oysssssssssss.
inanamıyorum ya .
hepsi iki kişi olup gelmişler.
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.
dualarım sizinle inş tüm isteyenlere ve sepetinde o mucizeyi taşıyanlara Rabbim yardım etsin.
dört koldan teyzoş olmak bu demek oluyor herhalde
hayirli aksamlar keyifler nasil? Hafta sonu geldi icin sevincliyim..
annem sali hastaneye yatacak carsamba günü ameliyat olacak allah yardimcisi olsun dualariniz eksik etmeyin.
hafta sonu durgun olur buralar pazartesi insallah bomba sekilde devam eder.
Safligima gülmeyin ama bi lepi muhabetti dir dönüyor burda ne anlama geliyor anlamadim.:26:
suan müsait degilim ama genis zamanda ben bugünün hamislerine bebek odalari bebek sekerleri eklerim renk gelir yeni topimize
yeni topik hayilri olsun
herkesi selamliyorum
Buket´cim sinay hamis oldugunu yazmisti cok sevinmistim.. bütün anne adaylarini tebrik ediyorum..
aslinda sabahi selami kesen arkadaslara birazcik kisgindim bunlar arsinda sende varsin kurabiye´cim :) nasil merak ettim özledim sizleri ama bu güzel topik hatirna cemkirmicem
ayyyyyyyyy insallah fikir fikir sikir sikir bir topik olur isterseniz ceyiz topiginde link verinki bilmeyenlerde bu topigin varligindan haberdar olsun..
Bizde bebek istiyoruz ama henüz olmadi insallah bu ay tutar diyorum allah büyük.
- kac ay sonra hamile kaldiniz hamislere soruyorum ve
- dogumdan sonra is hayatina devam edecekmisiniz karar aldiniz mi
aaa kurabiye sende mi hamilesin
şok oldum ya hayırlı olsun canım benim
hepiniz hayırlısıyla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza
oysssssssssss.
inanamıyorum ya .
hepsi iki kişi olup gelmişler.
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.
dualarım sizinle inş tüm isteyenlere ve sepetinde o mucizeyi taşıyanlara Rabbim yardım etsin.
dört koldan teyzoş olmak bu demek oluyor herhalde
bebekleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız.hepinizin çok iyi olmasına sevindim.
hayirli aksamlar keyifler nasil? Hafta sonu geldi icin sevincliyim..
annem sali hastaneye yatacak carsamba günü ameliyat olacak allah yardimcisi olsun dualariniz eksik etmeyin.
hafta sonu durgun olur buralar pazartesi insallah bomba sekilde devam eder.
Safligima gülmeyin ama bi lepi muhabetti dir dönüyor burda ne anlama geliyor anlamadim.:26:
suan müsait degilim ama genis zamanda ben bugünün hamislerine bebek odalari bebek sekerleri eklerim renk gelir yeni topimize
kurabiyem ne bileyim ya
hep konuşuyorduk ya sen hamile olsan nasıl olur falan diye
onlar geldi aklıma şaşırdım biran için
evet haklısın. gerçi şu anda çok yeni bende pek bi değişiklik yok
uzun uzun uyduk saat 11:30 a kadar yattim havalar soaguk insanin sicak yataktan cikasi gelmiyor.
Tünaydin diyorum bu yüzden :)
Annecim daha yeni geldi türkiyeden. Gelmeden bir hafta önce dizi agrimaya baslamis buraya geldigine zor yürüyordu birda sancisi vardi.. geldikten sonra ablamla carisya ciktilar yürürken annem fenalasti dudaklari moramis acidan dizimde bir sey koptu dedi ambulans cagrildi annem hastaneye götürüldü film cekildi minískus zendelenmesi ve dizi su toplamis dedildi tedavi icin randevu alindi randevu gününü beklerken doktordan telefon geldi cekilen filmi tekrardan incelemis ve dizinde sinir yirtildigini görmüs. Dokotor abimle telefonda iki haftadan beri siniri yirtilmis kadin evde ne yapiyor nasil duruyor ameliyat olmasi gerek. Sali günü allahin izniyle hastaneye yatiracagiz carsamba günü de ameliyat olacak. Babam annemin ameliyat olacagi gün türkiyeden gelecek.
Kurabiye yükses lisanini bittirdin demek tebrik ediyorum. Ne okudun sen canim Endustri mühendisi kalmis aklimda ama emin degilim. Bebek ve doktora zor olur ama azmin elindende bir sey kurtlmaz allahin izniyle.
ilk ayda hamile kalabilme ne büyük bir lutuf.
Ovulasion tesi yapmaya basladim bu ay henz gülen yüzü göremedim.
Gecen ay gülen yüzü görücüne heyecanlanmistim bu kez olacak diyi umutluydum ama olmadi.
Ilk ay.. dogum konrol hapini yeni biraktim hormaonlar normallasmasi gerek diye teselli ettim kendimi bi sonraki ay türkiyeye gittik kendimize yeterli zaman ayiramadik kosusturmayla gecti bi sonraki ayda sartlar idealli ama olmadi.. bazen düsünüyorum icimde korkularim endiselerim oldugu icin mi allah ol demiyor?
Dogumdan sonra kime birakmayi düsünüyorsunuz bebeklerinizi, calismaya giderken.
stres yapmadim olmadi yaptim yine olmadi.. umutla bekliyorum. sizide baya bekletmis bebek bi arkadasimda 8 ay sonra oldu oldu diyer bir arkadas 3 ay sonra
ovulasion testiyle hamile kalma sansi yükesliyormus öyle söyleniyor
evde bir iki eksik var markete gitmek gerek aksama yemek yapmak gerek ben ev kiyafetiyle oturuyorum liste yapip herifi mi göndermek gerek benim bi yere gidesim yok
hayatim ultrason resimin var mi? esine ve ailene hamile oldugundu söyledigine nasil karisladilar esin sevinmistir tabi ama heyecanlandimi filan
Kurabıyecımmm cok sevındım bebıseeee
hayatım sende pardon sızde hosgelınız
çok çok guzel haberlerle gelmıssınız..cok sevındım...
Mutlu huzurlu gecsın ıns hamılelık.ve hepsı hayırlı evlatlar olsun ıns
canım bende öle duymuştum ama ben de işe yaramadı
bişi diim paso çalışcaksınız
eşim boynumu kırıodu ağladı biraz da
annem de çok ağladı
ablamlar falan çığlık attı
sevindi yani herkes
ultrason resmi var da daha bişi anlaşılmıyo kese sadece ptesi kısmetse kalp atışına gidicez cnm
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
paso calismiyoruzcok yorucu oluyor.. ama biz bu gece bi calisma yapalim
boynunu niye kiriyordu kocan :90:
kiyamam ya agladi demek sevincinden ben hamileyim desem beniki nasil bir tepgi verir bilmiyorum
odunlu tutmaz insallahöyle bir durumda
AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNN HAYATIMMMM
FMK SENDE COK UZMUSSUN KENDINI TABI YASAYAMADIGIM ICIN BILEMEM AMA BUKADAR UZME KENDINI DOGRU ZAMANI BEKLIYO DEMEKKI BEBIŞ
aLLAH GONLUNE GORE VERSIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?