• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün yaşadıklarım....

bana bi anlık sinir gibi geldi bizde sevgilimle 4 senedir beraberiz ve bazen gozü dönüyo daha önce kızmadığı giysilerime takıyo ki ben etekte şortta giyerim taviz verme verirsen en ufak tavizinde tepene cıkar ben bunu uyguluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sinirlenince gözü dönen adamların evlenince o sinirle eşlerini de dövdüklerini biliyor musunuz?

Yok haber vermiycem tabiki.
Ayrılma konusuna gelince haksız oldugnu kabul ederse bnm giyinmemi kabul ederse düşünebilirim belki ama bu şartlarda aslaaaaa.

Ben şu an tamam dese bile ilerde yine sorun edeceğini düşünüyorum açıkçası
Kibarca da dememiş, 2 kere düşünmen lazım
Evlenince değişmez yani..

Yok haber vermiycem tabiki.
Ayrılma konusuna gelince haksız oldugnu kabul ederse bnm giyinmemi kabul ederse düşünebilirim belki ama bu şartlarda aslaaaaa.

Bence bu adam sizden 3.5 senenizden daha fazlasını da çalacak. Ama tabii ki hayat sizin hayatınız, istediğinize istediğiniz kadarını verirsiniz bize laf düşmez :42:

Ben böyle erkeklerin "kıskançlıklarının" sevgiden degil komplekslerinden kaynaklandigini dusunuyorum, psikolog degilim ama eminim bir psikolog da aynisini soyler.

Kiskanmanın bile bir adabi vardir. Ne demek g.tunu kapatacaksin. Insan sevdigine boyle asagilayici konusabilir mi ya? Sabki konu sahibi ciplak geziyor. Gezse bile erkek olan iradeli olacak bakmayacak, iradeyle de ilgili degil aslinda birine laf atmak karakter meselesi.

Kapali es istiyorsa sizinle iliskiye baslamayacakti o zaman, ya da kapanmanizi istiyorsa bunu dile getirmenin cok daha guzel yollari var, siz istemiyorsaniz da saygi duymasi lazimdi. Kaldiramiyorsa gitsin g.tu basi kapali birini bulsun. Aynen boyle soyleyin bence. Hakkinizda hayirlisi olsun

ha kel hasan ha hasan kel...ben bi fark göremedim...

Neden goremiyorsun fark. Tabiki her bakani gidip dovemeyiz. Erkekler tacizde kendilerini astilar. Ama bak mesela karsilastigim bi olayi anlatim. Sokakta onumde bi okuz, bi de kadin yuruyor. Kadina "yatakta ne guzel de ........ dedi. Oha benim brynim durdu. Kadin da hayvan dedi gitti. Ben onun kadar sogukkanli olamazdim. Benim tepkim farkli olur ne yalan soylim. Herkesin hassas oldugu noktalar ve bu noktalardaki tepkileri farkli oluyor.

Önemsemiyorum diye bişey demedim. Dediğim şey " adam arkamdan ne hareket yaptı bilmiyorum o yüzden o konu hakkında şuan tam bişey düşünemiyorum" belirsiz şuan o konu benim için.

Hadi orası belirsiz diyelim
.... başını diye sizinle konuşması da mı belirsiz ?
Yapmayın lütfen, bu kadar saygısızlığı hak edecek birşey yapmadınız siz

Önemsemiyorum diye bişey demedim. Dediğim şey " adam arkamdan ne hareket yaptı bilmiyorum o yüzden o konu hakkında şuan tam bişey düşünemiyorum" belirsiz şuan o konu benim için.
Zaten sorun burada.. şiddete olan tepkisizliğin.
Yarın eve geldi evlendiğiniz zaman..
Sen tersinden bir şey söyledin, bir tozunu alırsa hak verir misin?
Dışarıda milleti döven insan evde seni dövmez mi?

bence yolları ayırmanın zamanı gelmiş
arabadan inip adamı tekme tokat dövmek de nedir..
evliliği düşünürsen kapanmayı da düşünmek zorundasın sanırım. seni böyle kabullenmeyecek gibi. 3,5 yıl boyunca kabullenmiş şimdi ne oldu da böyle oldu bilmiyorum ama..

evire çevire dövmedi ama defalarca vurmuşluğu üzerime yürümüşlü çok oldu sonuç: dilekçe verildi boşanma davası açıldı.

