Bu nasıl bir yorum!!!!Alkolün 18 yaş üstüne satmalarının bir sebebi var. 16 yaş alkol için yeterli bir yaş değil. Babanız kızmakta haklı, vurması göreceli.
Şayet bende çocuğun dayakla adam olduğuna inanan kesimdenim.
Yaptığınız hiç hoş değil, içecektiniz neden tadımlık içip bırakmadınız. Umarım size ders olur ve birdaha böyle şeylere kalkışmazsınız
Nasılmış gibi duruyor ?Bu nasıl bir yorum!!!!
Çocukların dayak ve şiddetle terbiye edilmesi gerektiğini savunuyorum kısmı mi? Diğer üyelere bırakıyorum yorumu. Yanımda psikolog bir arkadaşım var korkunc olduğunu soylediNasılmış gibi duruyor ?
Senin yaşındaki kızların çok gizli işler yaptığını biliyorum ya arkadaş ortamını düzeltip sarhoş olmayacaksın yada hayatını kendin bitireceksin hemen evlen me ve okumama gibi , kendine dön kendini geliştirecek işler bul ,güzel hobi bul ortamın berbat onlardan uzak dur birde annen seni takip etmiyor mu yalanlarını bulmuyor mu birde gizli sigara içiyormusunmerhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Çok güzel dersler almışsıniz babanızın yaptığı doğru degil. Tokat vurmak yerine konusabilirdi ama bende çocuklarım bu şekilde eve gelse aşırı üzülürdüm hemde çok ..... Babam.senelerce içki içti. O yüzden nwfret ediyorm bu içki işinden ister sarhoş olsun ister olmasn ister güzel içsin umrumda değil bende bu bir travmamerhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Psikolog arkadaşınız 16 yaşında kız çocuğu alkol alınca alkışlayında dedi mi ?Çocukların dayak ve şiddetle terbiye edilmesi gerektiğini savunuyorum kısmı mi? Diğer üyelere bırakıyorum yorumu. Yanımda psikolog bir arkadaşım var korkunc olduğunu soyledi
?Adı trolfake??? Ustune annesi idare ederim demis yaw he he
babam cok pısman oldu hatta aglamıs ben uyurken ayrıca egıtımsız falan degılDayak mı çözüm!!! Yazıklar olsun öyle babaya!
Bilinçli , anlayışlı, eğitimli babalara hasret kaldık. Böyle tokatla dayakla baskıyla çözeceğine inanan egosu için baba olan insanlar yetti artık.
degılım sadece nıckname bulamayınca onu koydum baslık da gercekTroll müsünüz? Konu da fake mi.? Sadece münakaşa başlatmak için mi açtınız...
Doğruysa. Babanız Bi anlık öfke ile kendini tutamamıştır. Tepkisi aşırı olsa da haklı...
Babanı savunman güzel ne de olsa babadır. Hosuma gitti bu tavrın :)babam cok pısman oldu hatta aglamıs ben uyurken ayrıca egıtımsız falan degıl
sınava calısıp spor yapıyorum zaten bu anlık bır seydı ortamım da yok zatenTokat az kalmış bir pak dövseymiş 16 yaşında ne alkolü sonra tv de analar babalar çıkıyor kızım kayıp sonra bir yerlerde ölü haberi bi silkelenin yuh be spor yapıp şuan sınavlara çalışacağınız dil öğreneceğiniz yerde yaşınıza uygun olmayan ortamlarda ne işiniz var büyüyün reşit olun sonra ne b*k yerseniz yiyin
Sarhoş olacak derecede nedir yahu yaşınız daha 16sınava calısıp spor yapıyorum zaten bu anlık bır seydı ortamım da yok zaten
hayır sıgara ıcmıyorum bunlarım hepsı sadece bır kerelıgıne mahsustuSenin yaşındaki kızların çok gizli işler yaptığını biliyorum ya arkadaş ortamını düzeltip sarhoş olmayacaksın yada hayatını kendin bitireceksin hemen evlen me ve okumama gibi , kendine dön kendini geliştirecek işler bul ,güzel hobi bul ortamın berbat onlardan uzak dur birde annen seni takip etmiyor mu yalanlarını bulmuyor mu birde gizli sigara içiyormusun
yokMerak ettim de aslen konyali ve 1,87m misin trolcum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?