Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Bence kediden yola çıkarak eşini de hazır bahane ile doldurmuşlar
Ama hamile kadına bu yapılmaz ve evden düzgün olan bi erkek kadın kovmaz kendisi çeker gider
Kumpas derken de sanki sen çocuğu kendin istedin falan anlamında gibi davranmış.
Bence eşinizin iyi bi yardıma da ihtiyacı var demekki boy konusunu da kendi kafasında yer etmiş olmalı
Ve bahaneler durduk yere kavgalar
O senden üstün olduğunu ıspatlamaya çalışıyor gibi tavır lar yaptığına göre ondan ..
Bence hiç arama şu saatten sonra senin ailen le muhattap olsun
Onun ailesi yanın da varlar seninde kimsesiz olduğunu anlasın .
Ama barışsan da ona olan güvenin nasıl olur bilemem tabiki ama
Ben öyle birine güvenmezdim
İlerde bana neler yapar kim bilir die.
Sen kendini üzmemeye çalış bebeğin ve kendin için.

Karemelo.

Şuan en büyük sorunum hamile olmam. Allah büyük bakacağım başımın çaresine. Kimse yoksa Allah var. Ben işimi Allah'a bıraktım. Allah'tan hayırlısını diliyorum.

Durumuna çok üzüldüm. Ama bu adamdan koca da olmaz baba da. Yazıklar olsun ona ve ailesine. Sen bebeğini doğur, iş bul kendine. Zor olur ama annenin de desteği ile bakarsın çocuğuna. Allah yardımcın olsun.

Bu adamdan ne koca ne baba olur karısıyla doğmamış çocuğunu gece yarısı nasıl sokağa atabilir aklım almadı

psikolojik sorunları mı var bu anlattıklarınız hiç normal gelmedi

allah yardimcin olsun zor bi durummm...esimm bana sinirlendiginde oda kovar beniii...BABANI ARA GELSIN ALSIN SENI DEFOL GIT dedigi zamanlarda oldu sinirden demismiss...hala icime oturdu hic bi zaman unutamiyorummm...tartisma aninda soyledi bunuuu...bazen diyorki cocuk yapalimm bende diyorumki neyine guveneyimm senin ya cocukla birliktee defol git ara babani ...baban gelsin seni alsinnn ...dersen

Esine ve ailesine sadece vicdansiz diyorum, pesss.
Gecenin yarisi o halini gozumun onune getirmek bile istemiyorum.
Ailene devret bundan sonrasini, sen muhatap olma.
Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Ben senin yerinde olsam ailemden once karakola giderdim esim beni evden atti diye.yada ailemle anlasir bir akrabamin yanina giderdim ailende esini arar kizim ortada yok bizede gelmedi eger kizimi bulmazsan basina bir is gelirse tek sorymlusu sensin diyebilirlerdi.sen ailenin yanina gidip ekmegine yag surmussun,nasilsa ailesinin yaninda guvenikir yerde diyip kafasi rahat
Ben senin yerinde olsam ugrasirdim onlarla

Okurken dehşete kapıldım. Bu ne büyük terbiyesizliktir. Vicdansızlığın daniskası resmen, gecenin bir yarısı hamile bir bayan sokağa atılır mı. Eşinizin ailesine söyleyecek lafım yok zaten bahanelere bak otur gül. Şanslıymışsın ki gerçek yüzünü gördün bu insanlarla ömür mü geçer.

geçmiş olsun.. öncelikle şunu söyleyim yaşadığın gerçekten kötü şeyler.. ama benim anlamadığım sen ona kızgın değilsin.. yani o kadar laf söylemiş boşanacakmıyız belli değil diyorsun.. ki o demiş zaten nafaka falan vermem diye.. sanki sen istemiyor gibisin. ya da başka birşey. bilmiyorum.

senin öfkeli kesin boşanmak istiyorum demen lazım değil mi bu durumda. hani kim olsa öyle der.. yanlış anlama elbette kimseye boşan demekte boşanmak da kolay değil. üstelik hamilesin..

neyse.

bayağı ipler kopmuş.. hakkınızda hayırlısı olsun.. kendi yoluna bak bence..

Anlasilan bunlar ailecek calismayani kapi ønune koymaya alismislar...
ya ayrilir hayatina yøn vermeye calisirsin
ya dogumdan sonra hemen calisamayacagin icin yine bikac kez kapi ønune koyulmayi hazmedersin
veya bu halinle bile hergun is arar is bulunca da ( ki bulman cok zor ) oldugu gibi parani onlara veririsin

21 haftalik hamileyim ve hergun degisen bi ruh haline sahibim. Tam ilgiye sefkate destege ihtiyac duyulan bu dønemde bunlarla karsilasiyorsan ilerde daha køtusu olur. Senin yerinde bende bunlari yasiyor olabilirdim ama ben asla dønmezdim... Bøyle insanlik disi bi adami istemezdim heralde hayatimda.

