dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Bu nasıl bir yorum!!!!

Senin yaşındaki kızların çok gizli işler yaptığını biliyorum ya arkadaş ortamını düzeltip sarhoş olmayacaksın yada hayatını kendin bitireceksin hemen evlen me ve okumama gibi , kendine dön kendini geliştirecek işler bul ,güzel hobi bul ortamın berbat onlardan uzak dur birde annen seni takip etmiyor mu yalanlarını bulmuyor mu birde gizli sigara içiyormusun

Babanin tokat atmasini onaylamasamda tepki vermesinde hakli. 16 yasinda baskalarinin evinde kör kütük sarhos olmak ne demek. Arkadasimin evi diyeceksin onu gec. Kac kiz daha önce arkadas sandigi kisi tarafindan tecavüze ugradigini biliyormusun? Daha dün almanyada ki bir vakayi okudum tekrar etmeyim simdi. Genclik toyluk diyorsunuz ama cahillikten baska birsey degil.
Babanda keske bu konulari siddet kullanmayarak sana anlatsa.

Pratik ve teori her zaman uyuşmuyor. Babasının vurması yanlış mı yanlış teoride. Pratikte adam panik ve stresle anlık tepki vermiş ve vurduğu için de üzülüp evden ayrılmış. 16 yaşında ve kör kütük sarhoş gelen kızının ilk içkisi olmadığını anlamıştır ve panik yapmıştır. Babanın sana güvenmesini sağla.
Babam üniversiteye ilk gittiğim yılın yazında rakı almıştı bana hazırlamamı söyledi güzelce oranladım hem de domuz sıkısı:). Yanımda bekledi. Sonra hadi iç sen de dedi. Aaa içmem dedim iç iç dedi. Baya yarılamıştım bardağı. Enseme patlattı bir tane. Dedi oranlama iyi, rakıyı yarılıyorsun baya baya içiyorsun içme dedi. Çok utanmıştım.

Çok güzel dersler almışsıniz babanızın yaptığı doğru degil. Tokat vurmak yerine konusabilirdi ama bende çocuklarım bu şekilde eve gelse aşırı üzülürdüm hemde çok ..... Babam.senelerce içki içti. O yüzden nwfret ediyorm bu içki işinden ister sarhoş olsun ister olmasn ister güzel içsin umrumda değil bende bu bir travma

Çocukların dayak ve şiddetle terbiye edilmesi gerektiğini savunuyorum kısmı mi? Diğer üyelere bırakıyorum yorumu. Yanımda psikolog bir arkadaşım var korkunc olduğunu soyledi
Psikolog arkadaşınız 16 yaşında kız çocuğu alkol alınca alkışlayında dedi mi ?

Troll müsünüz? Konu da fake mi.? Sadece münakaşa başlatmak için mi açtınız...

Doğruysa. Babanız Bi anlık öfke ile kendini tutamamıştır. Tepkisi aşırı olsa da haklı...

Dayak mı çözüm!!! Yazıklar olsun öyle babaya!
Bilinçli , anlayışlı, eğitimli babalara hasret kaldık. Böyle tokatla dayakla baskıyla çözeceğine inanan egosu için baba olan insanlar yetti artık.
babam cok pısman oldu hatta aglamıs ben uyurken ayrıca egıtımsız falan degıl

Troll müsünüz? Konu da fake mi.? Sadece münakaşa başlatmak için mi açtınız...

Doğruysa. Babanız Bi anlık öfke ile kendini tutamamıştır. Tepkisi aşırı olsa da haklı...
degılım sadece nıckname bulamayınca onu koydum baslık da gercek

babam cok pısman oldu hatta aglamıs ben uyurken ayrıca egıtımsız falan degıl
Babanı savunman güzel ne de olsa babadır. Hosuma gitti bu tavrın :)
Belli ki sen de aklı basında bir kızsın. Git konus güzelce pişman olduysa öpüşür barısırsınız

sınava calısıp spor yapıyorum zaten bu anlık bır seydı ortamım da yok zaten

hayır sıgara ıcmıyorum bunlarım hepsı sadece bır kerelıgıne mahsustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…