Dün yaşadıklarım....

Okuduğumda aklıma ilk gelen şey, selam verdiğiniz kişilerin arkanızdan sapık sapık baktıkları hatta gülüştükleri. Sizin görmediğiniz bişeler var bence.

Bencede hiç bir erkek başka erkekler baktı diye bu kadar öfkelenmez.

Başka bir şey söyleyemem olay karşımda gerçekleşse o zaman birşey söyleyebilirdim. Yazılanlara göre de pek birşey çıkaramadım. Aslında kiminle evlenirsen evlen hiç bir erkek başka erkeğin eşine o şekilde bakmasına izin vermez.

BAşka kıskançlık hareketleri var mıydı bu ilk mi?

Bir erkeğin kapalı eş istemesi içinde olan birşey sonradan olmaz. ben açık biriyim kapanmam. Eşim isterse beni istemesin o iş biter zaten.

Bazı olayların altında başka nedenler vardır. Tek taraf suçlamak yanlış.

Kaba kuvveti bende sevmem ama erkeklerinde kadınların arkalarından açıkda olmasa bile p... bakmalarına sinir oluyorum kafalarını gözlerini patlatasım geliyor. Ben olsam ellerine sağlık derdim açıkçası

Son düzenleme:
Hayretler içerisinde okudum bu ne zorbaliktir. Kimse kimseyi degistiremez helede böyle iğrenç bir şekilde
Ben anlaniyorym neden olduğu gibi kabul etmezsin ki ya acmaya zorlarsin yada kapamaya kim oluyorsunuz ki siz yoksa Allah'tan vahiy mi aldi...

Elçiye zeval olmaz diyerekten kopyalıyorum :

eLmayRa_ :

İpeğe de ki kroluk derken?
Miske de ki pis ispiyoncu
Parkuna de ki Allah ayırlısını versin bacım
Hanım Ablam canım ablam torun demek istemiştik

Eneeee elmy buralarda dimek de arkadan arkadan bakıyor bize.

Yazsana iki satır yazamıyor musun yoğsaaa

Elmy aklıma gelince hep şu smile la eşleştiriyorum onu:104::104::104:

Evlenmeden gercek yüzünü gördügüne sükret bence ve arkana bakmadan kac. Kimse kimseyi kapanmaya zorlayamaz, sen onu icinden gelerek yapmadigin sürece zaten bi anlami yok..
Kendime hep sordugum bi soru: Bizim bu türk erkekleri neden bu kiyafet konularina bukadar takintililar? Niye bukadar kiskancligi abartiyolar?
Kendilerine olan güvensizliklerinden ötürü böyle yapiyorlar bence..

Bak nasıl hissetti kemiklerinin kırılacağını yok kıyamam yaa bebişi var olmaz,doğursun sonra kırarım

Zaten gebe kalınca yumuşadı. Allah muhafaza elinden bıçak ağzından tehdit eksik olmazdı.
Ama abla bence şu gebelik olayını ciddiye al. Topike adım atan hamile kalıyor.

Sanırım en çok İpek'e sesleniyor şair burada

eLmayRa_

akşam eve gidince görüşürüz bebişim

Zaten gebe kalınca yumuşadı. Allah muhafaza elinden bıçak ağzından tehdit eksik olmazdı.
Ama abla bence şu gebelik olayını ciddiye al. Topike adım atan hamile kalıyor.

Uysallaştı ya,önceden hönkürüyordu
Kızlar doğursn ben bakarım,benden geçti artık menapozlu olma yolunda ilerliyorum

Ben bir kez daha okudum açıkçası o tekstil firması çalışanları sizin firma çalışanlarına pek iyi gözle bakmıyorlar bilesin. O adamlarla firma içine girdiklerinde acaba ne dediler bilmiyoruz. Açıkçası o sefil adamlar dayağın en büyüğünü hakkediyor bence bir insan bu derece çıldırabiliyorsa. Allah korusun ya seni yanlız görse mazalllah başına kötü bir şey.

Dayakda yemiş senin yüzünden adamın içinde kötülük varsa ötesini düşenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…