Dün yaşadıklarım....

Nişanlınız saçmalamış, bence biraz bekleyin büyük sözler söylemeyin haklı duruma düşmesin. Sessizliğinizi koruyun tıpış tıpış gelecek bence. Madem sizi kıskanıyor yersiz de olsa sizi sevdiğini anlayabiliyoruz. Öyle severken ayrılmak kolay iş mi hiç. Bu süreçte onu üste çıkaracak sözler söylememeye ve davranışlarda bulunmamaya devam edin. Sessiz bir şekilde gönlünüzü almasını bekleyin. Sizle iletişime geçmemek onu çıldırtacak, siz sessiz kalınca da o gelip sizinle konuşmaya çalışacak.

kavgayı sen etmedin ki nişanlın etti, senin rezil olmanı gerektiren bir durum yok, sen nişanlının hareketlerinden sorumlu değilsin. iş arkadaşlarından özür dile ve işine devam et.

Ailenize söylediniz mi ayrıldığınızı??

Ve arıyor mu sizi mesaj atıyor mu sizinde bitti kelimenizden sonra

Burda ben nasıl dediğne takılmıyorum. Sonuçta benim asla kapanmıycagmı bilen bi insan. Kapanmıyosan bitsin ne demek ya ?

'Kapanır mısın hayatım?' cümlesi de aynı nane, kibarlaştırmak işe yaramıyor. İki denyonun lafına ya da hareketine hemen kıskançlık krizine girip bana saydıracak adamla benim, sizin ya da herhangi bir kadının ne işi olabilir ya?

Son düzenleme:

Ama böyle bir durumda ilk aklına gelen şeyin “kapan” olması çok ilginç.

Aferin sana tutumundan ötürü.İnşallah bu tavrını korursun.Korumaz taviz verir,başkaları gibi kendini savunmaya kalkarsan,daha beter muameleyle karşılaşırsın.

Kıskanmak başka birşey,eşinin kapalı olmasını tercih etmek başka birşey,kaba kuvvetle işyerinde seni zor duruma düşürecek şekilde birini tartaklamak ve bir genç kıza,hem de nişanlısı olan evlenmeyi düşündüğü bir genç kıza bir erkek olarak o iğrenç kelimeleri kullanmak farklı birşey.

Bitir diyenlerden biri de benim ve evliyim.
Konu açılır bekar da yazar evli de hanımefendi bilmem anlatabildim mi?
Burda nice konular okuyoruz,çevremiz de görüyoruz boş msj vermiyoruz yani.
Bu adamdan kurtul diyorsak bir bildiğimiz var ki diyoruz.
Ayrıca "mantıklı" düşünebildikten sonra evli yada bekar yorumu farketmez.

Bu konu kapanma baskısı değil,farkındasın değil mi?

Hareketlerini kontrol edemeyen,sana küfür eden,aşşağılayan bir adam var karşında.

Kapanırmısın bilemem,o Allahla senin aranda ama sakın bu adamla evlenme..

Konu sahibi
Nişanlından ayrılıyorsan zaten yeterince tepkin belli olmuş demektir
Bu yüzden işten çıkmana gerek yok
Senin değil nişanlının rezilliği o, onu da sepetledin mi senle bağlantısı kalmıyo olayın

sok icerisinde okudum bunlari fakat icindeki siiddeti su sekilde dışa yansitmasi hic hos degil ve buyuk ihtimal ilk vukuati degil. bence ayrilin zor olsada hosgorusuz kaba zorlayici biriyle devam etmeyin yolunuza. eger siz onun dediği icin kapanirsaniz baskiciligi dahada articak. kesinlikle ayrilin isten ayrilmayin o onun terbiyesizligi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide bu kapanma meselesi bayadır aklındaydı. Çünkü kendi erkek arkadaşları nişanlanıp evlendikleri kızları hep kapatıyolar. Banada şakayla karışık diyodu bende şakasında bile olmıycagnı söylüyodu birazda arkadaşlarından dolayı kapanmama taktı. 3.5 yıldır nasıl giyindiğmi biliyo sonuçta ki daha cumartesi pazar denizdeydik bütün gün bikiniyle gezdim bişey demedi ertesi gün kapan diye tuturdu. Bu dengesizlikleri beni öldürüyo!!!

Son düzenleme:
aa olurmu öyle deme,biz aile nedir bilmeyiz anne babamızla yaşamadık,kardeşlerimiz evlenmedi,evlilik mefhumu içinde yetişmedik,akrabalarımız evli değildi,eşimiz dostumuzda öyle.
bekarız ya laboratuvarlarda ergenliğe kadar büyütüldük 18 de ailelere teslim edildik.o yüzden evlilik nedir hiç yaşamadık görmedik.
ha doktorlarında hastaya teşhis koyması için o hastalığı yaşaması şart tabii

Son düzenleme:
Çok olağan birşey gibi yazmışsınız da
Çok saygısızca konuşmuş, saygı kalmamış ki artık diyorum..

Tabi ki olağan bişey değil, bunu ayrıca belirtmeye gerek yok ki. Ama şu an ne konuşmak için ne karar vermek için uygun zaman değil diyorum. Yani kargocu da kızın arkasından hareket çektiyse kusura bakmasın o dayak ona az bile.

Siz aile arasında mı nişanlısınız, kendi aranızda mı?

zaten o baştan buna kinliymiş. bahane olmuş dünki olay. nedense kapalı kızlara bakmaz bunlar. gider açığı bulur kapatır. kardeşim git kendi inancına göre düşüncen doğrultusunda birini bul. yok aşık edersem mecbur yapar mantığı bu tarz 2 yüzlülerde.

Burada bi konu vardi gecen,nisanlilik donemi boyunca kocasinin sizofren oldugunu anlayamamisti ama evlendikten sonra hayati zindan olmustu.o konuyu bir okuyun derim.

Tabi ki..
Kaç kere diyorum evlenin öyle yorum yapın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…