- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Derdini çok iyi anlıyorum hatta belki de bu dünyada kimse seni benden daha iyi anlayamaz :-( :-( okuyunca aaa dedim..
Bence akışına bırak erteleme sakın yoksa ömür boyu içinden çıkmaz bu durum dert olur.. Herkes ne isterse onu yapsın tatilini 10 gün yaparsın bu fedakarlığnı da ömür boyu hatirlatirsin ;-) herkesin kötü niyeti kendine esinle bir sorun yoksa tadını çıkartın hazırlığınızın düğün telaşının... Yeter ki sağlık olsun canım benim
Aile bu durumun soruna sebep olduğunu bilmiyor mu?
Her şerde bir hayır var derler belki ertelemek daha iyi olacaktır ama genellikle uzayan işlerin sonu iyi olmuyor mutlaka sorunlar birikiyor.. Sizin olayınız yuva kurma hayalini gerceklestirme amacını çoktan aşmış zaten... Nişanlin arada kalmış kimse onu düşünmüyor halletmezse ayrilacaksiniz anlaşılan.. Çok yazıkçok haklısınız ama hazmedemiyorum.Ben de anlayış bekliyorum insanlardan ve bakıyorum ben o fedakarlığı yapsam beni saf yerine koyacak aa fedakarlık yapmış demeyecek.
Balayınızı 1 gün erken bitirirsiniz önemli değil. Art niyetle yapmıyordur, o da kendi hayatının hayalini kuruyor nihayetinde. Sinirlenecek birşey yok. Ne gerek var böyle şeylerle mutluluğunuzu gölgelemeye bu günler geri gelmeyecekmerhaba kızlar benim derdim yine nişanlımın kardeşi.biz 7 yılın sonunda evlilik kararı aldık ve o yolda ilerliyoruz.nişanlımın kardeşi biz başladoğımız gibi 8 aylık sevgilisiyle evlilik kararı aldı ve her şeyimiz ard arda ilerliyor.bu durumdan zaten son derece rahatsızken geçen gün nikah yapmaya karar verdiler.neyse nikahlarına gittik.bize düğün tarihini söylediler bizim düğün tarihimizden 2 hafta sonra. biz 1 haft yurtdışı 1 hafta türkiyede 2 hafta balayı yapmak istiyoruz nişanlım çok kibar bir dilde bir hafta en azından ertelemelerini rica etti.kız bir başladı yok balayı eylüle geliomuş istemiyomuş falan.bakıyorum yok ağustos içerisinde hala 1 hafta ertelese de.sonra bizde 2 hafta yapıcaz dedi.sonra durdu durdu biz de mayısta sizden önce düğün yapalım o zaman izin verin dedi.(ailesi önce abisinin evlenmesini istiyor)ee eylülde soğuk mayıs yaz mı? amaçları farklı ve çok sinir oluyorum.sonra babası da bize demez mi ee sizde 15 değil 10 gün tatil yapın diye.kızı fazla tatil yapsın diye ben tatilimi kısıcam.rest çektim ben bu şekilde devam edemem her şey üstüste ya bi çözüm bulursunuz ya da bir sene erteleyelim o naparsa yapsın dedim.ailemde bu konuda beni haklı görüyorlar.sizce nasıl bir yol izlememiliyim sinirle yazdım inş anlatabilmişimdir.sevgiler.
merhaba kızlar benim derdim yine nişanlımın kardeşi.biz 7 yılın sonunda evlilik kararı aldık ve o yolda ilerliyoruz.nişanlımın kardeşi biz başladoğımız gibi 8 aylık sevgilisiyle evlilik kararı aldı ve her şeyimiz ard arda ilerliyor.bu durumdan zaten son derece rahatsızken geçen gün nikah yapmaya karar verdiler.neyse nikahlarına gittik.bize düğün tarihini söylediler bizim düğün tarihimizden 2 hafta sonra. biz 1 haft yurtdışı 1 hafta türkiyede 2 hafta balayı yapmak istiyoruz nişanlım çok kibar bir dilde bir hafta en azından ertelemelerini rica etti.kız bir başladı yok balayı eylüle geliomuş istemiyomuş falan.bakıyorum yok ağustos içerisinde hala 1 hafta ertelese de.sonra bizde 2 hafta yapıcaz dedi.sonra durdu durdu biz de mayısta sizden önce düğün yapalım o zaman izin verin dedi.(ailesi önce abisinin evlenmesini istiyor)ee eylülde soğuk mayıs yaz mı? amaçları farklı ve çok sinir oluyorum.sonra babası da bize demez mi ee sizde 15 değil 10 gün tatil yapın diye.kızı fazla tatil yapsın diye ben tatilimi kısıcam.rest çektim ben bu şekilde devam edemem her şey üstüste ya bi çözüm bulursunuz ya da bir sene erteleyelim o naparsa yapsın dedim.ailemde bu konuda beni haklı görüyorlar.sizce nasıl bir yol izlememiliyim sinirle yazdım inş anlatabilmişimdir.sevgiler.
