Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Bence çok yumuşak davranmayın, burnu sürtsün iyice,
bu kadar olunca alışkanlık haline getirebilir, yaptığı ve söyledikleri
öyle kolay kolay yenilir yutulur değil.
Ayrılın diyemem, hamilesiniz, ikinizde yavrunuzda bir şansı hakediyor,
ama bu kadar kolay olmamalı, kolay olursa sonuç hep aynı olur.

Bunlar nasıl insanlar nasıl bir ailee. Cok üzüldüm durumuna canım benimm Rabbim sana sabır ve kolaylık versin esin komoleksli biri boyun uzun die kompleks yapiyo

Çocuk olunca öyle bi geri dönerki doğana kadar annenizde kalın ve hiç aramayın bence. Azcık sürünsün

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

[Q UOTE=JodiLyn;36337903]Çocuk olunca öyle bi geri dönerki doğana kadar annenizde kalın ve hiç aramayın bence. Azcık sürünsün

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana[/QUOTE]
Iyi hoşda bu durumda sadece eşi değil, kendisi ve hatta belki de ailesi de psikolojik olarak yıpranacak. Kaldıki adam yaptığı hatayı anlayıp özür dilemiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi hoşda bu durumda sadece eşi değil, kendisi ve hatta belki de ailesi de psikolojik olarak yıpranacak. Kaldıki adam yaptığı hatayı anlayıp özür dilemiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Öyle ama geri dönerde adam gene kovar laf söylerse dahada yıpranmazmı sağı solu belli olmuyor yazdıklarından onu anladım ailesi anlayışlı ise güzel bi stressiz hamilelik geçirir ailesinin yanında

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Öyle ama geri dönerde adam gene kovar laf söylerse dahada yıpranmazmı sağı solu belli olmuyor yazdıklarından onu anladım ailesi anlayışlı ise güzel bi stressiz hamilelik geçirir ailesinin yanında

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana[/QUOTE]

Sende haklısın ya hani biz karşıdaki insanın nasıl olduğunu bilmediğimiz için kötümser mi düşünüyoruz acaba diyorum. Bende hemen affetmesinden yana değilim ama aylarca eşinden ayrı kalmak kafasında daha da çok 'acabalar' olışturabilir ve durum toparlanmaz bir hal alabilir.

Herşeyi geciyorum, herşeyi görmezden geliyorum, bir erkek müsveddesi 5 aylık hamile kadını gecenin bir yarısı nasıl sokağa atar ya? Nasıl böyle bir vicdansızlık yapabilir?

İnsanlar kavga eder, mutsuz olur, boşanmak da isteyebilir, buraya kadar anlarım ama hamile halimle beni gecenin bir yarısı sokağa atan adamın da suratına güzelce tükürürüm.

Bir de şeytana uyma demiş, şeytan kendisi haberi yok.

Sende haklısın ya hani biz karşıdaki insanın nasıl olduğunu bilmediğimiz için kötümser mi düşünüyoruz acaba diyorum. Bende hemen affetmesinden yana değilim ama aylarca eşinden ayrı kalmak kafasında daha da çok 'acabalar' olışturabilir ve durum toparlanmaz bir hal alabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

3 senelik evliyim çok uzun değil ama anladığım tek şey var neolursa olsun insanın arkasında sadece ailesi duruyor .konu sahibi kaç aylık hamile bilmiyorumda o adamla o stresle bebişi perişan olur bundan sonra herşeyi bebeği için nasıl iyiyse öle olmalı öncelik o adamda gelirse gelir.insanın kalbi neysr dil onu söler çünkü

anlamadım ki hem kovan kendi.. nafaka vermem diyen kendi.. şimdi şeytana uymaması gereken sen miymissin..

sen de demedin mi evden kovdun bize sahip çıkmadın hangi yüzle bunları söylüyorsun diye...

kocanda akli denge bozulmasının belirtileri var gibi geldi,şizofrene bağlamış bir anda..

