dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Kesinlikle
Tam tersi kıyafete ağzını açamazsın ama onlar şortluyu taşlasınlar.
Sessiz kalamıyorum artık. Her haltımıza dil uzatır oldular,katlanamıyorum.

Darkmore bu kadını haklı görmüyorum ama bu ülkede insanların giyimi üzerinden birbirini hor görmeyi kim öğretti gerçekten düşünüyorum.
Ben başımdaki örtü yüzünden istediğim bölümü okuyamadım şortlu arkadaşım da var alkol alan arkadaşım da çarşaf giyen arkadaşım da. Aklı başında insanlar ise birbirine laf saymıyorlar ama toplumda birileri sürekli geçmişten günümüze kadar kutuplaştıranlar var. Bence bu forumda bari birbirimize farklı yaşam tarzına sahip kadınlar olarak sahip çıkmalıyız.

(çalıştığım kurumda tek tük tesettürlü insan var ve maalesef benim açıklıklarından dolayı yargılamadığım insanların bir kısmı benş başörtümden dolayı yargılıyor her kesimin yobazı çok tehlikeli ve can acıtıcı)
Turunc chemist senin yorumunu da görünce etiketlemek istedim.

Kızımdan sadece 5 yaş büyüksün konu sahibi.
Ve alkol içmemelisin,18 yas ve üzerine satılmasının bir sebebi var. Hem sizinki ağzınızla içmekte değil körkütük sarhoş olmak nedir?
Benim rahmetli babam bana o yaşlarda bir konuşma yapmıstı bak kızım tadını merak eder, denemek istersin ama sağda solda içmeni istemiyorum, evde benim yanımda denemene izin vereceğim merakını gider ama asla dışarda içmeyeceksin,sarhoşluk kötüdür kendini bilmezsin o an,ne yaptığını bile hatırlamazsın vs anlatmıstı. 20 li yaşlarımda babam kendine rakı masası kurduğunda(2 tek atardı bazen)baba bana da bira alsana demiştim,oturup onunla 2 yudum içmiştim. Çok matah birşey olmadığına karar verip uzun süre içmedim. Sonra 25 yaş sonrası içtim alkol alınan davet vb yerlerde ama genelde 1 kadeh hafif kokteyl yada şarap tarzında yada sadece 1 bira. Her zaman kendimde oldum zira babamın lafı(kaybetmiştik onu)hiç çıkmadı aklımdan.
Eşim içmez,ben balayında da icmiştim(yurtdısındaydık alkol su gibi tüketiliyordu)hala tatilde de otelde içerim evde yıllanmış şaraplarım,iyi kalite votkalarım vardır,yemeğin yanında 1 kadeh şarap, kutlama yapacaksam 1 kadeh votka bazen kendime mojito yapar icerim bazen ama dediğim gibi sarhoş olmayacak şekilde. Araba kullanacaksam ağzıma sürmem,eşimleysem yada arabayı kullanacak baska biri varsa belki 2.kadeh ama körkütük sarhoş olmadım.
Kısacası 16 yaş erken icki sarhoş olup sağa sola bulasmak,kusmak,sapıtmak için içilmez. Icki icmeninde bir adabı vardir. Babanız size vurmamaliydı ve keşke vurmasaydı ama kızmakta haklı,endişelenmiştir kimse istemez çocuğunu o halde görmek,başınıza herşey gelebilir,savunmasız haldesiniz o an. Kendinize bunu yapmayın.

Son düzenleme:
Benim oğlum da senin yaşında. Anne ve babanın yerine koydum hemen kendimi, eve sarhoş gelmen beni resmen ürpertti. Şimdi sana binbir türlü senaryo yazabilirim, önce anne ve babanı algılaman gerekiyor çünkü. Kimse çocuğuna zarar gelmesini istemez, alkollüyken zarar gelebilme olasılığı yüzdeliğe vurursak emin ol riski çok büyük.

