dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Ay o yaşlarda Bi kere ablam ben arkadaşımız içmiştik evde. Hem de babam diğer odada ne cesaretse benimki yakalasa 1 tokatla kurtulamazdık belki de. Ama biz sarhoş olmamamıştık mesela sadece denemiştik. Merak etmen denemek istemen normal ama her zaman önce güvenliğini düşün aşırıya kaçma. Babanın tepkisi de normal bence baba sonuçta vurmasa iyiydi ama.

Heyecan olsun diye alkol, heyecan olsun diye uyuşturucu, heyecan olsun diye her yol var maşallah. Heyecan olsun diye alkollü araç kullanma, sonuç heyecanlı bir katil olup çıkıyorsunuz sonra. Bu sene bir lisede 2 öğrenciyi toprağa verdik.

Sebep? Heyecan olsun diye içip trafiğe çıktılar. 10. sınıf ve 12. sınıf iki öğrenci... Babana çok üzüldüm.

16 yaşındasın ve bence kesinlikle o tokadı haketmissin , ben anlamıyorum gençleri ya alkol almak kişisel tercih ama tadın da birakabilme becerisi olgunlukla oluşabilecek birşey bukadar küçük yaşta nelere heves ediyorsunuz mis gibi sağlığınız var niye ziyan ediyorsunuz sizin gibilerin en büyük sorunu sağlığınıza vücudunuza cildinize kültürünuze vizyonunuza misyonunuza dikkat edecek yaşta iken "eee heves ettik yani " aklınızı başınıza devsirin ya

Çok hak verdim size. İşim nedeniyle o kadar karşılaşıyoruzki böyle şeylerle. Çok tehlikeli bi durum konu sahibinin yaptığı.

Dayakla olsa olsa arsiz olunur bebegim.
Inan, insan dayağa da alışır.
Hadi onu geçelim, kimsenin kimseye vurmaya hakki yok.
Hele ki ana babanin.
En guvendigi/sevdigi elden sille yemek duzeltmez insani.
Çoğu kisiye göre cocuguna vurmak kolay
Hele de ufakken.. Karsi gelemez, karsilik veremez, karşılık vermez...
Ben onlara diyorum ki, madem öyle, canini sıkan herkese cak bitane gec, patronuna cak, canını sıkan arkadasa cak.
Yapamayiz, ama soz konusu kendi cocuguna vurmak olunca, rahatça..

Çocuk 2 kuru sözle iflah olacak gibi de durmuyor ki daha birkaç güm önce alkollüyken tecavüz yaşayan kızı okuduk. Ailelerin korkması çok normal

Ya bu arada arkadaşınızın ailesinin yanında içtiğinizi söylüyorsunuz da o ailede benim gözümde çocuk istismarcısı. Yasaklanan bir şeyi ne hakla verebilir, göz yumabilirler.

erkek işte daha beterini yapmamiş çikip gitmiş. Valla benim babam bir tokatla bitirmezdi.

Çocuk 2 kuru sözle iflah olacak gibi de durmuyor ki daha birkaç güm önce alkollüyken tecavüz yaşayan kızı okuduk. Ailelerin korkması çok normal
Laftan anlamayan dayaktan anlar mi sence? Sabaha kadar döv.
Yapar yapar, dayagimi yer otururum bir sey olmaz der.

Ah yaa benim seninle aynı yaşta oğlum var daha çok küçüksün alkol içmek için baban senin için endiselendigi için öyle fevri davranmıştır geldiğinde güzelce konuş özür dile ve lütfen alkol alma genceciksin babana tokat attığı için kırıldığını da belirt

Gerçi kimisi de arsız gerçekten bu konuda
meraktan, digerleriyle ayni olmaya çalışmaktan, belki de gaza gelmekten yapılır bazi hatalar.
Her zaman konuşarak, doğruyu bikmadan anlatarak baş edebiliriz cocuklarla...
Şu yasimdayim, gerçekten dayakla duzeleni gormedim ben, gören varsa soylesin.

bir arkadasim vardi, babasi baya tutucuydu, eve gec geldiginde kemerle döverdi, hem de nasil..

Bir gun yine oturuyoruz bunlarda, odasindayiz, bana bile bisey demeden cama tik sesi gelince atladi kaçtı gitti ordan.

Özür dileyin, yaptığınızın hata olduğunu anladığınızı, merak edip bi defa için yaptığınızı tekrarlamayacağınızı belirtin. Duymak istediği şeyleri söyleyin yani. Sinirinin geçmesi için elinizden geleni yapın. Muhtemelen bir kaç şey söyler başınızı öne eğip dinleyin.
diklenmek, anlatmaya çalışmak, içindekileri söylemek maalesef ilişkinizi daha kötü yapar. Keşke birbirinizi dinleyip ilklerinizi aile desteğiyle birlikte yapabilseniz ama o başka bi konu, başka bi gerçeklik.
Dışarısı tehlikeli, tehlikeye açık hale gelebilecek şekilde dolaşmamak lazım, arkadaş ailesi de güvenli alan olmayabilir.

Ya bu arada arkadaşınızın ailesinin yanında içtiğinizi söylüyorsunuz da o ailede benim gözümde çocuk istismarcısı. Yasaklanan bir şeyi ne hakla verebilir, göz yumabilirler.
hayır aılesı yoktu sadece evındeydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…