Esimin alintiladigin yoruma tepkisi "herhalde konuyu yanlis anladi. Kadin ailesiyle bir olup kocayi evden kovdu diye okudu sanirim"
Soyle diyesim geliyor bazen "huuuuu baciiim hamile kadin evden kovulmus, ne hormonlari ne duygusalligi"
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
doğru karar. annenizide kutlarım. hakkınızda hayırlısı olsun. bu arada kediyide bırakmayın bu adama. onuda atar sokağa.Bugün o işteyken eşyalarımı toplayacağım. Dün kapının önüne kadar geldi. Dışarı gel konuşalım dedi. Ben sana kıyamıyorum dedi. İyiki kıyamıyor kıysa boğazlayıp bırakacaktı herhalde. Çocuğun hatrını geçtim. Benim bizim hatrımız için gel dedi. Gitmedim geri döndü. Ailemin evine gelmeye yüzü yoktu gelemedi. Anneme ne yapayım diye sordum. Annemde ben sana ne git derim ne gitme derim kalırsan sanada bakarım çocuğada. Çocuk doğunca ben çocuğa bakarım sen çalışırsın dedi. Ben seni sokakta bulmadım elalem eziyet etsin diye doğurmadım dedi. Hala annemlerdeyim. Ama babam hala evde değil. Teyzemde aradı. Bende sana destek çıkarım ayrılacaksan dedi. Durum böyle şuanda.
Nasıl bir karaktersize düşmüşsün böyle?
Sakın dönme o dengesize. Bir de şeytana uyma demiş. Sanki kadın kavgayı büyütüp bir anlık öfkeyle evi terketmiş gibi.
Niye ağzını açıp bir şey söylemedin? Şimdiye kadar bu konuda çok hata yapmışsın zaten. Belki gerçek yüzünü bilmemenden kaynaklı ama artık tanıdın bundan sonra altta kalma.
Psikolojik bozukluğun yanısıra etrafının da çok etkisinden kalan birisi. Bu adamın yanında çocuk yetiştiremezsin.
5 buçuk aylık bebeği mi aldırsın? Ne kadar tuhaf bir yorum. Çocuğu öldürerek adama mı ceza verecek? Adam zaten istemiyor bebeği. Bu yorumu bir de hamile birisi yazıyor o daha da tuhaf.
doğru karar. annenide kıtlarım. hakkınızda hayırlısı olsun. bu arada kediyide bıtakmasyın bu adama. onuda atar sokağa.
Bugün o işteyken eşyalarımı toplayacağım. Dün kapının önüne kadar geldi. Dışarı gel konuşalım dedi. Ben sana kıyamıyorum dedi. İyiki kıyamıyor kıysa boğazlayıp bırakacaktı herhalde. Çocuğun hatrını geçtim. Benim bizim hatrımız için gel dedi. Gitmedim geri döndü. Ailemin evine gelmeye yüzü yoktu gelemedi. Anneme ne yapayım diye sordum. Annemde ben sana ne git derim ne gitme derim kalırsan sanada bakarım çocuğada. Çocuk doğunca ben çocuğa bakarım sen çalışırsın dedi. Ben seni sokakta bulmadım elalem eziyet etsin diye doğurmadım dedi. Hala annemlerdeyim. Ama babam hala evde değil. Teyzemde aradı. Bende sana destek çıkarım ayrılacaksan dedi. Durum böyle şuanda.
oyy kıyamam onada. sevindim yanınızda olduğuna...Yok onu o gece yanıma aldım zaten. Ölsem yine bırakmam oğlumu. Annemlere getirmiştim.
Yok onu o gece yanıma aldım zaten. Ölsem yine bırakmam oğlumu. Annemlere getirmiştim.
Nasıl her evlilikte olur böyle şeyler ? Her erkek hamile karısını gecenin yarısı sokağa mı atar ?
Emin misiniz ?
Evet her evlilikte olmasa da çoğu evlilikte psikolojik olarak tarafların çok daha fazla sınandığı durumlar olduğunu düşünüyorum. Ve ben daha ilk engelde belki de ili tarafta duygularından emin değilken yuvanı yık diyemem. Öfkeyle kalkan zararla oturur bence. Asıl ben çocuğu aldır, yuvanı yık diyenlere soruyorum hangi mantıkla sadece bir tarafı dinleyerek bir sürü insanın doğrudan ya da dolaylı olarak olumsuz etkileneceği bir durum hakkında böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün o işteyken eşyalarımı toplayacağım. Dün kapının önüne kadar geldi. Dışarı gel konuşalım dedi. Ben sana kıyamıyorum dedi. İyiki kıyamıyor kıysa boğazlayıp bırakacaktı herhalde. Çocuğun hatrını geçtim. Benim bizim hatrımız için gel dedi. Gitmedim geri döndü. Ailemin evine gelmeye yüzü yoktu gelemedi. Anneme ne yapayım diye sordum. Annemde ben sana ne git derim ne gitme derim kalırsan sanada bakarım çocuğada. Çocuk doğunca ben çocuğa bakarım sen çalışırsın dedi. Ben seni sokakta bulmadım elalem eziyet etsin diye doğurmadım dedi. Hala annemlerdeyim. Ama babam hala evde değil. Teyzemde aradı. Bende sana destek çıkarım ayrılacaksan dedi. Durum böyle şuanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?