Dün akşam sinir oldum

benim bildiğim başka bir yol yok :KK53:

ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Hakaret ediyorsunuz, ayni fikirde degiliz diye biz niye abidik olduk simdi?

Demek ki neymiş, akrabanız, komşunuz, arkadaşınız evli ve karşı cins ise mümkünse yüzüne bile bakmayacakmışız. Kıskançlığın bu kadarı hastalık bence. Bir kişi aldatmak isterse valla ne yapsan da durduramazsın, yapacak olan iğne deliğinden de yapar. O zaman da sonuca bakıp ona göre terketme, evden kovma veya affetme neyse seçenekler değerlendirilir. Ama henüz olmayan bir şeyi ( ki bazıları ihtimal sınırlarını bile zorluyor) bu kadar kafaya takıp hayatı hem kendine hem eşine zindan ediyor kadınlar. Yapmayın lütfen ya bunun için mi evlendiniz. Bi tadını çıkarın eşinizle geçirdiğiniz vakitlerin, böyle darlamayın evliliklerinizi

Kuzeninin eşi bidaha ararsa telefonu sen aç, şuan meşgulüz sevişiyoz de:KK53:
Emin ol bidaha aramaz:KK53:
Hatta arayan bütün kadın cinslerine yap bunu :KK53:

Son düzenleme:
Sevgili Lorena bence sen gerçek hesap değilsin. Ankara'daki 18 okulu üşenmedim teek teek akademik kadrosunu inceledim. İsmi Elif olan ve o okulda soyadı başka bir erkekle aynı olan tek bir kadın dahi bulamadım. Bulamadığıma da üzüldüm kız. Silgici direniş başlatıp tarihe geçecektim :(

Ben olsam ya bir doktora görünürüm ya da eşimi seviyorsam onun iyiliği için ondan ayrılırım. Kendi karanlık düşüncelerinizde onu boğmaya hakkınız yok

Kuzeninin eşi bidaha ararsa telefonu sen aç, şuan meşgulüz sevişiyoz de:KK53:
Emin ol bidaha aramaz:KK53:
Hatta arayan bütün kadın cinslerine yap bunu :oops:

:KK57:
Bunu gerçekten diyebilir misiniz?
Hayatta ağzıma alamam böyle bir şeyi.
Biri de bana böyle bir şey dese hiç hoş karşılamam doğrusu.

Kocan bile olsa edep denen bir şey var.
Müsait değilsen teli acmazsin bu kadar basit. Duyuru yapmanın alemi ne?

Oldu olacak cama hatta kapiya asin sevişiyoruz diye:KK14:

Demek ki neymiş, akrabanız, komşunuz, arkadaşınız evli ve karşı cins ise mümkünse yüzüne bile bakmayacakmışız. Kıskançlığın bu kadarı hastalık bence. Bir kişi aldatmak isterse valla ne yapsan da durduramazsın, yapacak olan iğne deliğinden de yapar. O zaman da sonuca bakıp ona göre terketme, evden kovma veya affetme neyse seçenekler değerlendirilir. Ama henüz olmayan bir şeyi ( ki bazıları ihtimal sınırlarını bile zorluyor) bu kadar kafaya takıp hayatı hem kendine hem eşine zindan ediyor kadınlar. Yapmayın lütfen ya bunun için mi evlendiniz. Bi tadını çıkarın eşinizle geçirdiğiniz vakitlerin, böyle darlamayın evliliklerinizi
Sen ne diyorsun kardes ;) su an esimin kuzeninin kocasi beni ararsa diye tirsiyorum :KK53:

Derler tabii
Bir koca onlarda var cunku seninki benimki bostan korkulugu

Yok canımm, tabiki denmez.. Şaka.. Edep haya ne biliyoruz çok şükür.. Arkadaşlar konu sahibinin eşini çok kıskanmasını abartılı buldukları için öyle bişey dedim..
Ama konu sahibi cidden çok takmış..
İnsan felaketi bazen çağırır..

ççok haklısın cnm bende olsam eşime mesafeni koy derdim kadınca bi duyguyla haz etmiyosan o kadından eşinle paylaş bence boşuna soğukluk yapma

Allah eşinizin yardımcısı olsun gerçekten adamın sizden çektiği nedir yahu? Yok öğrencisine sınavda silgi verdi yok kuzeninin eşi geçmiş olsun diye aradı eşinizin yerinde olsam arkama bile bakmadan yanınızdan uzaklaşırım yeminle.

Ben sunuda belirteyim konu sahibinin diğer konularını bilmiyorum.. Sadece bu konusu üzerinden yorum yaptım..
Kıskançlık hat safhadaysa tedavi olmakta yarar var.

Valla bu kadar fesat düşünceler ve fitnelik bana hiç normal gelmiyor. Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır nokta.

Back
X