Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konularınız hep ten uyumu, cinsel çekim, 40 yaş üzeri erkekte cinsellik, erkekten bulaşan hpv gibi başlıklar. Eğer olaya ahlaki açıdan yaklaşıyorsanız sizide bu başlıkları okuyarak eleştirme hakkı bulan çok kişi olacaktır. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler.

Aşık olduğu adamın da sevgilisi var yalnız, o detayı atlamayalım.
Eski konulardaki alıntılarda eski kullanıcı adını gördüm konu sahibinin ve hatırladım kendisini. He deyip geçin ya. "Evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra sevişmek istemiyor" şeklinde fantastik fikirleri olan birisi

Niye taktınız bu kadar? Size ne yani cidden anlamadım. İkili oynuyorlar falan sanki bizzat sizi kandırmaya çalışıyorlarmış gibi garip tepkiler veriyorsunuz. Herkes sizin normallerinize göre yaşamak zorunda değil. Size normal gelmiyormuş bize geliyor??

ya sen kimsenin keyfinin kahyası değilsin. sana ne? sana ne ya? ne biçim bi insansın bi de konu açıyorsun. ne derdin var o insanlarla? sen kendi tipine bak kim bilir neye benziyorsun da makyaj yapan erkeği kafaya takacak derecede aşağılık kompleksine sahipsin demek ki!

Tedavi olunuz acil hemde. Ayrıca kınadığını yaşamadan olmeyeceksiniz net.

Öff size ne ya
Nenemin çağındaki düşünceleri devam ettiriyorsunuz. Rahmetli babannem bile sizden çağdaş düşünürdü oda başka konu ya neyse.
İnsan görünümlü erkekler ellerinde kılıçla kadınlara saldırıyor sokağın ortasında, sizin derdiniz makyajmı

nE? Ay töbe, hatırlıyorum öyle bir konu, '' Bunlarla sevişiyonuz sevişiyonuz, kolay buldukları için evlenmeye gerek duymuyorlar. '' diye ağlayan biri vardı epey oluyor, o mu acaba?

Evli erkeklerle mi ilişki kurmak istiyormuş?
Şahsımca bu tür durumlara da şaşırıp dövünen biri değilimdir. O erkek de evli haliyle başkasıyla sevişmeseymiş der geçerim. Kimseyi taşlamam yani.
Ama makyaj yapan adamı taşlayıp da radarlarını evli adamlara kapatmayan kadını da bir garipseriz yani. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu Seda hanım?

Anlaşıldı, 6 yıllık üyeliği olan kişiler dahi forum kurallarını bilmiyor demek ki, öyleyse forum kurallarını hatırlatırız.

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır!
Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu başlığı açılamaz!

Dün açtığınız konuda insanlar birbirine girdi, konunuz kapatıldı siz hala ısrarla aynı konuyu açıyorsunuz, kimse yazmasın diyerek de ultimatom veriyorsunuz.

Dün yazdığımı yineliyorum nabız mı ölçüyorsunuz?

Rica ediyorum lütfen kurallara uyunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…