- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Kesinlikle medeniyetle alakalı değil sapik sapıktir cinsi ulusu medeniyeti olmaz. Geçen dolmuşa bindim arka dörtlü de geldi genc en fazla 26 falan yaşlarda kulağinın her yeri küpe gayet modern giyinisli bi bey yanima oturdu bacakları bir açışı var köşeye sıkıştım. Bir sey söylesem kimse destek falan olmaz belli. Zaten insan olsa bir insani toplu tasima da öyle rahatsiz etmez. Bende önce ters ters baktim sonra iyice topladim bacağımı baktım hala pişkin umrunda değil bacağıma, bacağı değiyor bi toplanayim yok inanin abartı degil baya baya kiymetli totosunu bir yaymış inerken bir güzel tekme attım indim gık sesini çıkaramadı ( hayvan) bu sadece biri daha neler neler gördüm. Üniversite de fakülteden gelen otobüs inanılmaz dolu olurdu daha 1. Sınıfım çarşıdan da geçiyor halktan da birileri bindi ama nefes alınmıyor o kadar dolu . İneceğim duraktan 1 durak önce öğrenci kizlar iniyor adam elini turnike gibi koymus inen kızların ona sürtmesini sağlıyor. Nasil sinir oldum anlatamam cantam da kitaplarim vardi adama bi geçirdim tabi ses falan çıkartamadi pislik orada normal insanlar da vardi kimse ses etmedi . Zaten toplum olarak sesimiz yüksek çıksa bunlar bu kadar cesur olamaz. Bize ucu dokunana kadar 3 maymunu oynuyoruz her kesim icin geçerli bu illa canimiz yanacak oyle bağıracağız bu iki yüzlülük cok canimi yakıyor. Size de çok gecmis olsun konu sahibi.