- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
Bana birisi laf atsa eşim %90 dalar laf atanlara ama size çok kotu şeyler söylemiş yenilir yutulur değil pek iyice bi konuşun ayrılmak kolay değil sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 yıl öncede bana bi adam bagırdığı için adamı dövmüştüönceki sayfalarda anlatmıştım ayrıntısıyla. Ben burda beni kapanmaya zorlamasına takıldım açıkcası
![]()
ben aslında nişanlının sana oruçlu oruçlu o kelimeleri sarf etmesine ve dayak atmasına takıldım.....
kapanmanı allah rızası için değil de kıskançlığını bastırmak ve seni sindirmek için kullanıyor, ama
ne tezatlıktır ki kapanmanı isteyen adam insan dövüyor.
her bakanı her sapığı dövecek, gözünü kör edecek hali yok heralde beyefendinin
selametle uzasın gitsin![]()
Buarada bi firmadan aradılar şimdi yarın görüşmeye gidiyorum :)
Buarada bi firmadan aradılar şimdi yarın görüşmeye gidiyorum :)
Hayırlısı
Nişanlına burayı söyleme
Gelip arıza çıkarmasın
Normalde beni iş çıkışında(baska bi firmaydı) etek giydiğim zaman aldıgıda olmuştur ama dengesiz işte![]()
Ne ara haber almışlar kavgayı da işi bıraktığını düşünmüşler![]()
2.5 yıl öncede bana bi adam bagırdığı için adamı dövmüştüönceki sayfalarda anlatmıştım ayrıntısıyla. Ben burda beni kapanmaya zorlamasına takıldım açıkcası
![]()
![]()
Sonuç olarak haber verecen mi
Yani devamı olacak mı
Ayrılmak ta kararlı mısınız
Söylediği onca lafa takılmadın mı yani .
Ben ettiği laflara ve neden adama saldırdığını daha çok önemsedim . Kapanmayı konuşarak halletmeye çalışırsın da o lafları , öfke halinde kendini kaybettiğini nasıl unutursun .
Daha evvel de hakaretler vs oldu galiba .
Neyse hakkında hayırlısı olsun diyeyim .
Önceden cv mi yollamıştım. Şimdi yer açılınca beni aradılar heralde. Yoksa nerden duysunlar kavgayıda hemen arasınlar daha o kadar ğnlü bi modelist değilim![]()
Sonuç olarak haber verecen mi
Yani devamı olacak mı
Ayrılmak ta kararlı mısınız
bana bi anlık sinir gibi geldi bizde sevgilimle 4 senedir beraberiz ve bazen gozü dönüyo daha önce kızmadığı giysilerime takıyo ki ben etekte şortta giyerim taviz verme verirsen en ufak tavizinde tepene cıkar ben bunu uyguluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.