Allah yardimcin olsun

Eşim beni aradı. Eve dön. Özür dilerim. Şeytana uyma. Dil döktü telefonda. Başkalarını bırak biz ikimiz varız dedi. Ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım gelmeyeceğimi söyledim telefonu kapadım

bence tekrar ararsa daha yumuşak davran, umarım barışırsınız

Her kovdugunda böyle demeye alışmış galiba. Canım hiç kendini uzme Allah ona da anasına da layigini verir. Bunlar da nasil analar ki insaniyetten namini almamış evlatlar yetistirmisler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizmi şeytana uymuşsunuz :O yok artik. Sovup sayan sı.ıp sivayan hamilevkarisinin aileine namusuna dil uzatan, allahim emanetini evinden kovan ailesinin lafiyla sizecemkiren onlarim aranizi bozmasina musade eden kendi zati muhteremleri ama siz şeytana uymussunuz oylemi? Hangi kafayi yasiyo acaba merak ettim. Ilk defa olsa hadi tamam gercekten pismndir belki dicem ama ilkde degilmis, bence uzunca bi sure ayri kalin derim. Iyice anlasin kiymetinizi. Anlamazsada kendi bilir, sizin hayatinizi daha fazla zehir etmesine musade etmeyin.

Reactions: anu
İlk kovuşu değil derken canım devamlı senı sokağa atıp sonra da annenlerden geri mi alıyor anlamadım??

eşiniz kovma olayını yalama haline çevirmiş anlaşılan.. yok mu ailede korktuğu biri sert bir konuşma yapsa onunla?

Hangi yuzle seytana uyma diyebiliyor size? Siz mi seytana uyuyormussunuz? Anlattiklariniz cok korkunc. Gercekten barismayi istiyor musunuz boyle bi adamla?

Biraz gucunuz varsa kendinize olan sayginizdan dolayi ayrilin. Ben oz be oz babam beni evden defalarca kovdu, en sonunda dayanamadim geri donmedim eve senelerce ayri yasadim gorusmedim ki liseye gidiyordum. Sonra baristim ama size sunu soyleyebilirim ki asla degismiyor hicbir sey artik tamamen kestim gorusmuyorum.
O yuzden insanlarin kendisine bu muameleyi hak gormesine inanamiyorum ki daha once de evden kovdu demissiniz.

bende kovulmaktan beter oldum dün aksam aynı zamanlarda aynı acıyı yasamısız ne tuaf sen gitmişsin ben gidemedim annemlere allah seninde benimde yardımcımız olsun seni çok ii anlıyorum güçlü olmaya çalış ben olamıyorum ama sen dene genede derdi veren dermanında versin allah eşini akıl fikir versin benimkinede

Yuhhhhh!! Bu ne biçim bi koca okurken o kadar "yuh, oha" dedim ki... belli ki siz yokken eşiniz dolduruşa gelmiş. Sonucu da bu. Boşanin, bu halinizle evden kovduğu için de güzel bi manevi tazminat davası açın. Ne baba ne koca olur bu adamdan. ..

Kesinlikle dönme eve derim. Hamile halinle bunları yapıp da bi özürle seni geri döndürürse zaten sonrasında neler neler yapar... korkulur bu adamdan da o kaynanadan da... uzak dur. Neler neler okuyoruz hergün. ..

Bence her evlilikte olur böyle şeyler, kendinizi üzmeyin ve bence ailenizi ilk aşamada işin içine çok sokmayın bence. Ikiniz de sakinşimce ortak yolu bulacağınıza inanıyorum. Ayrıca siz de hamilesiniz ve ablamda hamile olduğundan biliyorumki hormonların etkisiyle hassas, duygusal ve belki de alınan bir süreçtesiniz. Bu nedenle ani kararlar almayın bence. Yorumlarda 'hemen boşanın, bitirin bu ilişkiyi' gibi bana göre saçma sapan yorumlar görüyorum. Eminim siz de biliyorsunuzdur 'bekara kadın boşamak kolay' derler, kaldı ki burada sadece sizin duygularınızı biliyoruz ona göre yorum yapıyoruz, ama eşinizin duyguları, yaşadığı karmaşa hakkında hiç bir fikrimiz yok. Allah inşallah sizin için en hayırlısını versin. Amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…