Dün kv iftara geldi

Üzülecek kafaya takacak bir durum yok ortada.

Ben de bir ara misafir geldiğinde pilava tuz atmayı unutmuştum yerken fark edildi hiçbir şey demediler yediler ki demeyede hakları yok.

Karşınızda ki insan pilava tuz atmadiniz diye sürekli söyleniyorsa o an sizin için atmadım malum yasiniz var tansiyonunuz çıkmasın diye söylerdim ben olsam .
Ama sizin misafirleriniz naif, saygılı insanlarmış, konu sahibinin kaynı ise açık arayan terbiyesizin teki

Ben tuzsuz yemek yaparsam "tuzlu olsa daha mı iyiydi" derim. Pirinç pilavına sonradan atılan tuz asla aynı tadı vermiyor o ayrı ama yine de kalp kırmaya değmez.
Belki takılmıştır size, aranızdaki resmiyeti bilemem.
Olur öyle insanlık hali, çok normal.

Fakat kayınvalidenin suçu ne? Başlık?

Dediler o da sinirlendi tabi uyarınca.
Basliktaki kayınvalidenin hiç sucu yok,hatta oğlunu uyarmış :)
'kayinbiraderimin densizligi' falan yazsanız daha açıklayıcı olurdu.
Ayrıca Dünya hali ve oruclusunuz . Normalde insanın şüphesi varsa minik bir kaşıkla tuza bakar,atmadiysa atar. Ama sizin böyle bir imkaniniz da yoktu. Daha ne yani, pilavı beğenmeyen yemesin. Siz ertesi gün tuzlu yoğurtla karıştırır yersiniz.
Ben bir kere misafir çağırmıştım. Tuz kabına karbonat koymuş annem (İngiliz karbonati mideye iyi geliyor diye duymus,göz önünde olsun diye baharatligin baş kosesine koymuş) . Ne bileyim bende, kattım karbonati tuz diye.
Öyle iğrenç olmuştu ki herşey, ben bile yiyemedim, salatayla falan doyduk 😅😅 ah,tüh dedik güldük eğlendik bitti gitti.
Siz de abartmayın, insanlık hali.
Daha da çağırmamaya çalisin o densizi yemeğe. Akşam çayına gelsin, hanimeller kurabiye koyun önüne

Ama sizin misafirleriniz naif, saygılı insanlarmış, konu sahibinin kaynı ise açık arayan terbiyesizin teki
İşte son Paragrafta yazdım bende laf yapan kişiye cevap verirdim şöyle diye konu sahibi de kafaya takmak yerine o an cevabını verecekti.

Artık kafasına takmanın bir manası yok şu aşamada.

Basliktaki kayınvalidenin hiç sucu yok,hatta oğlunu uyarmış :)
'kayinbiraderimin densizligi' falan yazsanız daha açıklayıcı olurdu.
Ayrıca Dünya hali ve oruclusunuz . Normalde insanın şüphesi varsa minik bir kaşıkla tuza bakar,atmadiysa atar. Ama sizin böyle bir imkaniniz da yoktu. Daha ne yani, pilavı beğenmeyen yemesin. Siz ertesi gün tuzlu yoğurtla karıştırır yersiniz.
Ben bir kere misafir çağırmıştım. Tuz kabına karbonat koymuş annem (İngiliz karbonati mideye iyi geliyor diye duymus,göz önünde olsun diye baharatligin baş kosesine koymuş) . Ne bileyim bende, kattım karbonati tuz diye.
Öyle iğrenç olmuştu ki herşey, ben bile yiyemedim, salatayla falan doyduk 😅😅 ah,tüh dedik güldük eğlendik bitti gitti.
Siz de abartmayın, insanlık hali.
Daha da çağırmamaya çalisin o densizi yemeğe. Akşam çayına gelsin, hanimeller kurabiye koyun önüne
Başlık konusunda siz deyince farkettim galiaba kk deki konular bilinç altıma işledi 😂

İşte son Paragrafta yazdım bende laf yapan kişiye cevap verirdim şöyle diye konu sahibi de kafaya takmak yerine o an cevabını verecekti.

Artık kafasına takmanın bir manası yok şu aşamada.
İşte ben öyle hazır cevap biri değilim o anda kal geliyor bana donup kaldım .

Tuzsuz yemeğe laf edilmesini anlamıyorum. Sonradan eklersin biraz karıştırırsın tamam. Sofrada bunu uzatmak büyük görgüsüzlük.

Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum:KK43:
Canım tuz atılmamış olabilir, kıl düşmüş olabilir hatta yemeğin çamur tadında olabilir. Ama çamur tadında olan sen değilsin yemek, tuzsuz olan da sen değilsin. İçselleştirme bu kadarrr. Ayrıca beğenmezlerse bir dahakine kocan hazırlar yemekleri olur biter❤️

Aa tuzsuz mu olmuş herşeyin çaresi var diyip tüm tuzluğu boca etseydiniz de tuzlu yeseydi madem.
X bir yere yemeğe gidip kusur arayıp bulanlara bir de bunu marifetmiş gibi söyleyenlere sinir oluyorum.
Eline sağlık demeyi bilmezler ama herseye kusur bulurlar.
Tuzlu başka bir yemekle pilavı birleştirip tuzsuzluğu dengelesin ne olacak yani.
Bi daha yemeğe çağırmayın kendisini. :KK51:

Kızlar dün kv eltimler falan iftira geldi her şey çok güzeldi ama pilava hiç tuz atmamışım eşimin abisi sağ olsun cami minaresine çıkıp söylemediği kaldı . Çok utandım hala aklımdan çıkmıyor niye böyle taktım bilmiyorum:KK43:
Oruçluyken normal ya , Aman boşver taktiğin plav olsun.

Back
X