Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebep neumarım pişman olmam![]()
ndn bosanma davası actınız sızı o noktaya getıren sebep nedırumarım pişman olmam![]()
Sebep ne?selam kızlar dün boşanma davasını hele şükür actım aklım karışık ne yapıcam yapabilecekmiyim ne zormuş varmı aranızda benim gibi olan dertleşeceğim biri
Tensip tutanağını ve karşı taraf cevap verirse cevap dilekçesini bekleyeceksinizSabırlı olun, boşanma dilekçesini gören eşiniz en kısa sürede size ulaşır ya da avukatı ulaşır. Anlaşmalı boşanabilseydiniz iyi olurdu çekişmeli boşanma davaları yıpratıcı oluyor
bi karar verdiysen once kendin emin olmalisin.. ben dava actgmda cok rahattim..
ahaha tahmin ettim :))çekişmeli gececek bide avukatta coştu cok para istedik :)) oyacak beni :))
evet eylulde.. hic pisman degilm Allah a sukur..sen ayrıldın mı peki
Sebep ne?
Neden boşanıyorsun?
Anlaşmalı boşanma mı?
Yoksa çekişmeli mi?
Çocuk var mı?
kısaca hikayemi sizinle paylaşayım 11 yıllık evliydim 2 yılda beraberliğimiz vardı başta herşey cok güzeldi örnek evlilikti bizimki sonra ailesinin yaşadığı şehre taşındık ve o tanıdığım adam gitti yerine hanzo ana kuzusu biri geldi ailesi beni istemiyormuş sonradan öğrendim bunu ailesi ne diyorsa o parayı anasına akıtıyo 5 dk boşluk bulsa koştur koştur oraya gidiyor ilgisiz sevgisiz birine döndü hepsi tamam bide cok aşagılıyordu her şeyle dalga geciyor ne desem küçümsüyodu
böyle yazınca biticeğine seviniyorum inşallah kurtulurum
ahaha tahmin ettim :))
Adam sanki senden öç alıyor gibi daha ne pişman olacaksın ki kararlı ol adamın yaptıkları çok yanlış , sende nerde kalacaksın kendi evinde mi şehire mi göçeceksin bence oradan göç yüzlerinide görme anasıyla mutlu olsun