Bazen burda konuları okurken allahım neler yaratıyorsun diyorum kendi kendime

Kaynana nasıl bir insan koca nasıl bir insan allahım sen affet günaha girmemek için dha fazla susuyorum

Yalnız konu sahibinin de çok hatası var bu adamı şimdiye kadar sineye çekmiş olmanız sonunuzu hazırlamış. Bundan sonra yapacağınız en büyük hata geri dönmek olur. Allah eşinizi de annesini de bildiği gibi yapsın.

Kimse hayatında böyle bir şeyi yaşamak istemez elbet ama sizin başınıza geldi belki yarın benim de gelecek. Artık hata yapmamaya çalışın hem kendiniz hem çocuğunuz için. Nafakanın yanında tazminat davası için de bir avukatla görüşmenizi öneririm

Allah yardımcınız olsun

Yerinde olsam o adamin çocuğunu bile doğurmam. Allahindan bulsun kopek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adama kızıpta o bebeği aldıracak hali yokya onun günahı ney nasıl saçma bi yorum böle???

Hayret ve dehşetle okudum.
Asla geri dönme o adama.
Hamilesin, bak evladın olacak, başında bir baba olsun diyenler olacaktır. Dinleme.
Bu adam dengesiz, saygısız, çirkin bir adam.
Kendi evladını dahi düşünmeyen..
Bana bahane gibi geldi yaptıkları..
zaten istemiyormuş seni anladığım kadarıyla.
Boşver.
Kendin büyüt evladını.
Mutlu ve huzurlu yaşa.
Böyle bir babası olmasındansa babasız büyüsün.
Sorun degil.

Esiniz cidden normal degil! Kesin psikolojik hastaligi var. Durduk yere boyle tepki verip sonra duzelip hic birsey yokken geri manyaklasmasi bu INSANIN hasta olmasi demek...

Ben hala bunlari yaşayıp bosanacak miyiz ne olacak bilmiyorum demenize sasirdim. Hala adamdan bi hamle bekliyorsunuz. O sizden bosanmasi icin bi neden olmamasina ragmen çocuğunu tek buyut bosanicam bafaka vermem diyor ama siz ondan bosanmak icin birsuru sebebiniz olmasina ragmen kurbanlik koyun gibi oturmus kaderinizi esinizin cizmesini bekliyorsunuz. Lutfen o adamin kuklasi olmayin. Yerinizde olsam bosanma davasini coktan acmistim.

Rahatladim biliyormusun. Bence duzelme sansi var. Lutfen biraz akilli davran ama. Terslenmeden her istedigini yapabilirsin, buna emin ol. Ben destek olurum sana.
Ben de bu yorumuna kesinlikle katılıyorum.

Chessten alinti yapmistim, cikmamis. Cok cok benzer bir durum yasadim. Yeni evlilerde sik rastlaniyor sanirim, cok duydum bu anasinin agzina bakan erkek laflarini.

Adam senden ozur dilemis, bir dahakine lutfen cok sert cikma. Kirgin oldugunu, cok uzuldugunu, onu hep destekledigini vs hepsini tek tek anlat.

Sadece ikimiz olalim demis ya, kabul et. Sart kos, gorme ailesini. Istiyorsa o gorsun. Sen de kendi ailenle gorusursun, belki ilerde onlarla da gorusursun, eger istersen. Daha detayli yorum yaparim istersen ozelden, bir mesaj at ben.seni yonlendiririm istedigin zaman.

Akillanicak ama zaman ver. Bu arada da sikma canini, cokkkk pisman ama anasina laf soyletmez simdi.

O zamana kadar iyice sogur, oyle olmuyor o isler. Anasi da ona gore bi kiz bulur. Olan cocuga olur.

Adamin degil cocuk, kadinin da. Lutfen biraz dengeli yorum yapin ya.
Size gore sorun degil. Ama cocuk buyutmek cok zor bi is, o nedenle bu konuda ahkam kesmeyin. Evliljk kolay degil, bosansa sanki turkiye de butun kapilar acilacak mi onunde.

O zamana kadar iyice sogur, oyle olmuyor o isler. Anasi da ona gore bi kiz bulur. Olan cocuga olur.

.

4-5 ayda soğuyacaksa hamile karısından evliliği kurtarmak yerine gidip anasınn bulduğuyla fingirdeyecekse zaten o adam olmamıştır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…