- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
Bugün gittiniz mi işe ?
Yok gitmedim evdeyim şuan. Yarın arayıp çıktıgmı söyliycem
Okuduğumda aklıma ilk gelen şey, selam verdiğiniz kişilerin arkanızdan sapık sapık baktıkları hatta gülüştükleri. Sizin görmediğiniz bişeler var bence.
Okuduğumda aklıma ilk gelen şey, selam verdiğiniz kişilerin arkanızdan sapık sapık baktıkları hatta gülüştükleri. Sizin görmediğiniz bişeler var bence.
Size bunları yaşatan nişanlınız için işten mi çıkacaksınız ?
Yanında daha öncede 100 kere giydiğim bi pantalon azcık dar kalıplı. Üstümdede kolsuz ama popo kısmı uzun bi bluz
Bence de. Muhtemelen elemanlar size bakiyordu ama siz farketmediniz. Erkekler hemen farkeder bunu. Sinir haliyle soylemistir, hep giydiginiz birseyse. Yinede abartmis tabi. Sakinlesince guzellikle konusursunuz. Daha once de giymistim boyle tepki vermemistin fln. Kiyafetlerimde koklu bir degisiklik yapamam ama dikkat etmeye calisirim dersiniz.Yanında daha öncede 100 kere giydiğim bi pantalon azcık dar kalıplı. Üstümdede kolsuz ama popo kısmı uzun bi bluz
Yok etek falan giymemiştim. Ben iyiakşamlar diyip arkamı döndüm gittim baktılar mı bilmiyorum hiçbencede normal değil ben konuşmaya gidiyo sandım bi baktım gider gitmez yapıştırdu bi tane çocuga sonra hemen kapıyı kapattı göremedim başka elemanlarda vardı ayırdılarki geldi hemen
Ne giyersen giy senin tarzını biliyor ve bu şekilde kabul ediyor ki bu nişan noktasına gelmişsiniz.
Kaldı ki onun olmadığı zamanlarda ne olacak? Sen kendin kendinden sorumlusun, o senin sahibin değil.
Henüz baba evinden çıkmadan o senin hakkında karar veremez.
aç işe telefon. deki dün nişanlım neden oradakilere girdi. sor bakalım. herkes duymuştur. bir bayan yokmu orada. oda duymuştur.Nişanlım için değil. Rezil oldum resmen. Böyle bi rezillikten sonra aynı yerde çalışmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?