Merhaba arkadaşlar size bir arkadaşımı anlatmak istiyorum Benim lise yıllarımda tanıştığım bir arkadaşım var.İyi anlaşırdık ama kaprisli biriydi bişey yokken orada küserdi falan neyse okul bitti biz bir daha görüşmedik.ama kader bu ya bikaç yıl sınra bigün fatura yatırrken birde baktım ki o kız karşımda konuştuk falan evlenmiş bizim mahalleye taşınmış neyse gel zaman git zaman biz görüşür olduk eşi var biraz ukala biri benimle çok uğraşıyor ben mesafemi koysamda o bunu trip atıyormuşum gibi anlıyor daha çok üzerime geliyor arkadaşımın yüzü düşüyor zaten ama inanın ben eşine karsı ne gülerim ne oturur sohbet ederim neyse birgün arkadaş.ımla oturrken bana eşiyle olan muhabbetini anlatıyordu muhabbet şöyleymiş aynen yazıyorum eşi arkadaşıma soruyor ilk:
-sen beni ondan (ben oluyorum bu )kıskanıyormusun. arkadaşım cevap veriyor:
-hayır niye kıskanayım o benm arkadaşım öyle bir kız değil sana sulanmaz
:44:
-ama o gelince niye yüzün asılıyor:44:
-hayır canım kıskanmıyorum o öyle bir kız değil :44:
allah allah ben şok tabi
ne münasebet canım ne haddime ya tanımam etmem sohbet bile etmem bırak diyormuş ki arkadaşım eşine onunla uğraştığın gibi benimle de uğraş
saka gibiler ya inanırmısınız zorla gidiyorum zorla davet ettiriyolar beni gelmicem diyorum ertesi gün yine arar sonra yine sonra yine
zoorla gidiyorum ben bunlara bugun yine çağırdı gittim mecburan dedikoduyu sevmem der kaynanasını görümcesini çekiştirir aile sorunları fazla bnde yufka yürek hemen inanıyorm bugun bana diyor ki sen geldin ama ablam yemeğe çağırmıştı ona gidicez sen gidince. ben ablamla konuştum söyledim zaten beş buçuk altı gibi gider bizde sana geliriz diye
tabi ben yine şok sanki zorla gelmişim gibi resmen kalk git diyor eşi falan geldi sonra aralarında konuşuyorlar karşımda ne zaman gider arkadasım cevap verir altı gibi gider o falan diye bnn dedim istesenizde bi daha gelmem zaten gidiyorum bn dedim şaka yapıyorum sandılar ya ne kadar ciddi olursam olayım anlamıyolar ya böyleleri de beni bulur 

-sen beni ondan (ben oluyorum bu )kıskanıyormusun. arkadaşım cevap veriyor:
-hayır niye kıskanayım o benm arkadaşım öyle bir kız değil sana sulanmaz

-ama o gelince niye yüzün asılıyor:44:
-hayır canım kıskanmıyorum o öyle bir kız değil :44:
allah allah ben şok tabi

zoorla gidiyorum ben bunlara bugun yine çağırdı gittim mecburan dedikoduyu sevmem der kaynanasını görümcesini çekiştirir aile sorunları fazla bnde yufka yürek hemen inanıyorm bugun bana diyor ki sen geldin ama ablam yemeğe çağırmıştı ona gidicez sen gidince. ben ablamla konuştum söyledim zaten beş buçuk altı gibi gider bizde sana geliriz diye