dünyada böyle bir insan daha varmı bilmiyorum gerçekten :S

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkadaşlar size bir arkadaşımı anlatmak istiyorum Benim lise yıllarımda tanıştığım bir arkadaşım var.İyi anlaşırdık ama kaprisli biriydi bişey yokken orada küserdi falan neyse okul bitti biz bir daha görüşmedik.ama kader bu ya bikaç yıl sınra bigün fatura yatırrken birde baktım ki o kız karşımda konuştuk falan evlenmiş bizim mahalleye taşınmış neyse gel zaman git zaman biz görüşür olduk eşi var biraz ukala biri benimle çok uğraşıyor ben mesafemi koysamda o bunu trip atıyormuşum gibi anlıyor daha çok üzerime geliyor arkadaşımın yüzü düşüyor zaten ama inanın ben eşine karsı ne gülerim ne oturur sohbet ederim neyse birgün arkadaş.ımla oturrken bana eşiyle olan muhabbetini anlatıyordu muhabbet şöyleymiş aynen yazıyorum eşi arkadaşıma soruyor ilk:

-sen beni ondan (ben oluyorum bu )kıskanıyormusun. arkadaşım cevap veriyor:
-hayır niye kıskanayım o benm arkadaşım öyle bir kız değil sana sulanmaz :53: :44:
-ama o gelince niye yüzün asılıyor:44:
-hayır canım kıskanmıyorum o öyle bir kız değil :44:

allah allah ben şok tabi:53: ne münasebet canım ne haddime ya tanımam etmem sohbet bile etmem bırak diyormuş ki arkadaşım eşine onunla uğraştığın gibi benimle de uğraş :53: saka gibiler ya inanırmısınız zorla gidiyorum zorla davet ettiriyolar beni gelmicem diyorum ertesi gün yine arar sonra yine sonra yine :36:

zoorla gidiyorum ben bunlara bugun yine çağırdı gittim mecburan dedikoduyu sevmem der kaynanasını görümcesini çekiştirir aile sorunları fazla bnde yufka yürek hemen inanıyorm bugun bana diyor ki sen geldin ama ablam yemeğe çağırmıştı ona gidicez sen gidince. ben ablamla konuştum söyledim zaten beş buçuk altı gibi gider bizde sana geliriz diye :53: tabi ben yine şok sanki zorla gelmişim gibi resmen kalk git diyor eşi falan geldi sonra aralarında konuşuyorlar karşımda ne zaman gider arkadasım cevap verir altı gibi gider o falan diye bnn dedim istesenizde bi daha gelmem zaten gidiyorum bn dedim şaka yapıyorum sandılar ya ne kadar ciddi olursam olayım anlamıyolar ya böyleleri de beni bulur :53::53:

Bu kadar rahatsızsan görüşme? Zorla gidiyorum demişsin de, kafana silah dayanmıyor herhalde? O kıskanma muhabbeti de çok seviyesizmiş..

Espri gibiler bence de
Gitmeyin artık ne gereği var
Laobali insanları hiç sevmem, her şeyin bir sınırı vardır

Merhaba arkadaşlar size bir arkadaşımı anlatmak istiyorum Benim lise yıllarımda tanıştığım bir arkadaşım var.İyi anlaşırdık ama kaprisli biriydi bişey yokken orada küserdi falan neyse okul bitti biz bir daha görüşmedik.ama kader bu ya bikaç yıl sınra bigün fatura yatırrken birde baktım ki o kız karşımda konuştuk falan evlenmiş bizim mahalleye taşınmış neyse gel zaman git zaman biz görüşür olduk eşi var biraz ukala biri benimle çok uğraşıyor ben mesafemi koysamda o bunu trip atıyormuşum gibi anlıyor daha çok üzerime geliyor arkadaşımın yüzü düşüyor zaten ama inanın ben eşine karsı ne gülerim ne oturur sohbet ederim neyse birgün arkadaş.ımla oturrken bana eşiyle olan muhabbetini anlatıyordu muhabbet şöyleymiş aynen yazıyorum eşi arkadaşıma soruyor ilk:

-sen beni ondan (ben oluyorum bu )kıskanıyormusun. arkadaşım cevap veriyor:
-hayır niye kıskanayım o benm arkadaşım öyle bir kız değil sana sulanmaz :53: :44:
-ama o gelince niye yüzün asılıyor:44:
-hayır canım kıskanmıyorum o öyle bir kız değil :44:

allah allah ben şok tabi:53: ne münasebet canım ne haddime ya tanımam etmem sohbet bile etmem bırak diyormuş ki arkadaşım eşine onunla uğraştığın gibi benimle de uğraş :53: saka gibiler ya inanırmısınız zorla gidiyorum zorla davet ettiriyolar beni gelmicem diyorum ertesi gün yine arar sonra yine sonra yine :36:

zoorla gidiyorum ben bunlara bugun yine çağırdı gittim mecburan dedikoduyu sevmem der kaynanasını görümcesini çekiştirir aile sorunları fazla bnde yufka yürek hemen inanıyorm bugun bana diyor ki sen geldin ama ablam yemeğe çağırmıştı ona gidicez sen gidince. ben ablamla konuştum söyledim zaten beş buçuk altı gibi gider bizde sana geliriz diye :53: tabi ben yine şok sanki zorla gelmişim gibi resmen kalk git diyor eşi falan geldi sonra aralarında konuşuyorlar karşımda ne zaman gider arkadasım cevap verir altı gibi gider o falan diye bnn dedim istesenizde bi daha gelmem zaten gidiyorum bn dedim şaka yapıyorum sandılar ya ne kadar ciddi olursam olayım anlamıyolar ya böyleleri de beni bulur :53::53:

