Dün toplu taşımada tacize uğradım!

Evet malesef benimde basimdan gecti.universitedeyken bursun yattigi gun bankaya gittim.ilk yattigi ay oldugu icin asiri derecede kalabalikti ve disariya kadar taşmisti.kalabaliktan kurtulayim derken arkadan bi pislik el atti olayi anlayip arkami dondum ama gitmisti bile.olayin şokuyla hic bisey diyemeden geldim.cok zoruma gitmisti gunlerce aglamistim.o gunden beri hep korkarim kalabalik ortamlardan

Her kes soyleyemiyor malesef benim basima oyle bir olay geldiki 10 yildir atlatamiyorum.Her hatirladigimda kalbim agzimda atiyor.kimeseyede soyleyemiyorum.keski anonim sekilde paylasimlar yapilsa derdimi anlatsam rahatlasam.taciz lafini duyunca kalbim agzimda

Ben ortaokula gidiyordum, okul çıkışı annem ile pazara gittik. Tezgahta biseylere bakarken biri kalcamı sıktı ve hemen o sokla arkamı döndüm. Kalabalık da anlayamadım. Reziller Allah tüm sapiklarin belasını versin.

Daha dördüncü sınıfa giderken öğle arasında herkes evine gitmek için kapıdan çıkmaya çalışırken yüksek ihtimal orta sona giden bir pislik popomu avuçlamıştı arkama döndüğümde ise gülüyodu yıllar geçiyo bir çok şey unutuluyo ama o anlar unutulmuyo

liseye giderken defalarca geçti başımdan iett dolu olduğundan faydalandı
o zamanlar ben ses çıkarırsam rezil olurum diye korkuyordum, susup olduğum yerden ayrılmaya bakıyordum

Aşağılık pislikler o dönemlerde utancımdan geceleri sürekli ağlardım okulda başarılı olmama rağmen okula gitmesem bunlar başıma gelmezdi diyorum

o zamanları hatırlayıp yine elim ayağım titredi
Allah belasını versin hepsinin, iett de 9 yaşlarında ki çocuğa dokunanı gördüm lisedeyken kız korkup annesinin önüne geçmek istedi kadın kızdı kalabalık da rahat dur aşağı inince döverim dedi
ben indim inerken kızcağıza baktım kız elleriyle göğüslerini kapatıyordu

ne olur kızlarınızı rahat dur diye dövmek ile tehdit etmeyin
kızlarınızı rezil olursun demeyle korkutmayın (ben bir tacizimi ki sadece bakmakdı adamın yaptığı(ama otobüsde ki o pisliği hatırlayıp ağladım yardım eder belki diye adamın komşusuna onu bir büyüğüme söyledim sus edepsiz adam bakıyorsa sende kusur vardır erkekler yolunda giden kıza dokunmaz rezil edersin kendini konuşursan diye kadın bana kızmıştı ben o yüzden rezil olurum diye hep sustum hep sustum ama mübarek ramazan da dahil taciz eden insanlar oldu Allah hepsinin belasını versin ters olsun herşeyleri

ben o zamanlar nasıl ağladığımı br ben bir Allah biliyor arkdaşlarıma dahil anlatamazdım
şimdi bir kadın göreyim kız göreyim değil taciz psikolojik şiddet uygularken göreyim hemen ne oluyor diye dikiliyorum
hoş bazı kadınlar kocam o benim sanane diye kocasından çok tepki veriyor öyleleri de saçlarından yolmak istiyorum

Geçti ve dayağı yedi tekvandoyla uğraştım yıllarca çünkü burnu kanadı bi tanesinin şakır şakır bir kaç kere bu şekilde karakolluk olmuşluğum var hiç pişman değilim birine de arkadan tekme atmıştm metrobüsün içine düşmüştü yüzükoyun tavsiyem aikido kursları var kadınlara özel ya da ona benzer bir şey mutlaka öğreni

Ne güzel ya. Ben bi fırsat bulamadım bu tarz bir kursa gitmeye. YouTube dan falan bir kaç teknik öğrenebilir miyiz acaba:) kursa gitmek gibi olmaz ama başlangıç seviyesinde bir iki hareket öğrensek kardir

siz uzayda falan mı yaşıyorsunuz?

