Off ne zorsun ahir zamanNeyi Seda’nın da dediği gibi, zaman mı çok değişti yoksa biz mi geride kaldık
Ben de diyorumki ben de öldürülen kadınları görünce yaşamak istemiyorum. Bana şunu anımsatıyor yazdıklarınız. Bazı hayvan hakları savunucusu insanlara kalkıp insan haklarını neden savunmuyorsunuz diye cemkiren insanları animsatiyorsunuz. Yahu ben hem öyle erkeklerden hem de şiddet gösteren erkeklerden iğreniyorum belki nerden biliyorsun içimi?
Kv üzerinden örnek vereyim.Ama cogunluk sorun degil dedigi zaman, o kisi icin o sorun olmaktan cikmiyor. Herkesin bakis acisi farkli degil
Mi? Benim
Dert ettigimi
Sen etmeyebilirsin mesela..
Demek konu sahibi hala bi aydinlanma yasamamis yorumlarimizla ki tesekkur edip konuyu kapatmiyor.
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum
Şu konunuzda sonra sizin zihniyetinizin ne kadar bozuk olduğunu gördüm. Şiddet ve kihakaretmeden kocadan boşanın diyeceğinize "huyuna suyuna gidin kızdırmayın adamı" diyorsunuz pes"Kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü."
Bu tür haberleri hemen hergün görüp duyuyoruz ama bu haber ve öldürülme anını izleyince kendimden geçtim. Ne biçim hayat dedim. Neden kopmuyor kıyamet.
Bu hayat çok zor değil mi bayanlar. Gelin Allah a siginalim tek yardimcimiz O çünkü. Ve eğer hakaret, şiddet uygulayan bir kocanız varsa kesinlikle temkinli olmalısiniz. Onları kiskirtacak hareket ve sözlerde bulunmayip derhal uzaklasmalisiniz onlardan.
O videoyu da eğer psikolojiniz saglamsa izleyin. Yoksa izlemeyin
Yıllarca kısacık saçla gezip makyaj yaptım. Şimdi neyseki uzun saçlıyım da olduğum gibi görünüyorumArkadaşlar şimdi cinsiyetimizi nerede onaylatıyoruz ?
Konu sahibine mi başvuruyorum?
Bi de ben mesela bazen pantolon filan giyiyorum veya makyaj yapmadığım oluyor
Kadın olduğumu ve hissettiğimi onaylatmada sorun çıkar mı?
Sana sorun çıkarmadılar mı?Yıllarca kısacık saçla gezip makyaj yaptım. Şimdi neyseki uzun saçlıyım da olduğum gibi görünüyorum
Ben de pantolon giyiyom ve en son düğünümde makyaj yaptım.Arkadaşlar şimdi cinsiyetimizi nerede onaylatıyoruz ?
Konu sahibine mi başvuruyorum?
Bi de ben mesela bazen pantolon filan giyiyorum veya makyaj yapmadığım oluyor
Kadın olduğumu ve hissettiğimi onaylatmada sorun çıkar mı?
Bi de ya kısa saçlı makyajsız olman lazımdıYıllarca kısacık saçla gezip makyaj yaptım. Şimdi neyseki uzun saçlıyım da olduğum gibi görünüyorum
Senin item sağlammış yaBen de pantolon giyiyom ve en son düğünümde makyaj yaptım.Neyse, başörtüsünden yırtıyom ben.
Taşladılar sokakta olduğun gibi görün ya saçını uzat ya pipi taktır diyeSana sorun çıkarmadılar mı?
Yoksa sen de mi daha onaylatmadın ?
Neyse taşlanmadan makyaja tekrar başlayayım ben deTaşladılar sokakta olduğun gibi görün ya saçını uzat ya pipi taktır diyeben de saç uzatmak daha kolay diye uzatıp öyle onaylattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?