şakamı bunlar ya..manyakmı ne madem gezmeye gidecek seni neden çağırıyo..

bu insanlarla hemen görüşmeyi kesmelisin. adını bile çıkartır valla böyle tipler...

eşiyle arasında geçen muhabbeti neden sana anlatıyor kı ?

bi endişesi mı var nıye durduk yere sana anlatıyor

bence kız cok fesat .ırtıbatını kesmenı tavsıye ederım

yarın bırgun basın agrır

ya sormayın ya niye zorla gidiyorum kızın bnden başka kimsesi yok eşiyle anlaşamıyor oda bana anlatıyor bnde ne yaparsa yapsın saçma ama kıyamıyorum gitmek zorunda klaıyorum ama yani emnolun neler var sözlümde istemiyorda görüşüyrm mecburen görüşmesem hergün arıyor gel diye böyle garip bişey kendi arayamıyorsa eşine arattırıyor yani fesat zaten yengesinden bile kıskanır eşini garip ya işte

arkadasin seninle görüsmeyi istiyorsa sana gelsin, ya da illa ki gideceksen esinin evde olmadigi zaman git bence..yengesinden kiskandigini yazmissin, senin hakkinda da baskalarina birsey derse üzülürsün sonra..

ben olmuş olsam böyle biriyle görüşmem hem eşiyle olan muhabbetini niye sana anlatıyor ayrıca görüşmek istiyorsan o sana gelsin yada eşi evde yokken git eşi evdeyken gitme ama sende rahatsızsın bu durumdan görüşmemende fayda var

eşi vardiyalı çalışıyor o yüzden gündüzleri bazen evde oluyor bnde işte sanıyorum gidiyorum bi bakıyorum eşi gelmiş başlıyorz seviyesiz muhabbetlere zaten bi daha gelmem dedim bnde görüşmeme taraftarıyım kesinlikle

Kizin esi gelmeden sen coktan kendi evine dogru yol almis olmalisin.

evet haklısın da vardiyalı çalışıyor işte o gelince kalkıyorum zaten çok saçma bişeyin içine sokuyolar yoksa beni başta kıyammıyordumda şimdi artık yeter dedim insan kullanıyolar resmen

Çok garip, sorunlu bir aileye benziyorlar :31:

sorunlu tabi ya hamileydi bi ara süekli diyordu ki eşim eğer istemiyorsa bu bebek içimde ölsün ya diyordum nasıl dersin evladın o senin ya nasıl böyle düşünürsün bazı kadınlarımız var tecavüze uğruyor yine evlat görüyor karnındakini sen istediğin bi adamla istediğin için çocuk yaptın nasıl bir vicdandır bu ama yok diyordu eğer beni sevmiyorsa içimdeki ölsün bunu söyledi bikaç gün sonra haber geldi bebeğin kalbi durmuş kürtaj olmuş anlamadım sevineyimmi üzüleyimmi allah iyiki yanına almış onuda böyle bir aileye böyle bir anneye evlat vermemiş allah hakene evlat versin görüştüğümzde ahın tutmuş dedim yok diyor ondan değil stresten oldu yazdıkça bn iğrendim

sorunlu tabi ya hamileydi bi ara süekli diyordu ki eşim eğer istemiyorsa bu bebek içimde ölsün ya diyordum nasıl dersin evladın o senin ya nasıl böyle düşünürsün bazı kadınlarımız var tecavüze uğruyor yine evlat görüyor karnındakini sen istediğin bi adamla istediğin için çocuk yaptın nasıl bir vicdandır bu ama yok diyordu eğer beni sevmiyorsa içimdeki ölsün bunu söyledi bikaç gün sonra haber geldi bebeğin kalbi durmuş kürtaj olmuş anlamadım sevineyimmi üzüleyimmi allah iyiki yanına almış onuda böyle bir aileye böyle bir anneye evlat vermemiş allah hakene evlat versin görüştüğümzde ahın tutmuş dedim yok diyor ondan değil stresten oldu yazdıkça bn iğrendim

​kendi kendine beddua eden bir kadın insan nasıl der evladı için ölsün diye anlamıyorum gerçekten o aileden uzak durun derim rabbim isteyen herkeside evlat sahibi yapsın inşallah

Konuşmayı sana bilerek anlatıyor. Yapmak istediği de şu "o kız öyle şeyler yapmaz" dediğini iki kere diyor ki olurda hani eşinin uğraşmaları seni etkiler, eşine yan gözle bakarsın diye önlem alıyor hani " öyle bi'şey yapacaksan ben sana yakıştırmıyorum bak arkandan bile böyle konuşuyoruz" demeye getirmiş:44:.

Kesinlikle psikolojisi bozuk, çok afedersiniz ama abuk bir çift örneği:26:

Back
X