Dün hamilemiyim diye konu açarken bugün:(

o zaman bu adami yontacaksiniz.
sevdigi film ne tarzsa oyle bi film icin bilet alin misal..erkekler action vs sever,gidip romantik filme almayin sizde.
arabalara ilgisi varsa go carting`e gidebilirsiniz..balik tutmayi seviyorsa olta alin baliga gidin yani romatikten cok pratik ve onu sizinle vakit gecirmeye tesvik edecek biseyler olsun bence.

H Hainkoca hamilelik durumunu tam anlamadım ama korunmanıza azami özen göstermenizi tavsiye edeceğim.

Evet o konuyuda şuan askıya aldım.çocukları çok seviyorum çok istiyorum ama birşeyler den emin olmadan bebeğime huzursuz bir ortam yaratamam.zaten olmadıysa test yapmadım henüz ama allah hayırlısını veriyor derim

Güzel tavsiyeler yapıcam

bana sordun mı der.hatta dedği bana sormadan wc ye bile gidemezsin

Bu adamla ne desem boş. Bu tavrı neden çekiyorsunuz ki? Bana sormadan wcye gidemezsin ne demek? Dediğinde sen kendini ne sanıyorsun beni ne sanıyorsun diyemiyor musunuz?

Bu adamla ne desem boş. Bu tavrı neden çekiyorsunuz ki? Bana sormadan wcye gidemezsin ne demek? Dediğinde sen kendini ne sanıyorsun beni ne sanıyorsun diyemiyor musunuz?

Diyorum kac kere dedim.. .şimdide geç vakit alıcam seni demil.trafik geçince yani.gelmicem zahmet etme dedim

Sizin cicim ayları çabuk bitmiş gibi görünüyor. Ama konuşarak halledebilirsiniz umarım.

Diyorum kac kere dedim.. .şimdide geç vakit alıcam seni demil.trafik geçince yani.gelmicem zahmet etme dedim

Eğer gerçekten gelmeyecekseniz tamam. Ama blöf yapıyorsanız bir şey ifade etmeyecek. Kendiniz dönebiliyor musunuz eve? Mesafe çok var mı? Beni almana gerek yok, ben kendim gelirim burdaki işim bitince falan diyin.

Eğer gerçekten gelmeyecekseniz tamam. Ama blöf yapıyorsanız bir şey ifade etmeyecek. Kendiniz dönebiliyor musunuz eve? Mesafe çok var mı? Beni almana gerek yok, ben kendim gelirim burdaki işim bitince falan diyin.
Gelme beni almaya dedimm.aciz değilim gelmem gerekirse kendim gelebilirim dedim.yarım saat aramız

Demekki tanıyamamışsınız birbirinizi tam olarak ilk aydan çocuk istiyorsunuz ama bu sıkıntıları atlatmadan çocuk sahibi olursanız daha da uzaklaşabilir.Yaşınız için normal ama şu koşullar için Bebek sahibi olmayı istemek mantıklı değil.İnşallah dzElir ama nereye gittiğini bilmemek böyle saygısız konuşmak hiç hoş değil.

Bir ayı bile doldurmaya evlilikte bu neyin bikkinligi sikilganligi anlayamadım doğrusu! Anlaşılan sizi yanında istemiyor tek başına gezmek takılmak istiyor..birde ne yaptığından haberiniz yok.. bence burada büyük bir sıkıntı var daha yeni evlisiniz cilvelesme kur yapma zamani iken bu sekilde olmanız... ( bence oturup kendisi ile yüzyüze konuşun

Aynen bana da sıkılıyormuş fibi geliyor. Benimle olmak istemiyor sanki

Ne demek yahu hesap vermezmis. Pazarlari çıkıp ne halt yedigini bilmediğim kocayi ne yapayim ben? Ayrica pazarını seninle neden gecirmiyormus? Evlendim köprüyü geçtim diye mi düşünüyor? Bence bi an önce adam et. Güzellikle ya da zorla. İsine gelmiyorsa gitsin kendisine hesap sormayacak her dediğine tamam diyecek mal gibi biriyle evlensin, bulursa tabi yeryüzünde öyle bi kadını.

25 günlük evlilik icin gec değil bence yaşadıklarıniz.. saygı yoksa ilk günde de olur bunlar.. babamlar 35yildir evli hesap vermem demez de diyemez de ikisi de.. esiniz ben hesap vermem sen vereceksin diyor.. Bu nasıl değişir ki? "Kadın"a verdiği değerde anlamda sorun var.. umarım değişir.. yoksa çok çekersiniz..

Eşimi öpüp başıma kkoymaliyım:/ bana binbir israrla bisiklet aldı, ben kapaliyim uzun bisey giydikten sonra ve ortam uygunsa sorun olmaz diye beraber cikiyoruz aksam.pestili ciksa isten gelince beraber cikariz bebekle beraber nasi iyi geliyor anlatamam. bence esinize karsi beklentilerinizi dile getirin gerekirse mektup yazin. ve buunlar olmazda evlenmenin bi anlami olmayacagini nasi basladiysa oyle devam edecegini ikinizinde mutsuz olmak icin evlenmediginizi dile getirin

Evlilik oturmadan boşuna hamile kalmayın demiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…