Dün başandım😃

BugsBunnyyy

Bile bile lades...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
391
397
23
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Çoktandır boşanmak fikrim vardı, ve dün anlaşmalı olarak basandik.
Sonra ben çok mutlu olarak evime döndüm benim durumumu bilenler vardı haber veririm demiştim kızlar ben evimi tuttum taşındım, tüm eşyaları bana verdi eski eşim.
Şimdi tek yaşıyorum. İş arıyorum ben iş bulana kadar eski eşim yardımcı olacak bana onun geliri çok iyi hepinize teşekkür ediyorum.

İnşallah bundan sonra çok daha fazla mutlu bir hayatınız olur 🌷 lütfen soracağım soru için beni yanlış anlamayın asla yargılamak için sormuyorum (sonuçta hayata bakış açısı çevre yaşam tarzı vs hepsi etkiliyor). Sevginizi tekrar canlandıramadınız mı? Ben kadrolu bir işim istediğim yerde yaşama imkanım olmasına rağmen boşandığında hayatımın en büyük yıkımını yaşamıştım

İnşallah bundan sonra çok daha fazla mutlu bir hayatınız olur 🌷 lütfen soracağım soru için beni yanlış anlamayın asla yargılamak için sormuyorum (sonuçta hayata bakış açısı çevre yaşam tarzı vs hepsi etkiliyor). Sevginizi tekrar canlandıramadınız mı? Ben kadrolu bir işim istediğim yerde yaşama imkanım olmasına rağmen boşandığında hayatımın en büyük yıkımını yaşamıştım
Yok eşim yalan söylemek ve söz verip tutmamak konusunda uzmandı
o yüzden cabalamadik gerek yoktu huylu huyundan vazgeçmezmis..
Size de geçmiş olsun.
Vallahi ben senelerden beri hayalini kurduğum için yıkım olmadı güle oynaya boşandım.😌

İşte böyle ya 👍 medeni şekilde ayrılmışsınız. Tvlerde ne kötü şeyler izliyoruz boşanmayı kendine yedirememe, alışkanlıklar gibi ve sonunda da kadın cinayetleri. Sizi ve eski eşinizi tebrik ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun ve yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim 🌹

Hayırlı olsun 😊 darısı başıma. gerekçeli karar tebliğini almak için sabırsızlanıyorum...
umarım onun desteğine alışmanıza gerek kalmadan hemen iş bulabilirsiniz ve bir daha asla ihtiyaç duymazsınız.

Yok eşim yalan söylemek ve söz verip tutmamak konusunda uzmandı
o yüzden cabalamadik gerek yoktu huylu huyundan vazgeçmezmis..
Size de geçmiş olsun.
Vallahi ben senelerden beri hayalini kurduğum için yıkım olmadı güle oynaya boşandım.😌
Huylu huyundan vazgeçmez konusunda tamamen haklısınız. Ne kadar süre evli kaldınız acaba? Bu kararı bu kadar dimdik ayakta aldığınız için tebrik ederim eminim çok huzurlu günlerinizin olacağından

Huylu huyundan vazgeçmez konusunda tamamen haklısınız. Ne kadar süre evli kaldınız acaba? Bu kararı bu kadar dimdik ayakta aldığınız için tebrik ederim eminim çok huzurlu günlerinizin olacağından
5 yıla girdik ayrıldık ve benim evliliğim ikinci yılından beri bitmişti zaten çok teşekkür ederim 🙏

Back
X