dünden beri sinirden çıldırıyorum...

Abimle ablam iki hafta arayla evlendi. Ablam balayından direkt düğüne geldi. İsteyince çözüm bulunur yani. Siz karşılıklı olarak birbirinizle inatlaşıyorsunuz. 8 sene beklediniz diye herkes beklemek zorunda değil, planlarını size göre yapamaz insanlar. Siz ilk kez evleniyorsunuz onlar 3. kez mi? Bir durun düşünün, ne yapıyorum ben deyin. Onlar sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama siz de hatalısınız.
 

çok haklısınız ama hazmedemiyorum.Ben de anlayış bekliyorum insanlardan ve bakıyorum ben o fedakarlığı yapsam beni saf yerine koyacak aa fedakarlık yapmış demeyecek.
 
Neden kardeşi de evlilik kararı aldi diye rahatsız oluyorsunuz. Ne demek " neyse nikahlarina gittik" abisi gidecek tabii. O zaman bırakın sizden önce yapsınlar düğünlerini. Amaçları farklı derken neyi kastetiniz.
 
Aile bu durumun soruna sebep olduğunu bilmiyor mu?

artık biliyorlar dün yüzüğü çıkardım verdim ve bu iş uygun bir hale getirilene kadar durum bu dedim.benim ailemde onun ailesi de durumun farkında.kız ailesini hiç dinlemiyor biz fazlaca dikkate alıyorz düşüncelerini o yüzden hep geri aldım atması gereken taraf biz oluyoruz.
 
Kesinlikle sonradan orta yol bulmak için taviz verme. İleride pişman olursun. Zora gelince senin onlara tabi olmadığını anlamış olurlar.
Kaç yıllık bilikteliğiniz var herşeyin planlanmış bırak sonradan sivrilenler düşünsün.
Ailen bile uzlaşılsın diye sana kabul et gibi şeyler söylerse de kabul etme.
Ne düğün tarihini değiştir ne de tatilini kısalt.
 
çok haklısınız ama hazmedemiyorum.Ben de anlayış bekliyorum insanlardan ve bakıyorum ben o fedakarlığı yapsam beni saf yerine koyacak aa fedakarlık yapmış demeyecek.
Her şerde bir hayır var derler belki ertelemek daha iyi olacaktır ama genellikle uzayan işlerin sonu iyi olmuyor mutlaka sorunlar birikiyor.. Sizin olayınız yuva kurma hayalini gerceklestirme amacını çoktan aşmış zaten... Nişanlin arada kalmış kimse onu düşünmüyor halletmezse ayrilacaksiniz anlaşılan.. Çok yazık
 
Balayınızı 1 gün erken bitirirsiniz önemli değil. Art niyetle yapmıyordur, o da kendi hayatının hayalini kuruyor nihayetinde. Sinirlenecek birşey yok. Ne gerek var böyle şeylerle mutluluğunuzu gölgelemeye bu günler geri gelmeyecek
 

Cidden anlamadığım için soruyorum, evlilik süreçlerinizin art arda ilerlemesi niye rahatsızlık verici? Tatilinizin kısalması dışında, anladığım kadarıyla birkaç gün o da, nasıl problem çıkarıyor aynı dönemde evlenmek?
 
Böyle tiplere de uyuz oluyorum.
Siz tatilinizi yapın son anda nikaha katılın ve tatile devam edin. En iyisi bu :)
 

Yüzüğü çıkarmamalıydınız.
Öyle kolay çıkarılmaz yüzük..
Aile izin vermiyorsa onların nikahını da erteletecek.
Şımarıklığa müsade edilmeyecek..
 
Bizim tarihimiz ve Planlarımiz belliydi bu şartlarda dugununuze yetisemeyecegiz diyebilirsiniz nisanlinizla beraber
kesinlikle.
böyle söyleyip kenara çekilebilirdiniz konu sahibi arkadaşım sen ve nişanlın.
bu kadar sinir olacak yüzük çıkaracak bir durum yok.
veya tatil dönüşü ucuucuna dahi yetişebiliyorsanız hiç ses çıkarmayabilirdiniz.
en kötüsü ise katılmayabilirsiniz.eğer sizin tatil planlarınız kesin ve değiştirilemiyorsa.
kimsenin de sizi suçlamaya hakkı olmaz zaten o durumda.
 
aynı şeyleri ben de yaşadım diyebilirim sonuç dedikleri dedik oldu , küçük kardeşler her zaman şımarık oluyor
 

tek söyleyeceğim yüz göz olmayın taviz vermeyin, benim son sözüm bu deyin muhatap olmayın
 
bu durum yanlış elbet ama bir balayı için düğünü bozacaksanız valla büyük hata edersiniz .nişanlınızın fikirleri daha önemli zaten o da bu duruma sıcak bakmıyor ama siz bu şekilde sert restler çekerseniz kaybeden siz olursunuz.
 
Balayınızı on beş değil on dört gün yapın bir gün önce dönün ve düğüne katılın bitsin gitsin...
 

peki ablanız abine rica etseydi 1 hafta için kavga eder miydi?
 

Yanlış anlamamak için sorma ihtiyacı hissettim. Şimdi , kız kardeşin nikahı kıyıldı. 2015 te de düğün yapacak , düğün zamanı için ya sizden önce mayısta düğün yapacak ya da ağustos ayında. Balayı tatilini eylülde kullanmak istemediği için en kötü ihtimal siz 14 gün balayı tatili yapacak ve düğüne katılacaksınız. Doğru mu ?

Nikahı erkenden yapmaları tayin durumları için mi gerekli idi ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…