Dün hamilemiyim diye konu açarken bugün:(

Y

Ben mii yanlış düşünüyorumm dış göz olarak sizlere sormak istedimmm

Tabiki de yanlış düşünmüyorsunuz. Kocaman kadınsınız ne demek nereye gittiğini bana söylemez. Model evlilik bu mudur Allah aşkına.
Zaten eşinize küfredecek noktaya gelmişsiniz. Yanlış düşünüyor olabilir misiniz?
Etrafınızda arkadaşlarınızda hiç böyle bir şey duydunuz mu? Kafanızda evliliğe dair düşüncelerde böyle saçmasapan şeyler var mı?

Hayır bana göre evlilik çiftlerin birbirlerine karşı sorumlu oldukları kurumdur.ki ben tartışsa dahi nereye gittiğimi söylerim bilmeli çünkü.

Hayır bana göre evlilik çiftlerin birbirlerine karşı sorumlu oldukları kurumdur.ki ben tartışsa dahi nereye gittiğimi söylerim bilmeli çünkü.

O zaman neden ses etmiyorsunuz? Neden susuyorsunuz? Baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider.

O zaman neden ses etmiyorsunuz? Neden susuyorsunuz? Baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider.

Ablamınevine gelerek ses çıkarmadım bağırdım.gelip de alma beni dedim.ablasını da aradım ben kocamın nerede olduğunu bilmiyorum uğeadı mı size dedim. Karşılıklı oturuyoruz.yoo hayır dedi.hımm peki dedim.sizin aranızda ben karışmam dedi tabiki de dedim ama kocam bana mereye gittiğini söylemediği için size sorıyım dedim.

Yalnız neden ses çıkarmıyorsunuz derken olayı bu hale getirmenizi kastetmedim. Beklentilerinizi, olması gerekenleri eşinizle karşılıklı konuşmaktan bahsettim. Ablasını aramanızın ne anlamı olabilir ki? İki kişi halletmeye çalışın sorunlarınızı. Çok başınız ağrır bu şekilde.

29 yasindasiniz,yuksek lisans yapiyorsunuz ve beni gezdirmiyor diyorsunuz
koskoca insanlarsiniz,birinin sizi gezdirmesine ihtiyaciniz mi var?
ayrica masallah 25 gunde s.tr git`i kadin olarak siz yapistirmissiniz,sayginiza hayran olmamak elde degil.
bastan sona haksizsiniz tavrinizda.
boyle davranan birinin yaninda kim kalip vakit gecirmek ister ki

Bu tar sorunları çözemedik.ne kadar ciddi olduğumu anlaması adına ablasını aramak gibi bir adım attım.çünkü arayamıyacağımı bilirdi.ama aradımmm.

Brn olumsuz eleştiriyede açığım.4 pazar geçiriyoruz neredeyse hiçbirşey yapmadık.ki ben haftada 3 gün ailesine giden yemeğe güleryüzle katılan bir kadınım.hiö bir zaman gezdir beni diyip yapışık da değilim çevrem var gezebiliyoruö ama amaç birlikte birsey yapmak. S**giti artık haketmişti.

Bu tar sorunları çözemedik.ne kadar ciddi olduğumu anlaması adına ablasını aramak gibi bir adım attım.çünkü arayamıyacağımı bilirdi.ama aradımmm.

Kendinizi zor duruma düşürüyorsunuz. Ne diyecek eşiniz. İnanamıyorum ablamı aramış demekki durum çok ciddi mi? Siz ablanıza gitmişsiniz. Akşama da beni alma falan demişsiniz. Buna değil de ablasını aramanıza önem veriyorsa orda da büyük sıkıntılar var.
Ablası güzel demiş, ikinizin meselesine karşışamam. Dediğim gibi siz iki gün sonra barışırsınız ama ablasının gözünde sıkıntılı bir çift olmuş oldunuz. O da herhalde sizi değil kardeşini düşünecek. Allah bilir ne yaptı da çocuk evde durmuyor diye kurmuştur da kurmuştur.
bakın yarın öbürgün daha büyük bir mesele olsa siz ailenizi o ailesini toplayıp aile meclisinde mi tartışacaksınız. İkinizin arasında ne sorun varsa ikiniz halledin. Boşanacaksanız bile ikiniz karar verin.

Bir es karisini neden gezdirmez.. bende buna anlam veremiyorum.. henuz 25 gunluk evlisiniz.. bu erkeklerin dunyasini anlamak guc..

Doğru yazıyosun fakat ben anlatamadım.hani bu son damla mı derler vs..düzelecek başka şansı yok.düzelmezse de ben böyleyim desin.ben duruşumu bi gösteriyim.

onun yaptıgı hos olmamısda sizinde s... git demeniz hic olmamıs yola getiriyim derken aradaki saygıyı yitirirsiniz ozamanda yola gelse kac yazar

Ben hiçbir zaman beni şuraya götür buraya götür şurda gezelim burdaa yemek yiyelim demem.onun hoşuna gidiyor diye ailesiyle yemek yiyoruz hiç mızırdanmam.çünkü mutlu oluyor.ama sende gel benle bi yürüyüş yap bi yerde bi kahve iç.başka ne istiyorum.pazar günü benim için aile günüdür.dışarıda eşlerin istisnai durunlar hariç ayrı ayrı takıldığı gün değildir.

defol diyin,gozume gorunme git basimdan diyin ama bu kadar erken kufurlesmeye baslamayin.
bakin esiniz bi baslarsa o kufurlere onunu alamazsiniz.
nasil olsa bu kadin erkek gibi kufrediyor der,size asker arkadasina ettigi kufurleri siralar akliniz sasar,benden soylemesi.
biraz daha narin olun bence.
siz plan yapin,bilet alin sinemaya,belki adam evde oturmak istemiyor.

Doğru yazıyosun fakat ben anlatamadım.hani bu son damla mı derler vs..düzelecek başka şansı yok.düzelmezse de ben böyleyim desin.ben duruşumu bi gösteriyim.

Ben de anlatamadım. Diyorsa size desin. Dediğinde ayrılacaksanız ayrılın. Ama buna iki kişi karar verin. Konuşun. Tartışın. Kavga edin. Bağırın çağırın. Ama ablasını aramayın. Akşam eve gidince alın karşınıza konuşun. Bu şekilde devam etmek istemiyorum. Ben birlikte bir şeyler paylaşmak isterken senin bu tavırlarını çekemem. Sen ben istiyorum diye evde kalsan bile en başta neden benimle vakit geçirmeyi kendin istemiyorsun da ben istediğim için evde kaldın diye bile düşünecekken şu tavrına hiç tahammül edemiyorum. Eğer düzelmezse bitirelim. Diyebilirsiniz.

Doğru evet defol git diyebilirdim ama o an öyle çıkamadı ağzımdan.burada hatalıyım.sinemaya bilet yada başka bişi ondan habersiz ben yapamam neden mi bana sordun mı der.hatta dedği bana sormadan wc ye bile gidemezsin.yoksa aklımda çok plan var süpriz adına.ee bende evde hoş giyinip masa hazırlıyorum.madem evdeyiz diyip.

Reelde ki 1-2 arkadasım bilir problemlerimi tarafsız yorumlayın derim.tek cümle senin kocan cins değişik.hatalıysam söyleyin derim çünkü haklı çıkmak gibi bir çabam hiç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…