Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

aynen. hamile karısını gece yarısı sokağa atan birde karnındakı çocuğuna laf eden herifçioğlu pisliğin önde gidenidir. bırak defolsun hayatıından. ayy pislik herif.

Son düzenleme:
bulurum hermde en alasını bulurum deseydin. genler işte. umarım çocuğun bunlara benzemez

Son düzenleme:
aynen. hamile karısını gece yarısı sokağa atan birde karnındakı çocuğuna laf eden herifçioğlu pisliğin önde gidenidir. bırak defolsun hayatıından. ayy pislik herif.

ondan sonra konu açıyolar kk daki hatunlar evde kocalarından eziyet görüp burda önüne gelene boşan diyollar diye...
ya arkadaşım hamile kadını gece sokağa atmak o el hareketleri bağırmaları gözümün önünde de o herifin ağzını burnunu dağıtıp dişlerini eline vermek farz yahu..sonra kızı arayıp sen şeytana uyma demeler anasını satayım(ağzımda pelesenk laf etmeyin) sana sanki vahi indi gebe hatunu kalk sokağa at diye şerefsiz.dingil herif..ay çok küfür ederim ben bu adama...o kaynananın da .........

Nasıl bir karaktersize düşmüşsün böyle?
Sakın dönme o dengesize. Bir de şeytana uyma demiş. Sanki kadın kavgayı büyütüp bir anlık öfkeyle evi terketmiş gibi.
Niye ağzını açıp bir şey söylemedin? Şimdiye kadar bu konuda çok hata yapmışsın zaten. Belki gerçek yüzünü bilmemenden kaynaklı ama artık tanıdın bundan sonra altta kalma.

Psikolojik bozukluğun yanısıra etrafının da çok etkisinden kalan birisi. Bu adamın yanında çocuk yetiştiremezsin.

Yerinde olsam o adamin çocuğunu bile doğurmam. Allahindan bulsun kopek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 buçuk aylık bebeği mi aldırsın? Ne kadar tuhaf bir yorum. Çocuğu öldürerek adama mı ceza verecek? Adam zaten istemiyor bebeği. Bu yorumu bir de hamile birisi yazıyor o daha da tuhaf.

Eşiniz iğrenç bir insan.
Aynı zamanda dengesizin önde gideni.
Okudukça sinirlendim ya !!
Bu nasıl bir baba nasıl bir eşte hamile karısını evden kovuyor?
Çocuğuna sahip çıkmıyor?
Sanki o çocuğu babanızın evinden getirdiniz.
Bence artık sizde dönüp ardınıza bakmayın.
Sorun sizin bayramı ailenizin yanında geçirmeniz, veya boyunuzun uzun olması vs değil. Bu adam boşanmak istemiş ve bu sadece bir bahane.
Allah ıslah etsin ..
Eğer aileniz anlayışlı insanlarsa doğuma kadar kalırsınız, daha sonra çalışmaya başlarsınız çocuğunuza anneniz bakar ve sizde bu pislik adama muhtaç olmadan yaşarsınız inşallah ..

Anladim ki kadinin evlilik kurumu kadar degeri yok. Biri bir insan digeri bir imza. Kadin kovulsun, kadin hirpalansin, hakaret isitsin ama o evlilige zeval gelmesin. Kovulan kadina sakinlesince git konus diyen mi ararsin, kac kere kovulmus kadina bence barisin diyen mi? Gurur diye bir sey vardi hic duydunuz mu? Kendine saygi?
Konu sahibi sen degerlisin, kiymetlisin, hayatinin basrolunde sen varsin. Sen anne olacaksin. Bebegini saygisiz, sevgisiz bir ortamda, ahlaktan, saygidan bihaber bir rol modelle mi yetistirmek istiyorsun? İlerde babasinin kucuk bir kopyasina donusecek bir cocuk seni korkutmuyor mu? Babasinin deger vermedigi saymadigi kadina bebesinin saygisizlik yapma ihtimali seni korkutmuyor mu? En iyi ihtimalle cocugun ilerde mantikli olup seni anlasa da zayifligina aciyacak, bu adama kizgin oldugu kadar birakamadigin icin sana da kizgin olacak.
Eger geri donersen, bir sonraki konunda gorusmek uzere.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
şeytana evet uyma. kendinden bahsetmiş ..şeytan kocan çünkü
boşan arkadaşım. nafakanıda al. yoksa affedersen başına geleceklere hazır ol. bebeğininde.
ve affedersenki hayatının 2ci yanlışı olur.ilki alien le evlenmek olmuş.
cebinde mutlaka bir taksi parası bulundur. cep tel nunda daima yanında olsun

Son düzenleme:
,
zaten beklemediğim kişilerden gelen o mesajlar şoka soktu beni. bir dahakine yumuşak konuş falan denmiş..,
. nasıl yani

Son düzenleme:
,
zaten beklemediğim kişilerden gelen o mesajlar şoka soktu beni. bir dahakine yumuşak konuş falan denmiş..,
. nasıl yani

banamı dedin yoksa canımcım, konun başından itibaren mesajlarıma bak, şuan 5 aylık hamile duygu durumu parçalı bulutlu, bu süreç doğum süreci, lohusalık önünde zaten zor zamanlar var, hayat insana zamanla biraz politik olmayı öğretiyor
doğum yapacak lohusalık geçecek, gücünü toplayacak, gün olur devran döner, herkesin sırası gelir

,
. nasıl yani

Ben ironi falan var zannettim once. Sonra baktim ciddi ciddi bunu oneriyorlar. İcim acidi.

