Dün yaşadıklarım....

nasıl yani sen şimdi iyiki dövmüşmü diyorsun:44:

Son düzenleme:
Kapalılık dayatması ve argo konuşmaları haklı değil de, biri benim arkamdan ters bi hareket yapsa eşim de ağzını burnunu patlatır sen naptın güzel kardeşim o benim karımdı demez. Kimin kocası der ki?? Ne yani şimdi bu beni de mi döveceği anlamına gelir. Hiç öyle düşünmüyorum.

Bu durumun ileride sorun yaratacağını söylemeyecek kimse yoktur heralde. şuan seni neyse deyip böyle kabul etsede evlendikten sonra daha ciddiye bindirip iyice baskı yapabilir. Çocuklarına da aynı baskıyı yapabilir.
İyi düşünün hala geç kalmış sayılmazsınız. Kimse ayrılsın yuvası yıkılsın istemeyiz ama nişanlılık zaten bu tür olayların yasanıp bilinmesi için icat edilmiş birşey neticede. Size de gayet güzel mesaj vermiş nişanlılık evresi.
Ha sırf ayrılmak için bahane olsun diye yapıyor diye düşünmem ben şahsen. Bi insan ayrılmak istese neden bu tür oyunlar yapsınki ayrılır gider bence.

Ama kendisinin başka vukuatları da varmış, kız arkadaşına bağıran başka bir adamı da dövmüş falan. Yani herkes haksızlığa uğruyor iğrenç durumlarla karşı karşıya kalıyor ama herkes birbirini dövmüyor :44:

Olayın öncesi ve sonrasına bakacaksın ulytau.
O adamı dövdükten sonra nişanlısına ettiği hakaretler açıklamıyor mu sence öfke kontrolü olmadığını.
Ki daha öncede birini dövmüş bu kızın yanında.
Sen bunca yıldır hiç şahit oldun mu eşinin birini dövdüğüne?
Ben 15 yıldır tanırım eşimi çok sinirlendiğinede şahit oldum doğal olarak , en fazla " defol git karımın yanında beni zıvanadan çıkartma" der sakinleşmeye çalışır.

şürkür ki şanslısın yok ver gitsin ...... Hayat böyleleriyle geçmez.....verdigin emeklere de üzülmee hayatta nelere emek vermiyoruz kiii

bu kapalılık olayından bende çok çektim ki dindarda bi ailenin kızıyımdır kendimde dini görevlerimi yerine getirmek için çabalayan biriyim. bırak seni kabul eden olduğun gibi kabul etsin.bak önce çok üzülüyosun özlüyosun ama sonra iyiki böyle olmuş diyosun. herşeyde vardır bi hayır.kalbini ferah tut bi pantolan bi bluze bu şekilde laf edilmez seven insanda bu kadar basit bi mevzuya sevdiğini bırakmaz.

O kısımlar doğru da o konudan bahsetmeden önceki yorumlarda da var bu algı. Benim kocam ciddi ciddi döver, zaten bi kadının arkasından öyle bi hareket yapacak haysiyetsiz insanlıktan da anlamaz.

Belki öncesinde de böyle konuşan biridir. Kimisi konuşmayı bilmez küfürlü konuşur öfkeyle pek alakalı olduğunu düşünmüyorum, benim kaynım da o tarz konuşur eşiyle gerizekalı falan da dediğini duydum ama öfke problemi yok. Şahit olmadım çünkü öyle bi durumla karşılaşmadık, ve diyelim ben işten çıkıyorum iş arkadaşlarımdan biri arkamdan ters bi hareket yapıyor eşim gider hasar bırakacak şekilde döver ondan eminim.

Peki sence nasıl adamlardan çıkıyor bu karısını döven adamlar?
Yani belirtisi nedir evlenince karısını dövebilecek potansiyel de bir adamın?
Nişanlıyken dayak yediği halde evlenmiyor kadınlar..( bu benim görüşüm tabii)
Ben bu örneklerden çok gördüğüm için öfke kontrolü olmadığını düşünüyorum.
Adam dövdüğü insandan hıncını hala alaamamış gelip bu kıza bağırıyor, kapanacaksın diye dayatmaya çalışıyor, yani sadece küfürlü konuşmuyor.
Birde soru sormuştum merak ediyorum , eşin senin yanında hiç birini dövdü mü?

Konuda geyik yapan hanımlar, ihtar aldınız, ihtarlarınızın ban'a dönmesini istemiyorsanız geyiklerinizi geyik bölümünde yapın.

Sinir hastası adamlardan çıkıyor :) şiddete meyilliyse her hareketinden anlaşılır nişanlısını tanımadan yorum yapıyoruz biz nihayetinde. Hayır dövmedi, dediğim gibi hiç şahit olmadım öyle bir ortam olmadı benden sebep bi olay değilse de olacağını sanmam benim yanımda yapmaz.

Yanında daha öncede 100 kere giydiğim bi pantalon azcık dar kalıplı. Üstümdede kolsuz ama popo kısmı uzun bi bluz

Durum belli arkadaşım o elamanlar senninle ilgili bi harekt yada söz söylemiş..nişanlında bunu kaldıramamış kavga etmiş ve sen farketmemişsin bile..
Bu durum gururuna dokunduğu için ani bi kararla kapanmanı istemiş...
seni sevip sahiplendiği için,bunu yapıyor...
Erkekler arasında dönüp dolaşan o muhabbete ortak etmek istememiş seni..
Kapanmalımısın?bu tamamensenin tercihin...Ama bi çırpıda silip atılacak bi durum değil.bence konuşmalısın..

ya ne giyersen giy, evliliğe kadar giden yolda yeni mi farketmiş bi taraflarının açık olduğunu. sen 5 yaşında değilsin ki o nederse yapasın bu nasıl bir mantıkdır erkeklerden nefret ediyorum harbiden ya bütün işleri kabadayılık, bu erkeklik mi şimdi

Valla seviyorum ediyorum diip barışırsın belki sonuçta nişanlılık bu bilemiyorum ama benim mantığım böyle bi insanı istemezdi

gerçekten yolun açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…