Eşimin ailesiyle uzak şehirlerde oturuyoruz, 700 km kadar. Babamın cenazesine eşimin ailesinden hiç kimse gelmedi. Tamam yaşlı insanlar diyelim ama, uçağa atlayıp gelemezler miydi, insanın daha önemli neyi olabilir ki?? Zaten babam hastayken de arayıp sormuyolardı adamı. Şimdi de torunları oldu, ben arayıp sormuyorum. Haksız mıyım? Dünürün cenazesine gidilmez mi? Ben mi aşırı alınganlık gösteriyorum??
arada baya mesafe varmıs cok da sıkı fıkı olunmadıysa telefon yeterlı bence.. ama torun ıcın de her defasında sız arayacaksınız dıye bırsey yok bazen sesını duymak ıstedık dıye aramıyorlarmı?
Basiniz sagolsun. Telefonla da aramadilar mi? Uzak mesafe gercekten. Herkes kendine yakisani yapar, kisasa kisas yaparsaniz onlardan bir farkiniz kalmaz.
Haksız değilsin canım gelmeleri gerekirdi tabi ama hastaykende arayıp sormadılar diyorsun Üç gün öncede bizim gelinimiin babası vefat etti. Biz gittik insan öyle günde bekler tabii
Otobus ya da arabayla gidilecek mesafe olsa ok. Ama ucakla gereksiz diye dusunuyorum. Gereksiz demiyim de sikinti yapilacak buyuk bir sorun degil fikrimce. Basiniz sagolsun..
Sadece telefonla arayıp bassaglıgı dilediler. Torunlarına da sadece bir 60_70 tl lik nazarlık kartı taktılar. Çok sükür ben bir şeylerine muhtaç değilim ama komik geliyor. Benim eşim benim ailemin en ufak şeylerini sorun etti evlendik evleneli, ben de biriktirdim artık, her şeyi sorun haline getiriyorum. Eski hoşgörümden iyimserlıgımden eser kalmadı (
Artık mesafe sorunumu var sanki. Bana göre hiç bahanesi yok bu işin. Kv gelemiyorsa kayınbaba ve amca gelebilirdi. Bir insanin yanında kötü günde olmayacaksan iyi günde hıç olma arkadas.
Eşiniz herşeyi sorun ediyorsa ilk önce maneviyattan zerre haberi olmayan ailesine bir baksın. Kusuruma bakmayın sizi gaza getirmek niyetinde değilim fakat siz babanizı kaybetmişsiniz destek olmaları gerekirdi.