Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Bugün o işteyken eşyalarımı toplayacağım. Dün kapının önüne kadar geldi. Dışarı gel konuşalım dedi. Ben sana kıyamıyorum dedi. İyiki kıyamıyor kıysa boğazlayıp bırakacaktı herhalde. Çocuğun hatrını geçtim. Benim bizim hatrımız için gel dedi. Gitmedim geri döndü. Ailemin evine gelmeye yüzü yoktu gelemedi. Anneme ne yapayım diye sordum. Annemde ben sana ne git derim ne gitme derim kalırsan sanada bakarım çocuğada. Çocuk doğunca ben çocuğa bakarım sen çalışırsın dedi. Ben seni sokakta bulmadım elalem eziyet etsin diye doğurmadım dedi. Hala annemlerdeyim. Ama babam hala evde değil. Teyzemde aradı. Bende sana destek çıkarım ayrılacaksan dedi. Durum böyle şuanda.

En çok ta bu normalleştirme , normal görme çabalarına üzülüyorum .

Bu da başka bir kaçış noktası sanırım .

doğru karar. annenizide kutlarım. hakkınızda hayırlısı olsun. bu arada kediyide bırakmayın bu adama. onuda atar sokağa.

Son düzenleme:
Reactions: anu

Aynen ya, bir de biz burada sadece bir kişinin özellikle de hamile ve duygusal yönden hassas bir kişinin duygularını yalnızca biliyoruz. Nasıl olurda sadece okuduklarınızdan çocuğunu öldür, yuvanı yık diyebilirsiniz. Kaldı ki hanımefendi yaşadıklarının belkide sadece çok küçük bir kısmını anlatmış annem karı- koca arasındaki ilişkiyi bir Allah bilir der. Lütfen biraz yapıcı olun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

desteğinin olmasına çok sevindim, bebeğin ve senin hakkında hayırlısı olsun:13:

Yok onu o gece yanıma aldım zaten. Ölsem yine bırakmam oğlumu. Annemlere getirmiştim.

Şu mesajın bile senin nasıl bir yüreğin olduğunu gösteriyor .

Hakkında en hayırlısı olsun . Dilerim bundan sonrası senin istediğin gibi , bebeğine en mutlu olacağınız şekilde ilerler.

Nasıl her evlilikte olur böyle şeyler ? Her erkek hamile karısını gecenin yarısı sokağa mı atar ?
Emin misiniz ?

Evet her evlilikte olmasa da çoğu evlilikte psikolojik olarak tarafların çok daha fazla sınandığı durumlar olduğunu düşünüyorum. Ve ben daha ilk engelde belki de ili tarafta duygularından emin değilken yuvanı yık diyemem. Öfkeyle kalkan zararla oturur bence. Asıl ben çocuğu aldır, yuvanı yık diyenlere soruyorum hangi mantıkla sadece bir tarafı dinleyerek bir sürü insanın doğrudan ya da dolaylı olarak olumsuz etkileneceği bir durum hakkında böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz.

inşallah yanılıp da o eve geri dönmezsin

son yorumlari okudum ve adiniza ne kadar sevindim anlatamam.
Gercekten umut vaadediyorsunuz.
Boyle bir eziyeti cekmeyin,affetmeyin lutfen.
Bebeginiz,kediniz ve ailenizle cok daha mutlu olursunuz eminim.
Esiniz olacak o insan musveddesi de annesiyle kalsin omur boyu.
Sinir oluyorum su anasindan ayrilamayan erkeklere
Ve oglunun yuvasini dagitmaya calisan kv lere....

Psikolojik olarak tarafların sınanmasından kastınız , gece yarısı kadının sokağa atılması mı ? Hem de hamile iken .
Ilk engel ! değilmiş daha evvel de kovmuş evden karısını , konu sahibi öyle yazmış .

Kimsenin hayatı lay lay lom geçmiyor . Sadece eşimizle değil , kardeşimizle , arkadaşlarımızla da zaman zaman atışıyoruz , sonra sorunu halledip yolumuza devam ediyoruz . Normal olan bu kadarı .
Beni kocamın evden kovması normal değil , lütfen kimse kimseyi kandırmasın .

Sebep ne olursa olsun bir erkek karısını gece yarısı sokağa atıyorsa , hangi açıdan bakarsam bakayım , hak veremem , vermem . Hele basite hiç indirgeyemem .

Lütfen hiç kimse kendini bu kadar değersiz görmesin .

Konu sahibi en son neye karar verir bilemem ama dediğim gibi kendisi ve çocuğu için en hayırlısı olsun .

Son düzenleme:
Umarim o eve tekrar donmezsiniz ve hayatiniza bebeginizde tekrardan sifirdan baslarsiniz.nekadar zor olsada hersey zamanla yerine oturacaktir.esiniz iyi bir erkek/evadami/baba degil cunku.kayananizda doldurmus belliki oglunu uzak durun.

Hey Allahım! Eşinde aşırı bir özgüven patlaması var arkadaşım.
Hala benim hatırım için diyor yahu. Zerre kadar hatırı var mı sende onu bir söyleseydin ya şehzadeye.

Ne güzel ailen arkanda. Çocuğuna da misler gibi bakar annen baban. O cibiliyetsiz ileride çok üzer sizi. Çocuğunun geleceğini düşün ona göre karar ver.

Bir kere yapmış olsaydı bu yanlışı belki bir şans verilmesi normalleştirilebilirdi ama yaşanmışlıklar var. Karar verirken bunları düşün sadece.

eşin baba olmaya hazır birisi değil ki eş olmayı becerememiş ..
küfür ve hakaretlere ne kadar sabredersi bilemem ama sonunuzu göremedim ..
seni haketmeyen bi adama çocuk yapman da hata ..

helal olsun kararının arkasında dur dönersen çok kovulacaksın çok horlanacaksın burnu öyle bir sürtülsün ki eşinin kıvılcımlar çıksın belki ilerde hayatına girebilecek bir salak bulursa bi ihtimal onda böyle dingilllikler yapmaz ama ihtimal vermiyorum can çıkmadıkça huy çıkmaz anasının ağzıyla konuşup terbiyesizlik yapmamayı öğrenmesi neredeyse imkansız bu salakların

Vicdanı böyle körelmiş bir insandan kork. Karnında taşıdığın bebek onun da bebeği böyle bir sorumsuzluğu yapması için geçerli hiçbir nedeni yok. Olamaz da.

sonuçlarını anı anına yaz ben seni çok merak edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…