dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Şort giyen bir insan olarak hiç üstüme alınmadım, söylensin dursun.

Hanımefendi sokratesin savunması daha mantıklıydı sizinkisinden.
Çocuk 16 yaşında, eskilerimiz der ki kızını dövmeyen dizini döver. Bu demek değil ki her haltta eşek sudan gelene kadar dövelim çocuklarımızı. Ki ben bunu kız olarak değil çocuk olarak düşünüyorum. Gerektiğinde erkeği de kızı da dayağını yemeli. Bu kız çocuğuna babası sadece kızıp hııı bidaha yapmayacaksın dese. Babadan cesaret alır bir daha yapar, çünkü baba sadece uyarmış. Ancak şuan bir daha yapmaya cesareti yok. Oldu ki bu kız içti, o alkolü alanlar da 16 yaşında olduğunu sanmıyorum daha büyük yaş grubu olduğunu düşünüyorum. Zil zurna sarhoşken başına birşeyler gelebilirdi, baba arkasından ağlayacağına çocuk bir tokat acısına ağlasın.

Burda bir genç tavsiye istiyor hanımlar maşallah mevzuları nerelere getiriyor ayrıca yorumlara şaştım kaldım yani herkesim düşüncesi farklı olabilir biz bunu saygiylar karşılamamiz gerekir herkesin düşüncesi bir değildir

her seyi niye kostur kostur yasiyorsunuz .erken alkol aldiniz vs vs ee nereye yetisiyoruz .sarhoslukla hatali davranabilirsiniz basiniza bir is gelebilir .her yasin ayri guzelligi var lutfen acele etmeyin buyumek icin .sorumlulugunu kaldiramayacaginiz yanlislar yapabilirsini,

Ne yapacaklardı kadınları giyimiyle yargılananlara o da onun düşüncesi diye sessiz mi kalsınlar? Şortun tam zıttı olan giyim eleştirilseydi yine böyle tatlı tatlı bu onun düşüncesi der miydiniz? Beğenilerinizden belli oluyor kandırmayın kimseyi.

Şort giyenler olarak bizim ne alakamız var ablacım

Egitimciyim. Siddete kesinlikle karsiyim. El sakasi bile benim icin ufak capli siddettir ve buna ragmen ben bile bazen okulda oyle tip cocuk goruyorum ki ya diyorum keske, cok degil bir kucuk tokatcik yeseydi anadan babadan da boyle olmasaydi. Babanin yerine kendimi koyup dusundum ben cidden kahrolurdum ne geldi kizin basina kimle icti neredeydi diye dusunmekten. Konu f*ke olsa bile belki bunu yazan lise ogrencisidir gercekten. Yorumlari dikkate almasini oneririm.

Şort giyen bir insan olarak hiç üstüme alınmadım, söylensin dursun.
Hayır, hep bunu yapıyorlar. Deprem oluyor, şort crop giyen, cinsellik yaşayan, alkol alan, dinsiz olan suçlu oluyor. Geçen depremde her şeyini kaybeden kız mezuniyetinin fotoğrafını paylaştı, başardım dedi; altına anan baban yeni öldü, giydiğin kıyafete bak yazdılar inanabiliyor musunuz? Sokak röportajında uzatıyorlar mikrofonu, giyimiyle insanlar hedef gösterilip bunlar yüzünden ekonomi böyle diyebiliyorlar.

Orantısız alkol alması ve şiddet eleştirilebilir, tartışılabilir, yol gösterilebilir; olay neden giyime, memeye, mabada geliyor? Ben sessiz kalamıyorum.

İmam-cemaat meselesi, yapacak bir şey yok.

