aynen. hamile karısını gece yarısı sokağa atan birde karnındakı çocuğuna laf eden herifçioğlu pisliğin önde gidenidir. bırak defolsun hayatıından. ayy pislik herif.şu saatten sonra o aşağılık şerefsizle barışırsan sen adam değilsin ben sana diyim...öyle adama ki adam değil çocuğun sıfatını göstermeyeceksin..kendi ayaklarının üzerinde dur...aaa sabah sabah sinirlerim zıpladı.o kaynanan olacak basit kadında tam bir şerefsizmiş..kimse kusura bakmasın.
bulurum hermde en alasını bulurum deseydin. genler işte. umarım çocuğun bunlara benzemezKayınvalidem bana diyorki ben iş bulmamışım çalışmamışım. Ben çocuğum doğduktan sonra iş bulur çalışırım dedim. Bana dediği laf aynen şu: ''İşte bulursun kızım kocada bulursun.''
aynen. hamile karısını gece yarısı sokağa atan birde karnındakı çocuğuna laf eden herifçioğlu pisliğin önde gidenidir. bırak defolsun hayatıından. ayy pislik herif.
katılıyorum..........................Hala belli değil bosanacak miyiz bosanmayacak miyiz diyorsunuz. Bir gram da mi gururunuz yok be kardesim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yerinde olsam o adamin çocuğunu bile doğurmam. Allahindan bulsun kopek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.
Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.
Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.
Eşim beni aradı. Eve dön. Özür dilerim. Şeytana uyma. Dil döktü telefonda. Başkalarını bırak biz ikimiz varız dedi. Ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım gelmeyeceğimi söyledim telefonu kapadım
şeytana evet uyma. kendinden bahsetmiş ..şeytan kocan çünküEşim beni aradı. Eve dön. Özür dilerim. Şeytana uyma. Dil döktü telefonda. Başkalarını bırak biz ikimiz varız dedi. Ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım gelmeyeceğimi söyledim telefonu kapadım
,Anladim ki kadinin evlilik kurumu kadar degeri yok. Biri bir insan digeri bir imza. Kadin kovulsun, kadin hirpalansin, hakaret isitsin ama o evlilige zeval gelmesin. Kovulan kadina sakinlesince git konus diyen mi ararsin, kac kere kovulmus kadina bence barisin diyen mi? Gurur diye bir sey vardi hic duydunuz mu? Kendine saygi?
Konu sahibi sen degerlisin, kiymetlisin, hayatinin basrolunde sen varsin. Sen anne olacaksin. Bebegini saygisiz, sevgisiz bir ortamda, ahlaktan, saygidan bihaber bir rol modelle mi yetistirmek istiyorsun? İlerde babasinin kucuk bir kopyasina donusecek bir cocuk seni korkutmuyor mu? Babasinin deger vermedigi saymadigi kadina bebesinin saygisizlik yapma ihtimali seni korkutmuyor mu? En iyi ihtimalle cocugun ilerde mantikli olup seni anlasa da zayifligina aciyacak, bu adama kizgin oldugu kadar birakamadigin icin sana da kizgin olacak.
