- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
İşte önyargıyla yorumluyosun bende bunu demek istiyorumİnsanlar senin hastalik derecesinde kiskanc oldugunu, ne soyleseler kar etmeyecegini bilmiyorlar onu kastetmistim ben oysa kimanyak miyim neden kotu niyetle yorumlayayim,sadece seni taniyarak yorumluyorum
Bana da tersHimm kuzeninin eşi, didisinin didisi..
Haklisin hiç iyi niyet yok bu kadında.. Dikkatli ol kendinden pay bicsin herkes kuzeninin esini arar sorarmi..
Ben düğünden düğüne görüp selamlasiyorum o kadar.. Samimi olunsa bile olmaz, ters bize aga
Olayi disaridan bir gozlemle diyecegim ama yapabilir misin? Esin sana sadik bir adam ve sen onu o aradi bu aradi diye yoruyorsun, yazik o evlilige , bir de bu yonuyle degerlendirsen?İşte önyargıyla yorumluyosun bende bunu demek istiyorum
Evet biz kuzenimizle nasıl görüşüyorsak, eşiyle/sevgilisiyle de öyle görüşüyoruz.Himm kuzeninin eşi, didisinin didisi..
Haklisin hiç iyi niyet yok bu kadında.. Dikkatli ol kendinden pay bicsin herkes kuzeninin esini arar sorarmi..
Ben düğünden düğüne görüp selamlasiyorum o kadar.. Samimi olunsa bile olmaz, ters bize aga
O zaman soğuk değil normal davranıp konuşcamAyrıca haklisin ama erkekler mızmız lıktan hoşlanmazlar.o yüzden her konuda böyle soğuk olmaktansa.otur anlat hissettiklerini.ben sevdiğim adamı kiskanirim tabi her türlü.de mesela .ama bu mızmız haller erkekler tarafından cekilmiyor hic haberin ola.dikkat et bu düzeltme yöntemi değil asla
Tersse bırak Elif adamı.Bana da ters
Yani canim aynen.normal olmasada hissettiğini söyle kirginim sana boyle olduğu icin ben senden bu konuda daha olgun davranmani bekliyorum.. De..yanı onu düşündürecek şeyler söyle kızıp küsünce umursamiyorlar vallaO zaman soğuk değil normal davranıp konuşcam
Evet boşuna çabalıyorsun canım.. Benim aile terbiye gorgum bunu gerektiriyor..kuzeninimin eşiyle samimi olamam oldu bittiEvet biz kuzenimizle nasıl görüşüyorsak, eşiyle/sevgilisiyle de öyle görüşüyoruz.
Olay kadın-erkek ilişkisi değil insan ilişkisi ama anlatmaya çalışarak boşuna çabaladığımın farkındayım.
Bana canım diye hitap etmeyin.Evet boşuna çabalıyorsun canım.. Benim aile terbiye gorgum bunu gerektiriyor..kuzeninimin eşiyle samimi olamam oldu bitti
Bence de ne münasebet yani ne gerek varEvet boşuna çabalıyorsun canım.. Benim aile terbiye gorgum bunu gerektiriyor..kuzeninimin eşiyle samimi olamam oldu bitti
Bende o kadar geniş olamıyorum işte uygun bi dille söylycem anladı anladı anlamadı kuzen eşi uğruna beni bitircek o zamanTürk kadını ne kadar genişlemiş ya maşallah.
niye kuzenden veya kuzenin eşinden işkilenilemez mi?
kuzen kardeş değildir ve nikah düşer.
kardeş gibi yaşayanlara sözüm yok ama nihayetinde kardeş değil ve ben kuzenin kıskanılmasını abes bulmuyorum.
Peki teyzenizin kocasi hasta olursa arayip bir gecmis olsun diyemez misiniz?Evet boşuna çabalıyorsun canım.. Benim aile terbiye gorgum bunu gerektiriyor..kuzeninimin eşiyle samimi olamam oldu bitti
Bu genislik mi?Türk kadını ne kadar genişlemiş ya maşallah.
niye kuzenden veya kuzenin eşinden işkilenilemez mi?
kuzen kardeş değildir ve nikah düşer.
kardeş gibi yaşayanlara sözüm yok ama nihayetinde kardeş değil ve ben kuzenin kıskanılmasını abes bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?