Dün yaşadıklarım....

Adamin basini kapaticaksin mesajina kadar elemanlarin arkanizdan hareket falan cektigini dusundum ben. Ama yok bu bahane aramis sana kapan demek icin. Arkandan laf edilmesinin sizin kiyafetinizle ilgisi yok. Ayrica millete gore giyinmek zorunda degilsin. G.tumu acmiyodum artik acicam de bitir igrenc sapik.

işten neden ayrılıyorsun anlamadım o kişiyle de ilişkini tamamen kes tatlım çok istiyorsa dışarıda kapalı kız çok. ama açık olarak gördüğü tanıdığı birini böyle çirkin bir şekilde birini kapatamayacağını anlasın.

Size bir yerlerini kapatacağını söyleyeceğine önce çenesini kapatsın bence. Sizinle nasıl böyle konuşur? Çalıştığın şirketin önünde bir de çalışanlara bu kadar kaba şekilde nasıl davranır? Kimse sizi kapanmaya zorlayamaz. Zorbalığa bak ya..

Okuduğumda aklıma ilk gelen şey, selam verdiğiniz kişilerin arkanızdan sapık sapık baktıkları hatta gülüştükleri. Sizin görmediğiniz bişeler var bence.

evet. benim de aklıma gelen bu. yaşadım çünkü daha önce. hatta beni eve bırakıp geri işyerime gitmişliği vardır eşimin. büroya kamera sistemi kurmak içinn gelen elemanlardan biri laf atmış bana, bilmiyorum nekadar doğru ne kadar yanlış. dövmemiş ama iyi bi korkutmş gözünü. ki bu olayn benzeri başka zaman da yaşadığmz oldu.

tamam sana söylediği sözleri asla ama asla tasvip etmiyorum tabi ki. sadece adamlara olan siniri senden çıkarmış ve kocamam bir hata yapmş. söyledikleri çok ayıpp

💑💓

Yanında daha öncede 100 kere giydiğim bi pantalon azcık dar kalıplı. Üstümdede kolsuz ama popo kısmı uzun bi bluz

Ne giyersen giy senin tarzını biliyor ve bu şekilde kabul ediyor ki bu nişan noktasına gelmişsiniz.
Kaldı ki onun olmadığı zamanlarda ne olacak? Sen kendin kendinden sorumlusun, o senin sahibin değil.
Henüz baba evinden çıkmadan o senin hakkında karar veremez.

Kıskanç oldugnu ben biliyodum zaten tayt ve etek giymemi istemez ki zaten bacaklarım çok güzel olmadığı için bende giymezdim. Dünde üstümde bi pantalon bide bluz vardı. Ne belim ne gögsüm hiç bi yerim açık değildi. Çocuk arkamdan bi hareket mi yaptıda yada baktımı öyle yaptı bilmiyorum hiç bişey sormadım.
Bu insan benim asla kapanmıycagmı bilen bi insan. Benim ailemde kapalı hiç kimse yok sadece anneannem eşarp takar. Onun annesi görümcem falanda açık. Sırf evlenmemek için yaptıgnı düşünüyorum. Çünkü benim saçım sarı habire smavi siyaha boya derdi. O istiyo diye saçımı bile boyamadım ben nasıl kapancagmı düşünebilir bilmiyorum.
Birde etrafında arkadaşlarının nişanlısı falan yeni evlenenler hep erkek istedi diye kapanıyo. Ben ona eskidende konuşma sırasında bi erkek için asla kapanmıycagmı anca allah rızası için kapanmak istersem kapanırım demiştim.
Bu gün işede gitmedim. Yarın patronumu arayıp işten çıktıgmı söyliycem. Buarada nişanlıma " dün olanlardan sonra zaten seni affetmem allah yolunu açık etsin" diye mesaj çektim.
Ne düşüncem hiç bilmiyorum.....

Doğru olanı yapmışsın. psikopatlardan uzak sur ki 3 sayfa haberi ollma.
işindende etmiş seni terbiyesiz.

Son düzenleme:
Okuduğumda aklıma ilk gelen şey, selam verdiğiniz kişilerin arkanızdan sapık sapık baktıkları hatta gülüştükleri. Sizin görmediğiniz bişeler var bence.

Yanında daha öncede 100 kere giydiğim bi pantalon azcık dar kalıplı. Üstümdede kolsuz ama popo kısmı uzun bi bluz
Bence de. Muhtemelen elemanlar size bakiyordu ama siz farketmediniz. Erkekler hemen farkeder bunu. Sinir haliyle soylemistir, hep giydiginiz birseyse. Yinede abartmis tabi. Sakinlesince guzellikle konusursunuz. Daha once de giymistim boyle tepki vermemistin fln. Kiyafetlerimde koklu bir degisiklik yapamam ama dikkat etmeye calisirim dersiniz.

Hayatlarında hiç kadın görmeyen, orman kaçkını tipler galiba. Velev ki etek giydin, onlara ne?? Ne rezalet insanların arasına düşmüşsün Kaç kurtar canını bacım.

Zaten ben ne giymem gerektiğni biliyorum. Sonuçta bu yaşıma kadar çıplak gezdim sanki beyfendi bana giyinmeyi ögretti o kadar çok kızıyorum ki öyle konuşunca

Şahsen erkeklerin sapıklığının suçunu kadınların giyimine atan biriyle evlenmek istemezdim.

Bu dünyadi tek kadin sizmisiniz? Her bakani böyle dövecekmi? Hareket cekmis olsalar bile Nisanliniz tavri hos degil! Bukadar cabuk kaba kuvvete basvuran biri yarin öbürgün sizide döver! Evlenince dahada kisitlar sonra camdan basini neden cikardin bahanesiyle bigüzel sizide tokatlar! Dua etsin karsiki tarafin beklenmedik anina denk gelmis yoksa bi güzel sopa yiyip cikardi, nede güzel olurdu! Haraket falan olabilir hos degil tabiiki ama bakani döverse ooooo...

işinden olma dicem ama o durumda nasıl kalabilirsin ayrı bir konu . Bence aranız düzelir tekrar biraz yıpransada ilişkiniz tekrar arayacaktır. konuşmak varken birbirnize kısa ve bitirici cevaplar kullanmayın derim eğer sende bitsin istesen bile bunu konuşarak yapki bazı şeyler içinde kalmasın.

normalde kapanmanı istese bile bu şekilde davranmaz...o ne yaa...sana kapan diyor ama ettiği lafları kulağı duymuyor...yürüsün gitsinn...kendini erkek sanan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…