bence tekrar ararsa daha yumuşak davran, umarım barışırsınız
Iyi hoşda bu durumda sadece eşi değil, kendisi ve hatta belki de ailesi de psikolojik olarak yıpranacak. Kaldıki adam yaptığı hatayı anlayıp özür dilemiş.[Q UOTE=JodiLyn;36337903]Çocuk olunca öyle bi geri dönerki doğana kadar annenizde kalın ve hiç aramayın bence. Azcık sürünsün
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
Iyi hoşda bu durumda sadece eşi değil, kendisi ve hatta belki de ailesi de psikolojik olarak yıpranacak. Kaldıki adam yaptığı hatayı anlayıp özür dilemiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öyle ama geri dönerde adam gene kovar laf söylerse dahada yıpranmazmı sağı solu belli olmuyor yazdıklarından onu anladım ailesi anlayışlı ise güzel bi stressiz hamilelik geçirir ailesinin yanında
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
Yerinde olsam o adamin çocuğunu bile doğurmam. Allahindan bulsun kopek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rahatladim biliyormusun. Bence duzelme sansi var. Lutfen biraz akilli davran ama. Terslenmeden her istedigini yapabilirsin, buna emin ol. Ben destek olurum sana.Eşim beni aradı. Eve dön. Özür dilerim. Şeytana uyma. Dil döktü telefonda. Başkalarını bırak biz ikimiz varız dedi. Ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım gelmeyeceğimi söyledim telefonu kapadım
Ben de bu yorumuna kesinlikle katılıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çocuk olunca öyle bi geri dönerki doğana kadar annenizde kalın ve hiç aramayın bence. Azcık sürünsün
Adamin degil cocuk, kadinin da. Lutfen biraz dengeli yorum yapin ya.Yerinde olsam o adamin çocuğunu bile doğurmam. Allahindan bulsun kopek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Size gore sorun degil. Ama cocuk buyutmek cok zor bi is, o nedenle bu konuda ahkam kesmeyin. Evliljk kolay degil, bosansa sanki turkiye de butun kapilar acilacak mi onunde.Hayret ve dehşetle okudum.
Asla geri dönme o adama.
Hamilesin, bak evladın olacak, başında bir baba olsun diyenler olacaktır. Dinleme.
Bu adam dengesiz, saygısız, çirkin bir adam.
Kendi evladını dahi düşünmeyen..
Bana bahane gibi geldi yaptıkları..
zaten istemiyormuş seni anladığım kadarıyla.
Boşver.
Kendin büyüt evladını.
Mutlu ve huzurlu yaşa.
Böyle bir babası olmasındansa babasız büyüsün.
Sorun degil.
O zamana kadar iyice sogur, oyle olmuyor o isler. Anasi da ona gore bi kiz bulur. Olan cocuga olur.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?