• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşam sinir oldum

dediğim gibi orasını bilemiyorum,önceki konularını bilemem f

yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.
anlayamıyorum bazıları da konuyu haklı buluşumu hazmedemedi filan,komik şeyler bunlar eğer siz konu sahibini elif ya da lorena bir çeşit hastalık sahibi olduğunu,konularının anlamsız olduğunu düşünüyorsanız ki madem mimlemişiniz de çözmüşünüz olayı yazmayıverin,görmezden gelin..illa benim dediğim doğru sen yanlışsın filan diyenler oluyor ne bileyim gerekli mi cidden?
Hitabeten değil hitaben.
Etiklik değil etik.
Bilmediğiniz kelimeleri cümle içinde kullanmayın rica ediyorum ya kabus gibi.

Ya ben gerçekten üzülüyorum konu sahibine. Bize klavye başından yansıyan bu. Kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyor. Bence doktora gitmesinde fayda var. Acil tarafından hemde!

Yabanci bir dergide yayınlanacak, Arxiv'e de koydum. Gaza getirmeyin Arxiv linkini koyup kendimi ifşa ederim :KK8::confused::confused:

Gitmeden once bana su avrupali akrabalarini anlatir misin zira merak ettim aile duzeninizi avrupalilari falan :KK66:
neresini merak ettiniz? kinaye mi var yoksa safça sorulan bir sorumu ona göre cevap verip vermeyeceğime karar vericem :)

Adamın el yanığı 3. 4. derece değilse kuzen eşine kadar gidecek bir durum görmüyorum ben, yeri gelir aranır sorulur kenetlenir insan ama ay elini mi kestin sistin mi oldun diye ben eşimin kuzenini aramam mesela,ki kardeşim yaşındalar, keza bu çocukların sevdicekleri de eşimi aynı sebepten aramazlar

olta,yem,balık ilginç :) siz bütün işi gücü bırakıp ömrünüzü pc karşısında bu sitede geçiriyor insanları tek tek not alıyor liste oluşturuyor olabilirsiniz gayet tabi de ben bu kadar ciddiye almıyorum burayı size de tavsiyem budur. daha fazla alıntılamayın zira kabak sevmem.
halen hata yaptığını kabul edememek ilginç ... ;) biz de burda sizin gibi vakti çok değerli, çok saygıdeğer insanlara hizmet etmek için varız.. Gerek had bildirmek.. gerek doğruları göstermek bizim buradaki asli görevimiz:KK59::KK59::KK59:Zira niyetim size kabak değil laf yedirmek ;) Görünen o ki bu konuda da bi hayli başarılıyım :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Ay eğer depresyona girmek istiyorsanız arkadaşlar konu sahibinin diğer konularına da bakın şaka mı gerçek mi ben anlamadım kocasını dişi sinekten kıskanan bir tip ile karşı karşıyayız yani. Yok efendim iş arkadaşı kaıdn sınav parası ile yemeğe çıkar dedim dedi, yok efendim eltimm kocama şaka yaptı, yok kız öğrenci silgisini unutmuş eşim silgi verdi vay niye verdi. Yok ya gerçek olamaz bu kadar kafa buluyor herhalde.

yok artik yaa, esi kiz ogrencisine silgi vermis diye ariza mi cikarmis? yazik, valla tibbi vaka ama farkinda degil.. adam da resmen Isa'nin Cilesi filminde basrol oynuyor

Snnki kıskançlık değil takıntı olmuş bi doktora gorursen iyi olur

Ve klasik son... Lorenanin tum konularinda oldugu gibi, her 20 kisiden 18i tedavi olmalisin der ama lorena bunu kabul etmeyip yeni konularla karsimiza cikmak uzere aramizdan ayrilir
Bdvye insan neden konu acar ?yardim almak icin, oneri duymak icin, kendi goremediklerimizi baskalarinin sozleriyle degerlendirmek icin, bazen kendimize gelmemiz icin
Lorena neden her konun ayni sonuca ermesine ragmen insanlarin dediklerini dinlemiyorsun? Acma o zaman konu madem dinlemeyeceksin,hani bizim ne sucumuz var ?

Back
X