Eger geri donersen, bir sonraki konunda gorusmek uzere.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
,
zaten beklemediğim kişilerden gelen o mesajlar şoka soktu beni. bir dahakine yumuşak konuş falan denmiş..,
. nasıl yani
,
zaten beklemediğim kişilerden gelen o mesajlar şoka soktu beni. bir dahakine yumuşak konuş falan denmiş..,
. nasıl yani
Bence her evlilikte olur böyle şeyler, kendinizi üzmeyin ve bence ailenizi ilk aşamada işin içine çok sokmayın bence. Ikiniz de sakinşimce ortak yolu bulacağınıza inanıyorum. Ayrıca siz de hamilesiniz ve ablamda hamile olduğundan biliyorumki hormonların etkisiyle hassas, duygusal ve belki de alınan bir süreçtesiniz. Bu nedenle ani kararlar almayın bence. Yorumlarda 'hemen boşanın, bitirin bu ilişkiyi' gibi bana göre saçma sapan yorumlar görüyorum. Eminim siz de biliyorsunuzdur 'bekara kadın boşamak kolay' derler, kaldı ki burada sadece sizin duygularınızı biliyoruz ona göre yorum yapıyoruz, ama eşinizin duyguları, yaşadığı karmaşa hakkında hiç bir fikrimiz yok. Allah inşallah sizin için en hayırlısını versin. Amin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
chess evemi dönsün. aşağılandığı 5 buçuk aylık hamileyken sokağa atıldığı o evemi.banamı dedin yoksa canımcım, konun başından itibaren mesajlarıma bak, şuan 5 aylık hamile duygu durumu parçalı bulutlu, bu süreç doğum süreci, lohusalık önünde zaten zor zamanlar var, hayat insana zamanla biraz politik olmayı öğretiyor
doğum yapacak lohusalık geçecek, gücünü toplayacak, gün olur devran döner, herkesin sırası gelir
chess evemi dönsün. aşağılandığı 5 buçuk aylık hamileyken sokağa atıldığı o evemi.
karnındaki bebeğe bile kendin bak sen sahip çık diyen adama.
ailesine soyu sopu belli değil diye ailesinin namusuna laf eden adama..
gece yarıs,üzüntüdenı sokaklarda bebeğini düşürseydi canından olsaydı. bir erkek kanını canını hiçe atarmı. bu kadına verdiği değerin ölçüsü değilmi. insan bir parça sevse o kadını sokağa atmaz o halde. bu adam karısını sevmiyor. seven adam gibi adam nunu asla yapmaz.
konuyu açan arkadaş eve hemen döner bu tyorumları görüp.. yazık eder bunu yaparsa kendine. bebeğine.
peki bu kadın o üzün
Nasıl her evlilikte olur böyle şeyler ? Her erkek hamile karısını gecenin yarısı sokağa mı atar ?
Emin misiniz ?
annesinin evinde planınıı programını yapar.canım çok farklı yorumlar var burda, herhangi birine bakıp hareket edeceğini sanmıyorum, ama ben hamilelik ve çocuk varsa kadın çalışmıyorsa, dayak yoksa tabii ki ayrılmadan önce planını programını yapması taraftarıyım çünkü diğer türlü çok zor
bi de roselone nin konusuna yaptığım yorumlara bak, çocuk yok hamilelik yok ve çalışıyor
her konuyu üyenin lehine etki yapacak şekilde değerlendirmeye çalışıyorum
annesinin evinde planınıı programını yapar.
bak dayak yok diyorsunda gece yarısı hamile bir kadının zorla evden atılmasının dayakktan farkı yok bana göre.
Anladim ki kadinin evlilik kurumu kadar degeri yok. Biri bir insan digeri bir imza. Kadin kovulsun, kadin hirpalansin, hakaret isitsin ama o evlilige zeval gelmesin. Kovulan kadina sakinlesince git konus diyen mi ararsin, kac kere kovulmus kadina bence barisin diyen mi? Gurur diye bir sey vardi hic duydunuz mu? Kendine saygi?
Konu sahibi sen degerlisin, kiymetlisin, hayatinin basrolunde sen varsin. Sen anne olacaksin. Bebegini saygisiz, sevgisiz bir ortamda, ahlaktan, saygidan bihaber bir rol modelle mi yetistirmek istiyorsun? İlerde babasinin kucuk bir kopyasina donusecek bir cocuk seni korkutmuyor mu? Babasinin deger vermedigi saymadigi kadina bebesinin saygisizlik yapma ihtimali seni korkutmuyor mu? En iyi ihtimalle cocugun ilerde mantikli olup seni anlasa da zayifligina aciyacak, bu adama kizgin oldugu kadar birakamadigin icin sana da kizgin olacak.
Eger geri donersen, bir sonraki konunda gorusmek uzere.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?