- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Şort giyen bir insan olarak hiç üstüme alınmadım, söylensin dursun.Ne alâka ki ama? Resmen içindeki nefreti kusuyor, ona buna alâkasız noktalardan salça oluyor. Böyle şeylere tepki verme verme, herkes insanların yaşam tarzına karışmayı kendine hak görüyor. Zaten temel Türkçe yazım kuralları bilmeyen insanla polemiği uzatmamalı.
Hanımefendi sokratesin savunması daha mantıklıydı sizinkisinden.Arkadaşlar babaya da haklı diyenler gerçekten inanamıyorum. Bana sorsanız o tokatla haklı iken haksız duruma düşmüş. Burası kadınların olduğu bir platform ve biz şiddeti haklı görebiliyoruz gerçekten içler acısı durumdayız herhalde.
Kendiniz diyorsunuz karşınızdaki çocuk daha adı üzerinde çocuk (konu sahibi lütfen alınma) bizler de hata yapıyoruz insanız bunun çözümü şiddet mi?
O zaman eşini aldatan x hanımefendiyi eşi gözü döndü cinnet geçirdi öldürdü burada haklı mı beyefendi?
Ben gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlarınıza.
Ne yapacaklardı kadınları giyimiyle yargılananlara o da onun düşüncesi diye sessiz mi kalsınlar? Şortun tam zıttı olan giyim eleştirilseydi yine böyle tatlı tatlı bu onun düşüncesi der miydiniz? Beğenilerinizden belli oluyor kandırmayın kimseyi.Burda bir genç tavsiye istiyor hanımlar maşallah mevzuları nerelere getiriyor ayrıca yorumlara şaştım kaldım yani herkesim düşüncesi farklı olabilir biz bunu saygiylar karşılamamiz gerekir herkesin düşüncesi bir değildir
Şort giyenler olarak bizim ne alakamız var ablacım16 yaşında eve sarhoş gel. Annen bilseydim idare ederdim desin. Ve annen hatalı diye yorum yazan kişiye anneni savun.
Ya biz ülkece bi yere dogru gidiyoruz heryer, her kurum, her ortam kokuştuk leş kokuyoruz.
Sonumuz hayır olur inşallah.
Çocuklarımı geceleri parka çıkarıyorum. ( park çok büyük bir kısmında gençler takılıyor)
16 yaşında çocuklar içki içiyor, bir sigara içiyorlar oyle bi çekmek sanki madde çekiyorlar, kızlar bir şort giyiyor g*tlerinin yarısı gözüküyor bakakalıyorum. Aileler hiç mi o şortu görmüyor evden çıkarken. Bazılari hem göğüs, hem yarısına kadar g*t gözüken şortlar…
Egitimciyim. Siddete kesinlikle karsiyim. El sakasi bile benim icin ufak capli siddettir ve buna ragmen ben bile bazen okulda oyle tip cocuk goruyorum ki ya diyorum keske, cok degil bir kucuk tokatcik yeseydi anadan babadan da boyle olmasaydi. Babanin yerine kendimi koyup dusundum ben cidden kahrolurdum ne geldi kizin basina kimle icti neredeydi diye dusunmekten. Konu f*ke olsa bile belki bunu yazan lise ogrencisidir gercekten. Yorumlari dikkate almasini oneririm.Hanımefendi sokratesin savunması daha mantıklıydı sizinkisinden.
Çocuk 16 yaşında, eskilerimiz der ki kızını dövmeyen dizini döver. Bu demek değil ki her haltta eşek sudan gelene kadar dövelim çocuklarımızı. Ki ben bunu kız olarak değil çocuk olarak düşünüyorum. Gerektiğinde erkeği de kızı da dayağını yemeli. Bu kız çocuğuna babası sadece kızıp hııı bidaha yapmayacaksın dese. Babadan cesaret alır bir daha yapar, çünkü baba sadece uyarmış. Ancak şuan bir daha yapmaya cesareti yok. Oldu ki bu kız içti, o alkolü alanlar da 16 yaşında olduğunu sanmıyorum daha büyük yaş grubu olduğunu düşünüyorum. Zil zurna sarhoşken başına birşeyler gelebilirdi, baba arkasından ağlayacağına çocuk bir tokat acısına ağlasın.
Hayır, hep bunu yapıyorlar. Deprem oluyor, şort crop giyen, cinsellik yaşayan, alkol alan, dinsiz olan suçlu oluyor. Geçen depremde her şeyini kaybeden kız mezuniyetinin fotoğrafını paylaştı, başardım dedi; altına anan baban yeni öldü, giydiğin kıyafete bak yazdılar inanabiliyor musunuz? Sokak röportajında uzatıyorlar mikrofonu, giyimiyle insanlar hedef gösterilip bunlar yüzünden ekonomi böyle diyebiliyorlar.Şort giyen bir insan olarak hiç üstüme alınmadım, söylensin dursun.