Sorunlu bir dünyada yaşıyoruz, haberlerde duyduklarımız bizi ister istemez daha çok koruma içgüdüsü geliştirmemize sebep oluyor. Baban ve annen seni maksimum koruma altına aldıklarını düşünürler ama sarhoş geldiğini görünce kendilerine olan güvenleri ne yazık ki zedelenmiş.

Bunu ancak sen tekrar onarabilirsin, öncelikle babanla konuşmalısın, eminim sana ne kadar endişeye kapıldığını anlatacaktır. Aranızdaki bağ belkide bu olaydan sonra çok daha güçlü olacaktır. Lütfen ailene karşı yapıcı davran. Onlar senin en güzel şekilde yaşamanı, gelişmeni ve de mutlu olmanı isteyen yegane insanlar.
Büyümek için acele etme olur mu, çocukluğunun, gençliğinin, tadını çıkar.

Herkesin giyimine kimse karışamaz.
Kendilerine tek laf eden olsa anında ana habere düşersin. Ne mağduriyetler, ne mağduriyetler. Ben doğuda yaşadığım için maalesef o laf edenlerden çevremde yığınla var. Hepsinin içerisinde zamanında gençken bu isteklerinin bastırılması var. Sen duramazsın yapıştırrr lafı görümceye.

Konu giyime gelmiş çok şaşırdım komik bence ... 16 yaşda kk da olması şaşırtmış daha önce de çok küçük yaşda kişiler konu açtı hele bir tanesi mesajını silip linç yememe sebeb olmuştu .......konu sahibi yaşabileceğiniz şeylere maddi manevi gücünüz olduğu zaman içkiye başlasanız babanız kızmazdı şu an da maddi manevi ailenizin sorumlulugunuzdasıniz

Muhattabu kestim Burhan yaa bilirsin, bizimkilerde tokatlı bana yaramıyor o şekilde muhattap olmak sonra dinsiz olmakla suçlanıyorum

Daha 15 yaşında yigenim bak motor kazası geçirdi 4 gündür yoğun bakimda durumu çok ağır ve biz perişan haldeyiz annesinin durumunu anlatamam bile yapmayın gençler daha çok gencsiniz yapmayın olan anne babalara oluyor yazık sizede gencliginize de alkol sanki çok mu iyi bsey içmek denemek mı istiyorsun madem annen idare edebiliyor kendi evinde odanda ne bilim illa olacaksa geç bir tane iç iyi bişey olmadığını anlarsın yapmayın yazık ne emeklerle büyütüyoruz sizleri biz

16 yaş ve alkol, baban haklı. Sen de bir daha ağzına sürme, seni o masaya oturtan arkadaşla da ilişkini kes. Bugun alkol alırsın yarin da Allah korusun macera diye uyuşturucu masasına davet edilirsin.

Hadsizlik işte arkadaşım. Ben hoşlanmadığım bir şeyi illa yüksek sesle eleştiremem ,o hakka sahip değilim. Ama bir başkası bunu yapınca çileden çıkıyorum. Sana ne diye bağırasım geliyor. Bu sefer “sen kendine bak” demek zorunda kalıyorum. Kavgayı başlatan kişi olmuyorum ama üstüme sıçrayanı da bertaraf ediyorum. Yıllardır böyleyim inan.

Allah şifa versin inşallah

konu 16 yaşındaki kızın sarhos eve gelip babasından tokat yemesi

konu giyim kusama döndü yıllardır bitmedi bitmeyecek ya herkes ne giyerse giysin ister sort ister çarşaf

