Kesinlikle
Tam tersi kıyafete ağzını açamazsın ama onlar şortluyu taşlasınlar.
Sessiz kalamıyorum artık. Her haltımıza dil uzatır oldular,katlanamıyorum.
Herkesin giyimine kimse karışamaz.Çok var çevremizde ne yazık ki. Bizzat görümcem çarşaflı, şort giyene laf söylüyor. Neden diyorum yani neden laf söylüyorsun, gelinin olarak ben giymiyor muyum bana söylemediğin için mi onlardan çıkarıyorsun acısını? Ee haram diyor. Anlatamıyorum, biz onların hakkını sonuna kadar savunuyoruz, yeri geliyor laf söylüyorlar çarşafına herkesin önüne şortumla ben dikiliyorum size ne diye. Tek kızdığım nokta neden biz yargılanıyoruz?
Kayınpederim hayatı boyunca kısa kollu bile giydirtmemiş onlara, kız çocukları daha 10 11 yaşına geldiği an kapanırlar, 18i geçtiği an çarşafa girerler. Kimseyi yargılamadım. Erken yaşta çarşafa girmeleri dışında, kimse de bizi yargılamasın istiyorum.
Muhattabu kestim Burhan yaaHerkesin giyimine kimse karışamaz.
Kendilerine tek laf eden olsa anında ana habere düşersin. Ne mağduriyetler, ne mağduriyetler. Ben doğuda yaşadığım için maalesef o laf edenlerden çevremde yığınla var. Hepsinin içerisinde zamanında gençken bu isteklerinin bastırılması var. Sen duramazsın yapıştırrr lafı görümceye.
16 yaş ve alkol, baban haklı. Sen de bir daha ağzına sürme, seni o masaya oturtan arkadaşla da ilişkini kes. Bugun alkol alırsın yarin da Allah korusun macera diye uyuşturucu masasına davet edilirsin.merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Hadsizlik işte arkadaşım. Ben hoşlanmadığım bir şeyi illa yüksek sesle eleştiremem ,o hakka sahip değilim. Ama bir başkası bunu yapınca çileden çıkıyorum. Sana ne diye bağırasım geliyor. Bu sefer “sen kendine bak” demek zorunda kalıyorum. Kavgayı başlatan kişi olmuyorum ama üstüme sıçrayanı da bertaraf ediyorum. Yıllardır böyleyim inan.Darkmore bu kadını haklı görmüyorum ama bu ülkede insanların giyimi üzerinden birbirini hor görmeyi kim öğretti gerçekten düşünüyorum.
Ben başımdaki örtü yüzünden istediğim bölümü okuyamadım şortlu arkadaşım da var alkol alan arkadaşım da çarşaf giyen arkadaşım da. Aklı başında insanlar ise birbirine laf saymıyorlar ama toplumda birileri sürekli geçmişten günümüze kadar kutuplaştıranlar var. Bence bu forumda bari birbirimize farklı yaşam tarzına sahip kadınlar olarak sahip çıkmalıyız.
(çalıştığım kurumda tek tük tesettürlü insan var ve maalesef benim açıklıklarından dolayı yargılamadığım insanların bir kısmı benş başörtümden dolayı yargılıyor her kesimin yobazı çok tehlikeli ve can acıtıcı)
Turunc chemist senin yorumunu da görünce etiketlemek istedim.
Allah şifa versin inşallahDaha 15 yaşında yigenim bak motor kazası geçirdi 4 gündür yoğun bakimda durumu çok ağır ve biz perişan haldeyiz annesinin durumunu anlatamam bile yapmayın gençler daha çok gencsiniz yapmayın olan anne babalara oluyor yazık sizede gencliginize de alkol sanki çok mu iyi bsey içmek denemek mı istiyorsun madem annen idare edebiliyor kendi evinde odanda ne bilim illa olacaksa geç bir tane iç iyi bişey olmadığını anlarsın yapmayın yazık ne emeklerle büyütüyoruz sizleri biz
Herseyin bir sıralaması ,vakti zamanı var.16 yas alkol almak için çok erken bir yaş.babaniz kızmakta hakli.tokat konusu olmayabilirdi evet ama o yaştaki cocugum eve zil zurna gelse ben de çok sinirlenebilirdim.merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Baban haklı hiç kimse duyar kasmasin sen daha 16 yaşındasın. Adam korkmuş belli sen diyorsun ki parasını alkole verdim diye kızdı. Daha niye tepki verdiğini bile idrak edemiyorsun. İyi heyecan yasamissin işte bidaha göze alma böyle bişeyi.merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Açtığım ama tarzım değildir, giyinmem o şekilde. Ama bana ne millet ne giymiş, nasıl gezmiş. Sevmek zorunda değiliz zaten. Siz de sevmiyorsanız böyle nefret saçmak yerine ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz bence.G*t*nün yarısı açıkta şortla, gögüsler ortada cropları eleştiririm.
Sizene benim yorumumdan sen g*t, göğüs görmeyi sevebilirsin ben sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?