Dün yaşadıklarım....

valla caddede sevgilisinin yanındaki kadına laf atanlar var bu ulkede, nişanlın gıtmış bı de tokat atmış o yuklemecı belkıde bi hareket yaptı arkandan, bilmiyoruz ki
sinirden dediği çok belli biraz sakin kalıp beklemende fayda var, sonra etraflıca konuşursunuz zaten

Son düzenleme:

Kapanmamı isteyene kadar benimde komple ayrılmak gbi bi niyetim yoktu ama asla kapanmıycagmı bile bike bana kapan diyosa işi yokuşa süreüğnü düşünürüm.

Nişanlım için değil. Rezil oldum resmen. Böyle bi rezillikten sonra aynı yerde çalışmak istemiyorum.

Avatardaki senin resminse eğer yaşının çok küçük olduğu belli.
Model olarak çalışıyorsan fiziğin de düzgün demek ki..
Komplekslinin biri hayatında ilk kez kendince “güzel” olarak tanımlayacağı biriyle birlikte olduysa eğer ne halt yediğini bilmiyor..
Bu insan için işten çıkmaya değmez. Bugün işten çıktın bunun için yarın başka bir yerde rezil edecek seni.

O psikopat önce kendine baksın
Ağzının ayarı yok
Evlenmeden önce gerçek yüzünü gördüğünüz iyi olmuş
Ağzıyla kuş tutsa bile affetmeyin lütfen

Şok oldum durduk yere neden böyle bir harekette bulunsun ki o iş arkadaşlarına senin benimde aklıma geldi acaba sen iyi akşamlar dedikten sonra arkanı döndün yürümeye devam ettin nişanlında arabada seni beklerken aynada onlara bakıyordu da acaba senin arkandan bir hareket mi yaptılar da bir anda dellendi :44: nişanlına bir sorsaydın neden ne oldu bir anda arkamdan biri uygun olmayan bir harekette mi bulunduda sen onları tartakladın diye sormadınız sanırım ama bu da yanlış o da kendisi açıklamamış. Hem kendi ailem hem onun ailesi açık diyorsunuz ayrılmak için bence bunu bahane etmesi çok saçma olur böyle bir niyeti varsa sana açık açık söyler neden bu yola başvursun anlamsız olur bence :26:

Yok artık

arkadaşım sen bu adamdan uzak dur bir daha da asla ve asla muhattap dahi olma... çünkü birisinin sana bakması laf atması hatta senin açık giyinmen dahi onun şiddete yönelmesine sebep olamaz. bu adam basbayağı öfke kontrolünden yoksun ve ciddi manada tehlikeli

burada erkek arkadaşınızın hareketine bahane üretmeye çalışan arkadaşlarımı da kkınıyorum hadi adam bir densizlik etti baktı falan peki kadının sucu ne ki o lafları hak ediyor. Kadının haberi olmadan kendisine bakan her adam için bir ton laf yemesi normal mi? olayda arkadaşın bi suçu yok ki ama ne hikmetse hemen gözden çıkartılan yine kadın olmuş. gerçekten kendisine hakim olabilen biri olsa binip arabaya uzaklaşmayı da bilirdi. yaptığı terbiyesizlikle kızı da işinden etmiş.

Size ne düşünceğinizi söylemek haddime değil ama burdan bakıyorum gerçekten adam değilmiş yazık diyorum

Khemen bitir ayrıl, kurtul diyenleride anlamyıyorum zaten derler ya beraka koca boşamak kolay gelir die o durumlarda mı acaba bu şekilde yazanlar. Zaten iyi bir eş olacağına inanmasa onca senesini verip evlilik hayali yapmazdı değil mi ? Adamı sabıkalı hergün şddet uygulayan biri yamışsınız tanımadan

Evet resimdeki benim 22 yaşındayım prova mankeni değilim modelistim. Giydiğniz kıyafetlerin ölçüsüne modeline göre kalıbını çıkartırım.
Böyle bi rezillikten sonra bi daha işe gidebilceğmi sanmıyorum. Dayak yiyen çocuguda sürekli görücem

Herkes kavgayı duyduda zaten olayı gören çok kimse yok. Yani dayak yiyen çocugun arkadan baktım yada hareket yaptım diycegni sanmıyorum.

Aynı iş yerinde çalışıp da hareket yapmak yürek ister. Ya sen çok rahatsın gerçekten de göz tacizlerini anlamıyorsun, herkesi iyi niyetli görüyorsun. Bu da olabilir. Ama erkek arkadaşının kaba kuvvet kullanacak kadar küçülmesini asla gerekli kılmaz.

İlla kafamı duvara vurmasına gerek yok, hanzoluk yapıp 'Kapan!' gibi emir cümleleri kurması yeterli benim için. Bunlar ipucu hep, görene

Rahatlıgımdan değil. Ensemde gözüm yok sonuçta iyi akşamlar dedim gittim. Arkamdan nasıl baktı yada nasıl bi hareket yaptı bilemem.

Bundan kaçma, kaçarak hem kötü bir intiba bırakma hem de hayata karşı güçlü ol.
Çok daha farklı şeylerle karşılaşacaksın hayatta, hepsinden kaçarsan kaçacak delik kalmaz.
Git o çocuktan olanlar adına özür dile. Pozisyon ve samimiyet derecenize bağlı olarak elinde iki kahve götürebilirsin, ya da çikolata, ya da evden yaptığın kurabiye.. en azından denemekten zarar çıkmaz.

İlla kafamı duvara vurmasına gerek yok, hanzoluk yapıp 'Kapan!' gibi emir cümleleri kurması yeterli benim için. Bunlar ipucu hep, görene

bir erkek bunu istese önce ailesindeki kadınlara yaptırrdı en öneliside kardeşine sinir ve kıskançlıkla yaptığı bariz belli orucun verdiği sinirde olabilr zaten bunu konuşmadan anlayamaz peşin yargılıları kastediyorum. O sinirle 'kapanır mısın hayatım' die bir cümleyi hiçbir erkekten bekleyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…