artık biliyorlar dün yüzüğü çıkardım verdim ve bu iş uygun bir hale getirilene kadar durum bu dedim.benim ailemde onun ailesi de durumun farkında.kız ailesini hiç dinlemiyor biz fazlaca dikkate alıyorz düşüncelerini o yüzden hep geri aldım atması gereken taraf biz oluyoruz.
kesinlikle.Bizim tarihimiz ve Planlarımiz belliydi bu şartlarda dugununuze yetisemeyecegiz diyebilirsiniz nisanlinizla beraber
aynı şeyleri ben de yaşadım diyebilirim sonuç dedikleri dedik oldu , küçük kardeşler her zaman şımarık oluyormerhaba kızlar benim derdim yine nişanlımın kardeşi.biz 7 yılın sonunda evlilik kararı aldık ve o yolda ilerliyoruz.nişanlımın kardeşi biz başladoğımız gibi 8 aylık sevgilisiyle evlilik kararı aldı ve her şeyimiz ard arda ilerliyor.bu durumdan zaten son derece rahatsızken geçen gün nikah yapmaya karar verdiler.neyse nikahlarına gittik.bize düğün tarihini söylediler bizim düğün tarihimizden 2 hafta sonra. biz 1 haft yurtdışı 1 hafta türkiyede 2 hafta balayı yapmak istiyoruz nişanlım çok kibar bir dilde bir hafta en azından ertelemelerini rica etti.kız bir başladı yok balayı eylüle geliomuş istemiyomuş falan.bakıyorum yok ağustos içerisinde hala 1 hafta ertelese de.sonra bizde 2 hafta yapıcaz dedi.sonra durdu durdu biz de mayısta sizden önce düğün yapalım o zaman izin verin dedi.(ailesi önce abisinin evlenmesini istiyor)ee eylülde soğuk mayıs yaz mı? amaçları farklı ve çok sinir oluyorum.sonra babası da bize demez mi ee sizde 15 değil 10 gün tatil yapın diye.kızı fazla tatil yapsın diye ben tatilimi kısıcam.rest çektim ben bu şekilde devam edemem her şey üstüste ya bi çözüm bulursunuz ya da bir sene erteleyelim o naparsa yapsın dedim.ailemde bu konuda beni haklı görüyorlar.sizce nasıl bir yol izlememiliyim sinirle yazdım inş anlatabilmişimdir.sevgiler.
merhaba kızlar benim derdim yine nişanlımın kardeşi.biz 7 yılın sonunda evlilik kararı aldık ve o yolda ilerliyoruz.nişanlımın kardeşi biz başladoğımız gibi 8 aylık sevgilisiyle evlilik kararı aldı ve her şeyimiz ard arda ilerliyor.bu durumdan zaten son derece rahatsızken geçen gün nikah yapmaya karar verdiler.neyse nikahlarına gittik.bize düğün tarihini söylediler bizim düğün tarihimizden 2 hafta sonra. biz 1 haft yurtdışı 1 hafta türkiyede 2 hafta balayı yapmak istiyoruz nişanlım çok kibar bir dilde bir hafta en azından ertelemelerini rica etti.kız bir başladı yok balayı eylüle geliomuş istemiyomuş falan.bakıyorum yok ağustos içerisinde hala 1 hafta ertelese de.sonra bizde 2 hafta yapıcaz dedi.sonra durdu durdu biz de mayısta sizden önce düğün yapalım o zaman izin verin dedi.(ailesi önce abisinin evlenmesini istiyor)ee eylülde soğuk mayıs yaz mı? amaçları farklı ve çok sinir oluyorum.sonra babası da bize demez mi ee sizde 15 değil 10 gün tatil yapın diye.kızı fazla tatil yapsın diye ben tatilimi kısıcam.rest çektim ben bu şekilde devam edemem her şey üstüste ya bi çözüm bulursunuz ya da bir sene erteleyelim o naparsa yapsın dedim.ailemde bu konuda beni haklı görüyorlar.sizce nasıl bir yol izlememiliyim sinirle yazdım inş anlatabilmişimdir.sevgiler.
bu durum yanlış elbet ama bir balayı için düğünü bozacaksanız valla büyük hata edersiniz .nişanlınızın fikirleri daha önemli zaten o da bu duruma sıcak bakmıyor ama siz bu şekilde sert restler çekerseniz kaybeden siz olursunuz.ben de bundan dolayı rest çektim biz düğün yerini bile tuttuk.kafamda çok ciddi tereddütler oluştu eğer nişanlım bu süreci doğru yürütemezse bitirmeyi düşünüyorum.mutsuz olmak için evlenmiyorum ben.
Abimle ablam iki hafta arayla evlendi. Ablam balayından direkt düğüne geldi. İsteyince çözüm bulunur yani. Siz karşılıklı olarak birbirinizle inatlaşıyorsunuz. 8 sene beklediniz diye herkes beklemek zorunda değil, planlarını size göre yapamaz insanlar. Siz ilk kez evleniyorsunuz onlar 3. kez mi? Bir durun düşünün, ne yapıyorum ben deyin. Onlar sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama siz de hatalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?