Dün kv iftara geldi

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
772
53
Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum:(

Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum:KK43:

Ne var canım utanacak. "Beğenmiyorsan yeme" diyemediniz mi?

İnsanlık hâlidir, olabilir. Bir tuzlukla çözülebilecek bir durum, dillendirilecek ayıplanacak bir şey değil ki. Takmayın kafanıza! Biz de yeri geldi tuz unuttuk, yeri geldi tuz attığımızı unutup fazladan tuz attık. Olur öyle şeyler.

Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum:KK43:
Beğenmediyse zıkkımın pekini yeseymiş diyeceğim şimdi.. ne ayıp ya olabilir atmayı unutmuş olabilirsiniz insanlık hali.. ne diye abartmış görgüsüz ağabey.. çok biliyorsa bir dahaki sefer kendi yapıp sizi çağırsın

Üzülecek kafaya takacak bir durum yok ortada.

Ben de bir ara misafir geldiğinde pilava tuz atmayı unutmuştum yerken fark edildi hiçbir şey demediler yediler ki demeyede hakları yok.

Karşınızda ki insan pilava tuz atmadiniz diye sürekli söyleniyorsa o an sizin için atmadım malum yasiniz var tansiyonunuz çıkmasın diye söylerdim ben olsam .

O kadar abartılı dile getirdi ki ne yapacağımı şaşırdım. Normalde takılmam böyle şeylere ama sinirimi bozdu galiba

Görgü kuralları gereği insan yemeği beğenmese bile misafirlikte belli etmez. Kendisi utansın medeniyetsizliğinden.

Back
X