İmam-cemaat meselesi, yapacak bir şey yok.Hayır, hep bunu yapıyorlar. Deprem oluyor, şort crop giyen, cinsellik yaşayan, alkol alan, dinsiz olan suçlu oluyor. Geçen depremde her şeyini kaybeden kız mezuniyetinin fotoğrafını paylaştı, başardım dedi; altına anan baban yeni öldü, giydiğin kıyafete bak yazdılar inanabiliyor musunuz? Sokak röportajında uzatıyorlar mikrofonu, giyimiyle insanlar hedef gösterilip bunlar yüzünden ekonomi böyle diyebiliyorlar.
Orantısız alkol alması ve şiddet eleştirilebilir, tartışılabilir, yol gösterilebilir; olay neden giyime, memeye, mabada geliyor? Ben sessiz kalamıyorum.
Anlatmaya çalıştığım şey bu. Şuan çocuklarda hep bir özgürlük çabası var. Anne baba kanatları altındalar onların sorumluluğundalar ancak hala etrafa göz açma koşma derdindeler. Alkole karşı değilim, ancak bir çocuğun alkol kullanmasına karşıyım. Ve gerektiği zaman çocuğunun topluma saygılı olabilmesi için baba ve anneden gerekli terbiyeyi alması gerekiyor. Bu terbiye nasıl verilir orası tabiki herkese göre değişir.Egitimciyim. Siddete kesinlikle karsiyim. El sakasi bile benim icin ufak capli siddettir ve buna ragmen ben bile bazen okulda oyle tip cocuk goruyorum ki ya diyorum keske, cok degil bir kucuk tokatcik yeseydi anadan babadan da boyle olmasaydi. Babanin yerine kendimi koyup dusundum ben cidden kahrolurdum ne geldi kizin basina kimle icti neredeydi diye dusunmekten. Konu f*ke olsa bile belki bunu yazan lise ogrencisidir gercekten. Yorumlari dikkate almasini oneririm.
He valla ağzın bal yesin.Ne yapacaklardı kadınları giyimiyle yargılananlara o da onun düşüncesi diye sessiz mi kalsınlar? Şortun tam zıttı olan giyim eleştirilseydi yine böyle tatlı tatlı bu onun düşüncesi der miydiniz? Beğenilerinizden belli oluyor kandırmayın kimseyi.
Tersi eleştirilse burada kıyameti koparır anında mağdur olur. Dürüst olmak bu kadar zor olmamalı.He valla ağzın bal yesin.
Gülem eğlenem dalgamı geçem sonra duyar kasamgüzel taktik.
KesinlikleTersi eleştirilse burada kıyameti koparır anında mağdur olur. Dürüst olmak bu kadar zor olmamalı.
Yeri geliyor tesettür giyinenin hakkını savunuyoruz, ancak bizim hakkımız gelince hakkını savunduğumuz birçok insan bile bize sırt çevirebiliyor. Kimse burda giyimiyle yargılanmamalı zaten. Olay giyim de değil bir çocuğun hatası. Duyar kasıcam açık giyineni gömücem diye asıl düşmanlığı burdan yapıyorlar.Tersi eleştirilse burada kıyameti koparır anında mağdur olur. Dürüst olmak bu kadar zor olmamalı.
O dil kendi yaşam tarzlarına uzandığında panter kesiliyorlar ama.Burda bir genç tavsiye istiyor hanımlar maşallah mevzuları nerelere getiriyor ayrıca yorumlara şaştım kaldım yani herkesim düşüncesi farklı olabilir biz bunu saygiylar karşılamamiz gerekir herkesin düşüncesi bir değildir
Çok var çevremizde ne yazık ki. Bizzat görümcem çarşaflı, şort giyene laf söylüyor. Neden diyorum yani neden laf söylüyorsun, gelinin olarak ben giymiyor muyum bana söylemediğin için mi onlardan çıkarıyorsun acısını? Ee haram diyor. Anlatamıyorum, biz onların hakkını sonuna kadar savunuyoruz, yeri geliyor laf söylüyorlar çarşafına herkesin önüne şortumla ben dikiliyorum size ne diye. Tek kızdığım nokta neden biz yargılanıyoruz?Şortu eleştiren abla muhtemelen hayatının bir döneminde şort giymek istemiş fakat çevresel unsurlardan dolayı giyememiş. Giyenlere karşı nefret ve haset geliştirmiş. Yazık gerçekten üzülüyorum böyle insanlara. Çoğu aile baskısı ile yaşayan tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?