yaşadığınız yerin medeniyet seviyesine göre değişebilir. ben günde 4 defa toplu taşımadayım. tüm çevremde kullanır. ne böyle birşey yaşadım ne denk geldim ne de duydum. umarım da yaşamam. bu yapılan şey ancak cahil cesaretidir.

otobüs kalabalık, göz önünde ve istediğin zaman kaçıp kurtulamayacağın bir ortam.
bunu yapabilecek kadar kafası çalışmıyormuş demek ki.

konu sahibi geçmiş olsun.

sapık adama sözüm bile yok belli ne b.k oldugu
sen de zaten o anlik korku ofke sinirle bagirmissin seni anliyorum insan oyle bi durumla her gun karsilasmiyo şoka girebiliyo sinirden ne yapacagini bilemiyo
ama o şoföre ne demeli..
be adam daha ne diye tacizci pis sapigi indirmemis hemen bi de beklemis bi durak daha pisligi hemen indir at asagi !!

Benimde kisa bi zaman once geldi basima. Otobuste giderken ben oturuyorum. Adam ayakta. Bi sure sonra bacagi koluma degdi sarsilmayla oldu heralde dedim. Baktim bi kac kez oldu kafami kaldirim 2 kez ters ters baktim. Hala orali degil. Beyfendi bacaginiz koluma degiyor biraz uzak durun dedim. Noluyo hanfendi diye bi bagirdi pislik. Bende bagirdim cekin bacaginizi rahatsiz oluyorum ya dedim. Gormuyomusun sıkısik burasi 18 yillik evliyim 2 cocugum var bilmem ne algi yapacak akli sira. Bak bu sıra boyunca sizin gibi ayakta duran hicbirinin bacagi oturanlara degmiyor dedim. Bi yarim saat daha gittik daha da dokunmadi. Demekki isterse oluyormuş. Kalabalığı bahane edip kimse dokunamaz. Zaten hissediyorsunuz kasitli yapıldığını

Başıma geldi ama toplu taşımada değil evire çevire dövdüm polisi aradım ve şikayetci oldum. Eminim bi daha kimseyi taciz etmeye yeltenmeyecektir. Susmayın arkadaşlar sustukca çoğalıyor

Toplu taşımada hiç tacize uğramadım ama tiyatroda uğradım.Evet tiyatroda.Oyun başlamadan herifin biri yanıma geldi oturdu ben de tek başıma gitmiştim oyuna.Neyse oyun başladı.Adam eğiliyor kalkıyor ayakkabısını çözüp bağlıyor takıntılı galiba diye düşündüm , garip hareketler yapıyor , en son eğildiğinde eli ayak bileğime değdi bi' kaç kez ama değmemesi gerekti çünkü değecek bir sıkışıklıkta değiliz.Ben yanlış anladım heralde diye düşündüm yine de , sonrasında adamın eli bileğime tekrar tekrar dokundu.Kalktım yer değiştirdim , zar zor başka bir yer buldum.Ben yer değiştirince de adam oyunun kalanını izlemeden çıktı gitti.Yalnız kadın avına çıkmış şerefsiz bir tacizci işte.

Medeniyetle ilgisi yok bence , üste yazdığım olay belki çok büyük bir taciz olayı değil ama tiyatroda oldu ve oyunun ismini ve şehrini söylesem medeniyetle ilgisi olmadığını anlarsınız.Güya oyunu izlemeye gelenlerin hepsi medeni ve kültürlü insanlardı.Üstelik oyunun bileti de normal oyunlara göre fazlaydı.Medeniyetle şunla bunla ilgisi yok bence.

halbuki tacizin ana vatanı toplu taşıma.
isim bile vermişler meziyetlerine fordçuluk..

Evet yani ilk kez duyanlar var sasirdim.. lisede herhalde yuz kere basima gelmistir, dayanmayan da yanina oturup sohbet baslatir cunku cinsel acligin Afrikasidir bu ulke..

Back
X