Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

İnsallahh hayirli haberler bekliyoruz kan testinde de kacinci gun embriyosuydu bende cok sabirsizim
Dun kan testi 21.06 cokti canm 3.gun embriyosuydu 7 gün yani dün yaptım idrar ve kanı şimdi sali günü vercem bidaha dua edin güzel artsin. Artar dimi ya varmi böyle hcg çıkıp artan arkadaşlar yazin lütfen

Dun kan testi 21.06 cokti canm 3.gun embriyosuydu 7 gün yani dün yaptım idrar ve kanı şimdi sali günü vercem bidaha dua edin güzel artsin. Artar dimi ya varmi böyle hcg çıkıp artan arkadaşlar yazin lütfen
Artar hic canini sikma bende izmirdeyim bu arada sen nerde yaptirdin tup bebegini ben dr serife dikayakta yaptirdim

Hayırlı olsun canm benimde 3.gun 2 embriyo ayın 10 unda oldum zaman geçmek bilmiyor varmi bi belirtin
Arada bazen rahimde degisik baski gibi agri arada adet olacakmisim gibi his ve agri oluyor ama kullandigimi ilaclar yapiyor olabilir ama ben hissederim adet olacagim zaman sanirim tutmayacak gibi bakalim artik kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…