- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi elifff_____
valla ne geliyosa uzaktan gelmiyo haberin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaret ediyorsunuz, ayni fikirde degiliz diye biz niye abidik olduk simdi?benim bildiğim başka bir yol yok
ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Yazik ya lorenayi tanimadan iyi niyetle yorumluyor insanlar yazik![]()
![]()
Kuzeninin eşi bidaha ararsa telefonu sen aç, şuan meşgulüz sevişiyoz de
Emin ol bidaha aramaz
Hatta arayan bütün kadın cinslerine yap bunu![]()
Sen ne diyorsun kardesDemek ki neymiş, akrabanız, komşunuz, arkadaşınız evli ve karşı cins ise mümkünse yüzüne bile bakmayacakmışız. Kıskançlığın bu kadarı hastalık bence. Bir kişi aldatmak isterse valla ne yapsan da durduramazsın, yapacak olan iğne deliğinden de yapar. O zaman da sonuca bakıp ona göre terketme, evden kovma veya affetme neyse seçenekler değerlendirilir. Ama henüz olmayan bir şeyi ( ki bazıları ihtimal sınırlarını bile zorluyor) bu kadar kafaya takıp hayatı hem kendine hem eşine zindan ediyor kadınlar. Yapmayın lütfen ya bunun için mi evlendiniz. Bi tadını çıkarın eşinizle geçirdiğiniz vakitlerin, böyle darlamayın evliliklerinizi
Derler tabii
Bunu gerçekten diyebilir misiniz?
Hayatta ağzıma alamam böyle bir şeyi.
Biri de bana böyle bir şey dese hiç hoş karşılamam doğrusu.
Kocan bile olsa edep denen bir şey var.
Müsait değilsen teli acmazsin bu kadar basit. Duyuru yapmanın alemi ne?
Oldu olacak cama hatta kapiya asin sevişiyoruz diye![]()
Yok canımm, tabiki denmez.. Şaka.. Edep haya ne biliyoruz çok şükür.. Arkadaşlar konu sahibinin eşini çok kıskanmasını abartılı buldukları için öyle bişey dedim..
Bunu gerçekten diyebilir misiniz?
Hayatta ağzıma alamam böyle bir şeyi.
Biri de bana böyle bir şey dese hiç hoş karşılamam doğrusu.
Kocan bile olsa edep denen bir şey var.
Müsait değilsen teli acmazsin bu kadar basit. Duyuru yapmanın alemi ne?
Oldu olacak cama hatta kapiya asin sevişiyoruz diye![]()
Derler tabii
Bir koca onlarda var cunku seninki benimki bostan korkulugu