Dün akşam sinir oldum

.siz üzerinize alınmayın ama çoğu kadınımız dünyadaki bütün kadınların kocamda gözü var diye şizofreniye bağlayaran buldumcuk modundadalar

gece_yuruyen yaz yaz sonra da sen üstüne alınma de çakalsın

Yok ben uyardım o kadına karşı eşimde tamam dedi hatta aynı ortamdayken kadın bişey sorduğunda kınuşur ancak yoksa kendi bişey sormaz ama hasta olsa ararmış ben istemiyorum aramasını
Ona eşinin yapabileceği bir şey yok ki. Aynı tavrını sürdürür eşin, kadın da bir süre sonra anlayıp aramamaya başlar. Boşuna eşinle aranda soğukluk çıkarma.

Samimiler demek ki bunda birsey yok ki
Kuzen esi bu ya, eger ask-i memnu cevirmiyorsaniz herhangi ters bir durum yoktur
Kadin eminim ki kocaniza goz dikmemistir ve siz yine kuruntu yapiyorsunuzdur lorena
İşte bu samimiyet ortadan kalkmazsa olmaz bi seçim yapıcak artık

Kuzenin eşinin ne işi var esine mesaj atsin art niyet aramayin diyor herkes ama. Kuzenin eşi onu kizkardesi degil bsy degil. Bu zaman da ortalikta donen seyler malum insanlar niyetleri okadarda disardan belli olmuyor.Cok olmasa da hafif derecede can sıkıci.mesafe olmali. Bunu sivri dille olmayan biseyi oldurtcak sekilde soylemeyin ama gozlemleyin ve esinizlik birsey yok tam olarak. Ama sıklaşir ve gozunüze batmaya devam ederse dikkat cektirmeden olayi halletmeye calisirsinz. Şuan sadece bekleyin gozlemleyin derim ben.. caninizi cok sıkarsa tavırla degilde tatli bi sohbetle dikkat cekin diger türlu ates olmayan yerden yangin cikar. Erkeklerin aklina pek guven olmaz direk soylemeyin :)

Zaten gözlemledim uzun süre ve şu an napsam bilmiyorum konuşmayı düşünüyorum

Kadın hasta olsa eşim ararmış bunu kendisi söyledi ve lafını geri alana kadar soğuk davranıcam
aferin, emin ol çok iyi yaparsın soğuk davranmakla! farkında mısın bilmiyorum ama, bunu yaparak sen kendini küçük düşürmüş oluyorsun ve sürekli bu konunun üstüne gittikçe de bu konu iyice deyim yerindeyse saplantı haline gelir. kaldı ki bir de şu tarafından bak. eşinin kuzeninin eşi belki yapısı böyledir, belki eşini bir abi olarak çok seviyordur. neden iyi düşünmeyi denemiyorsun eşine güvenin tam ise? ayrıca hasta olunca herhangi birini aramamız insanlık görevimiz değil mi? o hasta olsa eşin tabii arar, asıl senin bir geçmiş olsunu esirgemen yanlış olur bence.

İşte eşimin yerine ben arasam daha uygun olmaz mı

Siz kötü niyetli yorumluyosunuz demek ki işte beklediğim itiraf
İnsanlar senin hastalik derecesinde kiskanc oldugunu, ne soyleseler kar etmeyecegini bilmiyorlar onu kastetmistim ben oysa kimanyak miyim neden kotu niyetle yorumlayayim,sadece seni taniyarak yorumluyorum

İşte eşimin yerine ben arasam daha uygun olmaz mı

öyle bir durumda arayıp ikiniz de geçmiş olsun deyin kapansın gitsin. büyütmeyin böyle şeyleri, hayatı kendinize zindan etmeyin. ama bu söylediklerimin hepsi eşinize güveniniz tam ise...

Reactions: H M

Çok paranoyakça davranıyorsun .. Tüm dünya kadınları eşini beklemiyor istemiyor ..
At bu düşünceleri kafandan, soğutacaksın eşini kendinden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…