Dünün Çeyizcileri Bugunün Anne Adayları...

lahanacım hoşgeldin
nasılsın
iyi dileklerin için teşekkür ederim
yazmalı nasıl?

Allah yardımcısı olsun cnm nesi var?

cnm benim çok haklısın yoğunluktan fazla giremedim aslında arasıra baktım ama bişeyler yazamadım cnm. bu arada benim yüksek lisans bitti doktora başladı 4 koldan sarılmış durumdayım ki bide bebiş var
cnm benim ilk ayda oldu çok şükür biz de bu kadar erken beklemiyoduk ama gelmek istedi bebiş hayırlısıyla inşallah. Umarım yakın zamanda senin de güzel haberlerinin alırım. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin

aaa kurabiye sende mi hamilesin
şok oldum ya hayırlı olsun canım benim

hepiniz hayırlısıyla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza
niye şok oldun kız hiç mi anaç durmuyorum
Şaka bi yana çok teşekkür ederim cnm amin inşallah.

lahanaaaa özlemişim seni. Çok sağol cnm benim. Nasılsın buarada iyimisin yazmalı nasıl??

bebekleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız.hepinizin çok iyi olmasına sevindim.

fibula çok teşekkürler cnm

Cnm öncellikle anneciğine acil şifalar diliyorum dualarımız sizinle olacak. Bu salı mı?

Son düzenleme:
kurabiyem ne bileyim ya
hep konuşuyorduk ya sen hamile olsan nasıl olur falan diye
onlar geldi aklıma şaşırdım biran için

uzun uzun uyduk saat 11:30 a kadar yattim havalar soaguk insanin sicak yataktan cikasi gelmiyor.

Tünaydin diyorum bu yüzden :)

Annecim daha yeni geldi türkiyeden. Gelmeden bir hafta önce dizi agrimaya baslamis buraya geldigine zor yürüyordu birda sancisi vardi.. geldikten sonra ablamla carisya ciktilar yürürken annem fenalasti dudaklari moramis acidan dizimde bir sey koptu dedi ambulans cagrildi annem hastaneye götürüldü film cekildi minískus zendelenmesi ve dizi su toplamis dedildi tedavi icin randevu alindi randevu gününü beklerken doktordan telefon geldi cekilen filmi tekrardan incelemis ve dizinde sinir yirtildigini görmüs. Dokotor abimle telefonda iki haftadan beri siniri yirtilmis kadin evde ne yapiyor nasil duruyor ameliyat olmasi gerek. Sali günü allahin izniyle hastaneye yatiracagiz carsamba günü de ameliyat olacak. Babam annemin ameliyat olacagi gün türkiyeden gelecek.

Kurabiye yükses lisanini bittirdin demek tebrik ediyorum. Ne okudun sen canim Endustri mühendisi kalmis aklimda ama emin degilim. Bebek ve doktora zor olur ama azmin elindende bir sey kurtlmaz allahin izniyle.

Son düzenleme:
ilk ayda hamile kalabilme ne büyük bir lutuf.
Ovulasion tesi yapmaya basladim bu ay henz gülen yüzü göremedim.

Gecen ay gülen yüzü görücüne heyecanlanmistim bu kez olacak diyi umutluydum ama olmadi.

Ilk ay.. dogum konrol hapini yeni biraktim hormaonlar normallasmasi gerek diye teselli ettim kendimi bi sonraki ay türkiyeye gittik kendimize yeterli zaman ayiramadik kosusturmayla gecti bi sonraki ayda sartlar idealli ama olmadi.. bazen düsünüyorum icimde korkularim endiselerim oldugu icin mi allah ol demiyor?

Dogumdan sonra kime birakmayi düsünüyorsunuz bebeklerinizi, calismaya giderken.

Allah şifa versin canım

fmk tasalanma cnm benim 7 ayda oldu
ovulasyon testi ben de kullandım bi işe yaramıo
öncelikle stres yapma olacak mı olmıcak mı diye canım

stres yapmadim olmadi yaptim yine olmadi.. umutla bekliyorum. sizide baya bekletmis bebek bi arkadasimda 8 ay sonra oldu oldu diyer bir arkadas 3 ay sonra

ovulasion testiyle hamile kalma sansi yükesliyormus öyle söyleniyor

evde bir iki eksik var markete gitmek gerek aksama yemek yapmak gerek ben ev kiyafetiyle oturuyorum liste yapip herifi mi göndermek gerek benim bi yere gidesim yok

hayatim ultrason resimin var mi? esine ve ailene hamile oldugundu söyledigine nasil karisladilar esin sevinmistir tabi ama heyecanlandimi filan

canım bende öle duymuştum ama ben de işe yaramadı
bişi diim paso çalışcaksınız

eşim boynumu kırıodu ağladı biraz da
annem de çok ağladı
ablamlar falan çığlık attı

sevindi yani herkes

ultrason resmi var da daha bişi anlaşılmıyo kese sadece ptesi kısmetse kalp atışına gidicez cnm

Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin

Kurabıyecımmm cok sevındım bebıseeee
hayatım sende pardon sızde hosgelınız
çok çok guzel haberlerle gelmıssınız..cok sevındım...
Mutlu huzurlu gecsın ıns hamılelık.ve hepsı hayırlı evlatlar olsun ıns

AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNN HAYATIMMMM
FMK SENDE COK UZMUSSUN KENDINI TABI YASAYAMADIGIM ICIN BILEMEM AMA BUKADAR UZME KENDINI DOGRU ZAMANI BEKLIYO DEMEKKI BEBIŞ
aLLAH GONLUNE GORE VERSIN...

paso calismiyoruz cok yorucu oluyor.. ama biz bu gece bi calisma yapalim

boynunu niye kiriyordu kocan :90:
kiyamam ya agladi demek sevincinden ben hamileyim desem beniki nasil bir tepgi verir bilmiyorum
odunlu tutmaz insallah öyle bir durumda

üşenmek yokk çalışmaya devammmm

öle bi sarıldı ki boynuma Allah'ım dedim boynum kırıldı

yok cnm tutmaz olur mu öle şey kim sevinmez ki

AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNN HAYATIMMMM
FMK SENDE COK UZMUSSUN KENDINI TABI YASAYAMADIGIM ICIN BILEMEM AMA BUKADAR UZME KENDINI DOGRU ZAMANI BEKLIYO DEMEKKI BEBIŞ
aLLAH GONLUNE GORE VERSIN...

canim benim konusmayali baya oldu.. öyle morelim bozuk filan degil kendimi kahretmiyorum nesemi koruyorum allaha sükürler olsun. Allahin dedigi oluyur diyorum. bir bebek ne güzel olur

sen nasilsin canim.. ?

çok şükür fmkcim
yuksek lısansa basladım.bıde malımusavırlık stajımı baslattım.iş okul ev kosturup duruyorum.boyle dusunmene cok sevındım.canım benım ılk mujdeyı burda vermenı heyecanla beklıyorum

Hayatim.. Kizim olursa Ayse koymak isterim ismini diyordun dogru hatirliyorum dimi?

Ben sizeden bazi isimlar hakkinda yorum istiyordum sende Ayse ismini sevdigini belirtmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…