örnek alınacak çok şey varda neyse.....çok geçmiş olsun size...okusunlarda ders alsınlar barii dayak savunucuları

Hadi orası belirsiz diyelim
.... başını diye sizinle konuşması da mı belirsiz ?
Yapmayın lütfen, bu kadar saygısızlığı hak edecek birşey yapmadınız siz

Eeee işte bende onu diyorum ya. Şuan inanın başım agrıdan çatlıyo kendimi ifade edememiş olabilirim ama zaten benimde takıldıgım kısım orası. Sanki ben bu yasıma kadar çıplak gezdim kalkmış bana giyinmesini ögretiyo.

valla istediği kadar oruçlu olsun, istediği kadar o elemanlar hareket yapsın nişanlınız haksız. hadi en kötüsünü düşünelim. siz diz üstü etek ve dekolte bir bluz giydiniz, o eleman da arkadaşına sizi gösterip kötü bir hareket yaptı. sizin nişanlı da gitti çocuğu hırpaladı. arabaya binince de size "niye böyle giyiniyorsun" dedi bağırarak, tartıştınız filan. eee akşam KAPANMAZSAN BU İŞ BİTER tarzı mesaj atmış bu adam, yani olay geçmiş hani o olayın hararetiyle yapmamış. düşünmüş, taşınmış, kurmuş ta öyle yazmış. söylerken bir anda çıkar ama yazarken insan düşünür zaten. adam resmen diretiyor size Kapanmanızı olay bu. ayrıca 3.5 yıldır siz döpiyes giyiyodunuz da dün mü pantolon giydiniz onun avam tabiriyle 3.5 yıldır k.ç baş açık geziyosunuz zaten, sizi böyle beğendi. hıyar.

Saçımı boyatmıcam, istediğim kıyafeti giyicem diye nişanlıdan ayrılır mı insan? Başka bi sebep yoksa ve tek sorun senin açık giyinmense sen biraz uyum sağlarsın, yavaş yavaş alışıcam dersin. O sırada o zaten sana alışmış olur. Çok dikkat çekici giyinmemeye çalışırsın. Güzel de bi kızsın anladığım kadarıyla. İnsan güzel olduktan sonra inan ne giyse yakışır. Ben de kapalı değilim ama çok usturuplu ve sevimli giyinirim mesela. Bi kere pantolon ayağıma sokmam, rahat edemiyorum. Hep etek giyerim. Onlar da en kısa diz altı ama öyle alelade de asla giyinmem. 50'ler modası gibi, çok sevimli kiloş etekler, elbiseler giyerim. Kolsuz giymem ama uzun kollu da giymem yaz ortasında. şifon dalgalı kolları olan kıyafetler benim kurtarıcım :) Çok dar da giymem, göbişim çıkıo :) Ama giydiğim kıyafetler vücuduma oturur yeteri kadar. Saçlarım genç yaşımda beyazladığından kendi rengime boyatıyorum. Kadife kahve. Çok da hanım hanımcık duruyo. Eskiden platin sarısıydı. Çalışmaya başlayınca, iş yerinde hoş durmuyo, çok dikkat çekiyo diye 1 hafta içinde kendi rengime boyattım :) Makyajda farlar falan sürüp abartmam ama mutlaka sürekli ince bi likit ve Türkan Şoray dudağı renginde mat bi rujla birlikte mutlaka full makyaj yaparım. Örnek olması için anlattım. Benim eşim de çok kıskançtır. Ailesi de çok hacı hocadır. Benim ailemde de hiç kapalı yok. Ama çok hanım hanımcık giyiniyorum. Hatta Çalıkuşu Feride'nin elbiselerinden aldım bi kaç tane. :) Uzun kollu, uzun etekli, altına kısa topuklu kibar bi çizmeyle beraber giyiyorum kışın. Çok da tatlı duruyor. Bence böyle bi giyim tarzıyla kimse saçını kapatman için seni zorlamaz. Sen de hem kendini mutlu etmiş olursun hem de nişanlının içi rahat eder. Başka sorunlarınız varsa onu bilmem ama dediğim gibi süs püs için aşktan vazgeçilmez :)

ya kavga, tartışma bana göre hiç değil ama yapmayın Allah aşkına siz çalıkuşu feride gibi giyiniyorsunuz ama belki başkası aşkı memnu bihter gibi giyiniyordur. o sizin zevkiniz. kaldı ki konu sahibi de gayet usturuplu giyindiğini söylemiş. olay süslenemeyeceği için nişanlıdan ayrılmak mı Allah aşkına? ki bana çok sevdiğim, her gün daha da aşık olduğum, yavrumun babası kocam bile saçını boyatma, makyaj yapma, pantolon giyme, işe gitme, kapan, evde dur derse "haydi yallah" derim çünkü belli ki psikopat bu herif.

konu sahibi arkadaşım adama yol vermekle çok iyi yapmışsın.

Back
X