Saçımı boyatmıcam, istediğim kıyafeti giyicem diye nişanlıdan ayrılır mı insan? Başka bi sebep yoksa ve tek sorun senin açık giyinmense sen biraz uyum sağlarsın, yavaş yavaş alışıcam dersin. O sırada o zaten sana alışmış olur. Çok dikkat çekici giyinmemeye çalışırsın. Güzel de bi kızsın anladığım kadarıyla. İnsan güzel olduktan sonra inan ne giyse yakışır. Ben de kapalı değilim ama çok usturuplu ve sevimli giyinirim mesela. Bi kere pantolon ayağıma sokmam, rahat edemiyorum. Hep etek giyerim. Onlar da en kısa diz altı ama öyle alelade de asla giyinmem. 50'ler modası gibi, çok sevimli kiloş etekler, elbiseler giyerim. Kolsuz giymem ama uzun kollu da giymem yaz ortasında. şifon dalgalı kolları olan kıyafetler benim kurtarıcım :) Çok dar da giymem, göbişim çıkıo :) Ama giydiğim kıyafetler vücuduma oturur yeteri kadar. Saçlarım genç yaşımda beyazladığından kendi rengime boyatıyorum. Kadife kahve. Çok da hanım hanımcık duruyo. Eskiden platin sarısıydı. Çalışmaya başlayınca, iş yerinde hoş durmuyo, çok dikkat çekiyo diye 1 hafta içinde kendi rengime boyattım :) Makyajda farlar falan sürüp abartmam ama mutlaka sürekli ince bi likit ve Türkan Şoray dudağı renginde mat bi rujla birlikte mutlaka full makyaj yaparım. Örnek olması için anlattım. Benim eşim de çok kıskançtır. Ailesi de çok hacı hocadır. Benim ailemde de hiç kapalı yok. Ama çok hanım hanımcık giyiniyorum. Hatta Çalıkuşu Feride'nin elbiselerinden aldım bi kaç tane. :) Uzun kollu, uzun etekli, altına kısa topuklu kibar bi çizmeyle beraber giyiyorum kışın. Çok da tatlı duruyor. Bence böyle bi giyim tarzıyla kimse saçını kapatman için seni zorlamaz. Sen de hem kendini mutlu etmiş olursun hem de nişanlının içi rahat eder. Başka sorunlarınız varsa onu bilmem ama dediğim gibi süs püs için aşktan vazgeçilmez :)