- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
Kapanma kısmının konuşarak halledilcek bi durumu yok çünkü bu zamana kadar konuşup halletik sanıyodum
sen kendi kafanda halletmişsin ama nişsanlık sorunu çözememiş demekki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapanma kısmının konuşarak halledilcek bi durumu yok çünkü bu zamana kadar konuşup halletik sanıyodum
Eeee işte bende onu diyorum ya. Şuan inanın başım agrıdan çatlıyo kendimi ifade edememiş olabilirim ama zaten benimde takıldıgım kısım orası. Sanki ben bu yasıma kadar çıplak gezdim kalkmış bana giyinmesini ögretiyo.
canlı örneğim ben.........
Bak konu sahibi yukardaki arkadaş bizzat yaşamış.Önemsemiyorum diye bişey demedim. Dediğim şey " adam arkamdan ne hareket yaptı bilmiyorum o yüzden o konu hakkında şuan tam bişey düşünemiyorum" belirsiz şuan o konu benim için.
Öyle görünüyor misk.bazı şeyler acaba toz pembe mi görünüyor diyorum bazı dönemler
O kısmı karıştırma şimdi.Konu sahibi onu önemsemiyor. Kapanma konusu daha önemli şu an.
Öyle demiyosun ki
Kapanmamanı kabul ederse barışacakmışsın modundasın
Sorun sadece kapanmak değil hadi öfkenin başka sebebi olabilir diyosun da
Bu adam bariz saygısız, bu giyimin bana açık geliyo demek başka şey ... başın açık demek bambaşka şey
Saygı olmayınca sevgi de kalmaz ki siz daha yolun çok başındasınız
Açıkçası şimdiden bu kadar ciddi sinyaller varken evlenmek bile bile lades olur
İstersen çık, sonra sakin kafayla bi oku
Cidden bu adam normal değil tavırları psikopatça
Hadi ordaki çocuğa kızdı diye desek..
Senle nasıl böyle konuşabilir ? Burası çok çok önemli..
çek bence bikaç gün sonra farklı şeyler okuyacaz biz bu konu hakkında
Öyle olsun istemediğimden dil döküyorum ama
Herkes tercihlerini yaşar tabi..
Araya reklam giriyorum ,konu sahibi kusura bakma
Çekim,bir sen kaldıydın,hamileymişsin ,hayırlı olsun kuşum.
![]()
Çok sağ ol Parkunamin inşallah tiroid miroid çelme takıyo bana ama yıkılmadım ayaktayım şükür
Sırada sen varmışsın
Kadiş dedi ben masumum![]()
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Agrı kesici içip duş alıp uzanıcam başım çatladı düşünmekten. Akşam hepinizin yazdıklarını sakin kafayla tekrar okuycam.
sonrada hanım abla....onuda elmik dedi![]()
Çok sağ ol Parkunamin inşallah tiroid miroid çelme takıyo bana ama yıkılmadım ayaktayım şükür
Sırada sen varmışsın
Kadiş dedi ben masumum![]()
sonrada hanım abla....onuda elmik dedi![]()
Yoksa biz hiç öyle şeyler demeyiz dimi Misk :13:
Töbe diyin.
Rabbim olmayanlara ve isteyenlere versin inşallah.
Ben bu yaştan sonra çocuk bakamam.
Siznkileri severim burdan![]()
yoğğğ demeyiz kesinlikle![]()