Anlatmaya çalıştığım şey bu. Şuan çocuklarda hep bir özgürlük çabası var. Anne baba kanatları altındalar onların sorumluluğundalar ancak hala etrafa göz açma koşma derdindeler. Alkole karşı değilim, ancak bir çocuğun alkol kullanmasına karşıyım. Ve gerektiği zaman çocuğunun topluma saygılı olabilmesi için baba ve anneden gerekli terbiyeyi alması gerekiyor. Bu terbiye nasıl verilir orası tabiki herkese göre değişir.
Şahsen 1 uyarırsın 2 uyarırsın anlamıyorsa anlayacağı dilden konuşursun. 16 yaşındaki kızım dışarda elalemin evinde kör kütük sarhoş olup başına ne geleceği belli olmayacaksa, bir tokatta ben vururum ki bir daha yapmaması gerektiğini öğrensin. Başına birşey geldiğinde kahrolacağıma yarım saat tokat acısı için ağlasın ama yeter ki kendini kahredecek şeyler yaşamasın. Ben ailemden böyle öğrendim. Tabiki kimisine karşı gelecek bu düşünceler. Ancak benim için düşünce böyle

16 yaşındasın. Alkol niye satılmıyor o yaşta? Bir sebebi var değil mi?
Körkütük sarhoş geldim hatırlamıyorum diyorsun bir de. Belki ayıltmak için vurdu.
Ki kendi çocuğum bunu yapsa çok çok kızarım.

Sağlığa zararlı diye cipsi, şekeri kısıtladığın çocuğun bir gün daha beteri ile karşına çıktığını bi düşün...

18 yaşımda sigaramı apartmandani su saati dolabına saklayan bana şok

Sence de biraz küçük değil misin? Hani bu meraktan içme de değik kör kütük sarhoş demişsin. Henüz gelişim çağındasın üstelik.

Babanın tokatı doğru değil elbette, ama yaptığın hata bana göre. Sen sadece eğlendiğini bir sorun olmadığını düşünüyorsun ama emin ol anne babanın aklından bin bir türlü sey geçiyor.
Başına bir iş de gelebilirdi. Lütfen babanla konuş

He valla ağzın bal yesin.
Gülem eğlenem dalgamı geçem sonra duyar kasam güzel taktik.

Tersi eleştirilse burada kıyameti koparır anında mağdur olur. Dürüst olmak bu kadar zor olmamalı.
Kesinlikle
Tam tersi kıyafete ağzını açamazsın ama onlar şortluyu taşlasınlar.
Sessiz kalamıyorum artık. Her haltımıza dil uzatır oldular,katlanamıyorum.

Tersi eleştirilse burada kıyameti koparır anında mağdur olur. Dürüst olmak bu kadar zor olmamalı.
Yeri geliyor tesettür giyinenin hakkını savunuyoruz, ancak bizim hakkımız gelince hakkını savunduğumuz birçok insan bile bize sırt çevirebiliyor. Kimse burda giyimiyle yargılanmamalı zaten. Olay giyim de değil bir çocuğun hatası. Duyar kasıcam açık giyineni gömücem diye asıl düşmanlığı burdan yapıyorlar.

Şortu eleştiren abla muhtemelen hayatının bir döneminde şort giymek istemiş fakat çevresel unsurlardan dolayı giyememiş. Giyenlere karşı nefret ve haset geliştirmiş. Yazık gerçekten üzülüyorum böyle insanlara. Çoğu aile baskısı ile yaşayan tipler.

Dayak mı çözüm!!! Yazıklar olsun öyle babaya!
Bilinçli , anlayışlı, eğitimli babalara hasret kaldık. Böyle tokatla dayakla baskıyla çözeceğine inanan egosu için baba olan insanlar yetti artık.

O dil kendi yaşam tarzlarına uzandığında panter kesiliyorlar ama.

Çok var çevremizde ne yazık ki. Bizzat görümcem çarşaflı, şort giyene laf söylüyor. Neden diyorum yani neden laf söylüyorsun, gelinin olarak ben giymiyor muyum bana söylemediğin için mi onlardan çıkarıyorsun acısını? Ee haram diyor. Anlatamıyorum, biz onların hakkını sonuna kadar savunuyoruz, yeri geliyor laf söylüyorlar çarşafına herkesin önüne şortumla ben dikiliyorum size ne diye. Tek kızdığım nokta neden biz yargılanıyoruz?
Kayınpederim hayatı boyunca kısa kollu bile giydirtmemiş onlara, kız çocukları daha 10 11 yaşına geldiği an kapanırlar, 18i geçtiği an çarşafa girerler. Kimseyi yargılamadım. Erken yaşta çarşafa girmeleri dışında, kimse de bizi yargılamasın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…