Daha da aciklisi her evlilikte olur boyle seyler diyenler. İnsanlarin nasil bir evlilik anlayisi var anlamiyorum. Eger cidden etraflarindaki evliliklerin cogunda oluyorsa boyle seyler yazik halimize.

Bizi ne kadar dinlersin bilmiyorum ama bende söylemeden geçemicem
Burda herkesin çevresinde veye bizzat tecrübe ettiği kişiler yorumlarını yapıyodur muhakak
Hoşş yaşamasa bile aklı selim her insan böyle düşünür
Bende bizzat yaşayıp yorum yazanlardanım
Sana olacagı söyliyim o çocugu doğurunca herşey çok daha kötü olacak, hayvanlıgı daha beter olacak bu sefer arada çocuk var diye ayrılamacaksın Belki ikinci üçüncü doğacak senelerce sürecek. annemden biliyorum böyle diye diye kadın 48 yaşına geldi..
O yüzden lütfen dönme..
Can çıkar huy çıkmaz..
En iyisi bebegin karnındayken bu işi bitirmek..
Allah kolaylık versin..

Nasıl her evlilikte olur böyle şeyler ? Her erkek hamile karısını gecenin yarısı sokağa mı atar ?
Emin misiniz ?

chess evemi dönsün. aşağılandığı 5 buçuk aylık hamileyken sokağa atıldığı o evemi.
karnındaki bebeğe bile kendin bak sen sahip çık diyen adama. kısacası o bebeği rededen adama.
ailesine soyu sopu belli değil diye ailesinin namusuna laf eden adama..
gece yarıs,üzüntüdenı sokaklarda bebeğini düşürseydi canından olsaydı.olmayacak şeymi bu
bir erkek kanını canını sokAĞA atarmı. bu kadına verdiği değerin ölçüsü değilmi. insan bir parça sevse o kadını sokağa atmaz o halde. bu adam karısını sevmiyor. seven adam gibi adam bunu asla yapmaz.
konuyu açan arkadaş eve hemen dönerse bu yorumları görüp.. yazık eder hem kendine. hem bebeğine.

Son düzenleme:

canım çok farklı yorumlar var burda, herhangi birine bakıp hareket edeceğini sanmıyorum, ama ben hamilelik ve çocuk varsa kadın çalışmıyorsa, dayak yoksa tabii ki ayrılmadan önce planını programını yapması taraftarıyım çünkü diğer türlü çok zor
bi de roselone nin konusuna yaptığım yorumlara bak, çocuk yok hamilelik yok ve çalışıyor
her konuyu üyenin lehine etki yapacak şekilde değerlendirmeye çalışıyorum

Nasıl her evlilikte olur böyle şeyler ? Her erkek hamile karısını gecenin yarısı sokağa mı atar ?
Emin misiniz ?

Esimin alintiladigin yoruma tepkisi "herhalde konuyu yanlis anladi. Kadin ailesiyle bir olup kocayi evden kovdu diye okudu sanirim"

Soyle diyesim geliyor bazen "huuuuu baciiim hamile kadin evden kovulmus, ne hormonlari ne duygusalligi"

annesinin evinde planınıı programını yapar.
bak dayak yok diyorsunda gece yarısı hamile bir kadının zorla evden atılmasının dayakktan farkı yok bana göre.

çene yapmayın hatunlar ,konu sahibi eve dönmüştür muhtemelen...çay demleyin çay..çay içesim var

annesinin evinde planınıı programını yapar.
bak dayak yok diyorsunda gece yarısı hamile bir kadının zorla evden atılmasının dayakktan farkı yok bana göre.

belkide sen haklısın, bu işlerin tek bir doğrusu yok ki, çünkü gerçekten tarafları bire bir tanımıyoruz, bazen kadınlar geri döndüğünde rehavete kapılabiliyor, ayni hazırlığını yapmıyor, konu sahibinin hakkında hayırlısı...

Ben de bazı yorumları gördükçe alıntı yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Alıntı yaparsam biliyorum ki "boşanınca bulacağı ondan daha mı iyi olacak"a kadar gidecek polemik o yüzden kendimi frenliyorum. Yenisini bulmak neden mecburidir orasını da anlamadığımdan tıkanıyorum zaten.

Yahu hiç mi insan olarak değerimiz yok? Evet ortada bebek var ama babasının yok saydığı bir bebek.
Evcil hayvan (tabir için konu sahibinden çok özür diliyorum) muamelesi gören bir canlı gibi en ufak olayda kızınca kapı önüne koyulup cezalandırılsın.
Erkek havası geçince iyi hadi tamam gel desin kadın sakin sakin erkeğini kızdırmadan konuşsun evine geri dönebilsin. Ta ki bir sonra ki kovulma anına kadar. Tek fark bu sefer çocuk kucağında ve kadının özgüveni daha bir eksilmiş olarak. Biz kendi değerimizi bilmezsek kim bilecek?
O kişi bir çocuğun sevgisini haketmiyor. Ama babası malesef görmek zorunda. Konu sahibinin bu adamla ilişkisi sadece çocuğu göreceği zaman kadar olmalı. Çocuk yetiştirmek zor ama 7 yaşına kadar gelişen karakterinde ki yanlış modeller (baba ve babanne gibi) yüzünden oluşan tahribatı tamir etmek çok daha zor.

Şeytana uymak demek asıl o adamın yanına geri dönmek demektir o kadar net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…