dünden beri sinirden çıldırıyorum...

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
merhaba kızlar benim derdim yine nişanlımın kardeşi.biz 7 yılın sonunda evlilik kararı aldık ve o yolda ilerliyoruz.nişanlımın kardeşi biz başladoğımız gibi 8 aylık sevgilisiyle evlilik kararı aldı ve her şeyimiz ard arda ilerliyor.bu durumdan zaten son derece rahatsızken geçen gün nikah yapmaya karar verdiler.neyse nikahlarına gittik.bize düğün tarihini söylediler bizim düğün tarihimizden 2 hafta sonra. biz 1 haft yurtdışı 1 hafta türkiyede 2 hafta balayı yapmak istiyoruz nişanlım çok kibar bir dilde bir hafta en azından ertelemelerini rica etti.kız bir başladı yok balayı eylüle geliomuş istemiyomuş falan.bakıyorum yok ağustos içerisinde hala 1 hafta ertelese de.sonra bizde 2 hafta yapıcaz dedi.sonra durdu durdu biz de mayısta sizden önce düğün yapalım o zaman izin verin dedi.(ailesi önce abisinin evlenmesini istiyor)ee eylülde soğuk mayıs yaz mı? amaçları farklı ve çok sinir oluyorum.sonra babası da bize demez mi ee sizde 15 değil 10 gün tatil yapın diye.kızı fazla tatil yapsın diye ben tatilimi kısıcam.rest çektim ben bu şekilde devam edemem her şey üstüste ya bi çözüm bulursunuz ya da bir sene erteleyelim o naparsa yapsın dedim.ailemde bu konuda beni haklı görüyorlar.sizce nasıl bir yol izlememiliyim sinirle yazdım inş anlatabilmişimdir.sevgiler.

kızlarrrrr ben hiç iyi değilim yaa nişanlımın kardeşiyle aramızda sıkıntılar oldu zaten kırk yılda olan iletişimimz 0 a indi.çokta memnunum bu durumdan.şöyle bir durum var kıza o kadar ifrit olmuşum ki onunla ilgili aldığım her haber,gördüğüm foto benim içimdeki nefreti ortaya çıkartıyo nasıl soğuduysam kızdan artık.ve bunu her seferinde nişanlıma yansıtıyorum.nişanlımın ailesi iyi insanlar ama kardeşi benim için bitti.ben nasıl idare edicem yaa şimdiden diyorum ki inş hasta olurum düğününe gidememek için güzel sebebim olur kızın suratını bile göresim yok offff

Son düzenleme:
Rest cekmekle iyi yapmissin , cifte dugun yapsinlar oldu olacak.
Boyle bir sacmalikmi var , sende inat et 1 yil beklicem de.
Bakalim ne yapacaklar , kayin pederde cozumu senin tatili keserek yapmis.
Kesinlikle taviz verme!
Gerekirse onlarda degistirsin tarihlerini..

HAKLISIN tabi o ne ya öyle peşpeşe ne gerek varmış biraz beklesin canım

Evlenin iste pespese.niye kavga ediyorsunuz. Ilk evlenene ödül mu veriyorlar.cok anlamsiz buldum.sizin gibi 8 sene beklemek zorunda miydi.

ilk evlenme gibi bir telaşım yok ama kendi planlarımı sırf bu yüzden bozmak istemiyorum.8 yıl beklemesin ama insan abisi için 1 hafta ertelemez mi?

siz zaten tarıh belırlemıssınız
ne acelesı var beklesın azcık. şunu bil evlılıgınız boyunca bunların yüzünden çok kavga edeceksınız
öyle hıssettım ben allah korusun ''rabbena hep bana '' cılardan..

ben de bundan dolayı rest çektim biz düğün yerini bile tuttuk.kafamda çok ciddi tereddütler oluştu eğer nişanlım bu süreci doğru yürütemezse bitirmeyi düşünüyorum.mutsuz olmak için evlenmiyorum ben.

Oda inat yapmış demek.ben olsam güler gecerdim.zaten amaci seni sinir etmek. Onuda başarmış .

iyi de böyle inatla hırsla hayat mı yürütülür.ben hayatımda ilk defa evleniyorum çok hevesleniyorum böyle sen tatilini kıs kızım fazla tatil yapsın gibi bir mantık olabilir mi?

her sey ayarlanmıs edilmiş. şımarık 2 yamuk insan için yanında olmazsa elbette aklından gecenı yapmak zorunda kalıcan
ona baglı her sey.. şunlara bak yaa 8 ayda ne zaman sevdıler karar aldılar pes
4 nala uçarak...

Duruşunu sakın bozma.Terbiyesiz,niyeti neyse artık... Kestirip atma ama nişanlını iyice gözlemle bakalım nasıl davranacak ? Ona göre bitirir ya da devam edersin.

kararınız çok doğru böyle düğün olmaz erteleyin kız ne istiyosa yapsın bi aradan çekilsin..

Kayınpeder de ilginçmiş.Ben görümcen gibi davransam ne olurdu kestiremiyorum.

İzin veriliin önce yapsınlar madem.
Sorun falan kalmaz..

benim zerre umrum olmaz ama ailesi istemiyor önce erkek evlensin istiyorlar.onlarda bizim huzurumuzu kaçırıp annelerini ikna edelim falan istiyorlar sanırım hani önce yapsınlar diye.çok kalabalık bir aile ve takı beklentisi çok fazla ailede erkeğe öncelik vermek istiyor.

iyi de böyle inatla hırsla hayat mı yürütülür.ben hayatımda ilk defa evleniyorum çok hevesleniyorum böyle sen tatilini kıs kızım fazla tatil yapsın gibi bir mantık olabilir mi?
Degil ama demek kayinpederin hemen kizini evlendirmek istiyor .

Derdini çok iyi anlıyorum hatta belki de bu dünyada kimse seni benden daha iyi anlayamaz :-( :-( okuyunca aaa dedim..
Bence akışına bırak erteleme sakın yoksa ömür boyu içinden çıkmaz bu durum dert olur.. Herkes ne isterse onu yapsın tatilini 10 gün yaparsın bu fedakarlığnı da ömür boyu hatirlatirsin ;-) herkesin kötü niyeti kendine esinle bir sorun yoksa tadını çıkartın hazırlığınızın düğün telaşının... Yeter ki sağlık olsun canım benim

Kayınpeder de ilginçmiş.Ben görümcen gibi davransam ne olurdu kestiremiyorum.

ben söylediğini duyunca şok oldum.ben babamın yanında balayı planımı anlatmaya utanırken kız çok rahat insanların içinde kavga etti bizimle.

Aile bu durumun soruna sebep olduğunu bilmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…