- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek anasi babasi kendini bisiy zannediyor,kiz tarafini asaga goruyorlar.Ya aslında aralarında bir sogukluk yoktu, ama benim ailem var mı yok mu belli degildi. Adam yerine koymamak bence o artık. Ama benim kocamdan da kaynaklı, değer verdirtebilirdi. Annem yazın memlekete gider mesela kvdemler de orda. Annemi anneanneme bırakırız. Sonra kvdem yarımagız " aaa anneni de getirseydiniz ya" der. Ama bir kez arayıp davet etmişliği de yoktur.
Bir ölüm bir düğün bunlarda gelmeyenlerın baska gunde ne işlerı var yanında..Eşimin ailesiyle uzak şehirlerde oturuyoruz, 700 km kadar. Babamın cenazesine eşimin ailesinden hiç kimse gelmedi. Tamam yaşlı insanlar diyelim ama, uçağa atlayıp gelemezler miydi, insanın daha önemli neyi olabilir ki?? Zaten babam hastayken de arayıp sormuyolardı adamı. Şimdi de torunları oldu, ben arayıp sormuyorum. Haksız mıyım? Dünürün cenazesine gidilmez mi? Ben mi aşırı alınganlık gösteriyorum??
Eşimin ailesiyle uzak şehirlerde oturuyoruz, 700 km kadar. Babamın cenazesine eşimin ailesinden hiç kimse gelmedi. Tamam yaşlı insanlar diyelim ama, uçağa atlayıp gelemezler miydi, insanın daha önemli neyi olabilir ki?? Zaten babam hastayken de arayıp sormuyolardı adamı. Şimdi de torunları oldu, ben arayıp sormuyorum. Haksız mıyım? Dünürün cenazesine gidilmez mi? Ben mi aşırı alınganlık gösteriyorum??
Şuan yaralarima tuz bastınız? Benimdd babam öldü görümcemin biri aradı, digeri aramadi bile sennki gene iyi 700 km benim burnumun dibi gelmediler ..Soyleyince suç oldu. Kesinlikle gitme.BEn bana yapilani yazdım. Bende olrsa bende gitmem Allah göstermesinde o günleri ölüm herkesin başında. Bosver canim yaa öylede böyle de bilinmez kiymet.. Gitme.Eşimin ailesiyle uzak şehirlerde oturuyoruz, 700 km kadar. Babamın cenazesine eşimin ailesinden hiç kimse gelmedi. Tamam yaşlı insanlar diyelim ama, uçağa atlayıp gelemezler miydi, insanın daha önemli neyi olabilir ki?? Zaten babam hastayken de arayıp sormuyolardı adamı. Şimdi de torunları oldu, ben arayıp sormuyorum. Haksız mıyım? Dünürün cenazesine gidilmez mi? Ben mi aşırı alınganlık gösteriyorum??