Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünkü konunuz kapanmış. Bir çok insan ban yemiş. Israrla neden hala benzer konu açıp, devam etme derdindesiniz?
İnsanların cinsel kimlikleri kendini ilgilendirir. 4 duvar arasında ne yaşarsa yaşasın. Kerimcan Durmaz'ı çok severim. İnanılmaz eğlenceli, kaliteli bir çocuk. Sahnesine gittiğim ender insanlardandır. Selin Ciğerci, çok azimli bir başarı hikayesi.
Siz ötekine tahammül edemezseniz, öteki de size tahammül edemez. Benimde kızım olacak. Lezbiyen mi olacak endişesi taşımıyorum. Tek dileğim İyi, vicdanlı, üretken bir birey olsun.
Hayvana, çocuğa tecavüz edenler varken gayler, transeksüeller yanlarında melek kalıyor. Makyaj yapan erkekler yaşama sevincinizi öldürüyorsa acil tedavi olun.

Kv üzerinden örnek vereyim.

Normal dert --- kv eşimle aramı bozuyor, eşimi dolduruyor, habersiz eve geliyor vs
Nefret söylemi --- kv lerden tiksiniyorum, kimseye faydası olmayan bir tür, iğrençler, midemi bulandırıyorlar vs vs

İlki kimseyi tetiklemrez ama ikincisi hedef gösterir

Nefret söylemi ---- Nefret suçları, suçun kurbanlarının herhangi bir eylemi nedeniyle yani gerçekleştirilen bir edim sonucunda değil, gerçek ya da algılanan renkleri, milliyetleri, cinsel yönelimleri, görünümleri, etnik kökenleri, bir başka söyleyişle "eylemleri değil var oluşları nedeniyle" maruz kaldıkları saldırganlık içeren davranışlardır.

Yani ruj süren erkekler, yaptıkları herhamgi bir zarar verici eylem yüzünden eleştirilmiyor konu sahibi tarafından. Sadece "varoluşları" yüzünden bu tavra maruz kalıyorlar. Bu normal mi?

Peki nedem buna karşı çıkıyoru,?
Çünkü--- saldırılara maruz kalan gruplara ait insanların, kendilerini ifade etmeleri hatta varlıklarını sürdürmeleri önünde de ciddi tehdit ve engel oluştururlar

Bugün buna okey dersek, izin verirsek yarın kısa saçlı kadın, uzun saçlı erkek, evlenmeden aynı evde yaşayan sevgililer, çocuk istemeyen kadınlara da sıra gelecek

Şu konunuzda sonra sizin zihniyetinizin ne kadar bozuk olduğunu gördüm. Şiddet ve kihakaretmeden kocadan boşanın diyeceğinize "huyuna suyuna gidin kızdırmayın adamı" diyorsunuz pes

Yıllarca kısacık saçla gezip makyaj yaptım. Şimdi neyseki uzun saçlıyım da olduğum gibi görünüyorum

Ben de pantolon giyiyom ve en son düğünümde makyaj yaptım. Neyse, başörtüsünden yırtıyom ben.

Ben de pantolon giyiyom ve en son düğünümde makyaj yaptım. Neyse, başörtüsünden yırtıyom ben.
Senin item sağlammış ya
Başörtüsü direkt kadın olma işareti
Ama saçlarım hep uzundur benim
Ni pantolondan korkuyorum
Bi de futbol çok izlerim
Kesin bunlar sorun olacak bana

İnsanları artık bir kalıba sokmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz ?
Size ne hanımefendi ?
İsteyen makyaj yapsın , isteyen sakal bıraksın.
Ne zaman bitecek bu zihniyet , gerçekten merak ediyorum; ne zaman öğreneceksiniz insanların hayatlarına müdahil olmamayı ?

Taşladılar sokakta olduğun gibi görün ya saçını uzat ya pipi taktır diye ben de saç uzatmak daha kolay diye uzatıp öyle onaylattım.
Neyse taşlanmadan makyaja tekrar başlayayım ben de
Canım kıymetlidir taşlar acıtır kesin

Yalnız aşk olsun niye demiyorsun bana sen hamilesin kadın olduğun ortwda diye
Şimdi geldi aklıma bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…