konu başka boyuta gidiyor bi giderse orası arapsaçı hiç çıkılmaz

konuya mi dönsek ne

Herseyin bir sıralaması ,vakti zamanı var.16 yas alkol almak için çok erken bir yaş.babaniz kızmakta hakli.tokat konusu olmayabilirdi evet ama o yaştaki cocugum eve zil zurna gelse ben de çok sinirlenebilirdim.
Ayrıca benim söylemem ne kadar etki eder bilmiyorum ama o tür ortamlardan kendinizi soyutlayin. Sizin şu an en fazla arkadaşlarınızla bi cafede oturup, biraz gezip dolaşip ailenizin dizi dibinde oturma yaşlarınız. Duydunuz mu bilmiyorum veli eren atay 1 aydır kayıp.arkadas ortamı çok kötü arkadaşları aramıyorlar bile kendi alemlerinde alkol uyuşturucu partilerindeler. Siz içmek isteseniz de "hayır bu yanlış" diyecek kişileri kendinize arkadaş seçin.
Ailenizden başka kimseye güvenmeyin.arkadas şu bu hikaye. Şu an bulunduğunuz ortamların ceremesini cok ağır bedellerle ödeyebilirsiniz.ailenizden saklı en ufak birseyiniz olmasın.
Uzun uzun yazdım ama aynı yaş aralığında evladı olan bir anne olarak kayıp veli eren olayi beni çok etkiledi.lütfen gençler lütfenn attığınız adımlara dikkat edin,ortalık çok kötü.

bence baba paraya bakmamistir tabi de, baksaydi da hakli olurdu.
Gelisme cagindasiniz, sarhos olacak kadar biraya para bayacaginiza kebaba baysaydiniz boyunuz posunuza bi faydasi olurdu

Ilk kez olmus bir olay, babanizla oturup konusun, iki taraf da tekrarlamasin. Dayagin faydasini goren bugune kadar olmamis. Size de faydasi olmazz ama oturup kojusursaniz belki kendinize ettiginizi gorursunuZ.

Yasiniza gencliginize yazik etmeyin, enerjik cevik aktivitelere zamaninizi, paranizi, eforunuzu saklayin.

Benim kızım içki içmek isterse içebilir, şortta giyebilir. Çünkü bilir ki annesi ve babası onu baskılamıyor, kısıtlamıyor. Bunların hepsini anne babasının yanında da rahatlıkla yapabilir.
En ufak bir şeyde babası ve annesi hemen yanında olacaktır. İyisiyle kötüsüyle bizim evladımız her daim yanında olacağız.
Değil dövmek aksine babam hep benim yanımda arkamda içkimi de içsem her ortamda arkamda diyebilecek.
Yazık babayı savunan zihniyeti aklım almıyor.
Konu dine kadar gitmiş bu ülkede bu çocuğu yetiştirmemek için gitmeye çalışıyoruz malesef! Tek amacımız onu mutlu büyütmek. Özgür ama bir o kadar da yaptığı ne varsa anne babasının hep bilecek olmasıyla büyümesi.

Baban haklı hiç kimse duyar kasmasin sen daha 16 yaşındasın. Adam korkmuş belli sen diyorsun ki parasını alkole verdim diye kızdı. Daha niye tepki verdiğini bile idrak edemiyorsun. İyi heyecan yasamissin işte bidaha göze alma böyle bişeyi.

Tokat az kalmış bir pak dövseymiş 16 yaşında ne alkolü sonra tv de analar babalar çıkıyor kızım kayıp sonra bir yerlerde ölü haberi bi silkelenin yuh be spor yapıp şuan sınavlara çalışacağınız dil öğreneceğiniz yerde yaşınıza uygun olmayan ortamlarda ne işiniz var büyüyün reşit olun sonra ne b*k yerseniz yiyin

G*t*nün yarısı açıkta şortla, gögüsler ortada cropları eleştiririm.

Sizene benim yorumumdan sen g*t, göğüs görmeyi sevebilirsin ben sevmiyorum.
Açtığım ama tarzım değildir, giyinmem o şekilde. Ama bana ne millet ne giymiş, nasıl gezmiş. Sevmek zorunda değiliz zaten. Siz de sevmiyorsanız böyle nefret saçmak yerine ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…