Aynen öyle olmuştur ve kendini HAKLI görüyordur eminimKadınlar ne kadar hassassa, erkekler bir o kadar umursamaz. Muhtemelen neye alındığını bile anlamayıp, bunu da abarttığını düşünmüştür.
Ne guzel maşallahCok kolay sanmis herhalde dogumu herkes doguruyor diye.. Sen cok haklisin canim hele hamile halinle hormonlarla kirilman cok dogal.. Dogum oyle bir sey ki yasamayan bilemez Rabbim sana da gönlünden geceni tattirsin insallah.. Esimle hala dogumumu hatirlayip gozlerimiz dolar.. En büyük destekcimdi o olmasaydi sancilara nasil katlanirdim bilmem.. Boyle olacagini hic bilmiyordum iyi ki sancilarla bas ederken sen yanindaymisim der hep.. Emin ol bilmediginden demistir oyle canim seni oyle gorunce inan onun da canindan can gidecek seninle yasayacak her seyi..
Ben bile henüz doğum yapmamış bir kadın olarak hamile kadınların doğum, çocuk; çocuklu kadınların çocuklarının okulu, ödevi, kursu muhabbetinden bayılıyorum. Muhtemelen kocanız da doğum yapmamış ve yapmayacak olmanın etkisiyle biraz bayılmıştır.Öyle kırıldım ki kızlar
Normal dogum yapmak istiyorum nasipse ve ilk olacak hersey cok korkuyorum ve heyecanlıyım ama kendimi bazen cok yalnız hissediyorum
Biraz önce esime normal doğumla alakalı arastirdigim bilgileri anlatıyordum ki bi nebze korkumu heyecanımı biriyle paylaşabileyim ama birden tepkisi cok Kırıcı oldu
" sanki Dünya'da ki ilk dogumu sen mi yapacaksın ne kadar abartıyorsun herkes dogum yapıyor ama sen Saçma sapan seyler üretiyorsun "
Aynen bunları söyledi
Ki ben öyle cok kafasını da sisirmiyorum kaç saattir telefonda oyun oynuyordu bi beş on dk oturduk meyve yerken bahsettim sadece ve tepkisi bu oldu
Öyle üzgünüm ki sizden başka teselli arayacağım kimsem yok
Ne guzel dedin Ağzına sağlıkdunyada herkes doğuruyor ama onun cocugunu bitek sen doguruyorsun. bu kadar anlayissiz erkekleri nereden bulduk da evlendik allahim.
Belirttiğim gibi 7/24 bu konuyu açmıyorum bazen dogum korkusu sarnıca oluyorBen bile henüz doğum yapmamış bir kadın olarak hamile kadınların doğum, çocuk; çocuklu kadınların çocuklarının okulu, ödevi, kursu muhabbetinden bayılıyorum. Muhtemelen kocanız da doğum yapmamış ve yapmayacak olmanın etkisiyle biraz bayılmıştır.
Sizi de anlamaya çalışıyorum, elbette ki hormonlarınız değişkendir. Ama kendinize pozitif telkinde bulunmaya çalışın, daha 6 ay var doğumunuza. Vakit yaklaştıkça o da babalık psikolojisine girip daha ilgili olacaktır.
Bilmiyorum böyle bir şey mümkün mü ama, daha 3 aylık hamileyken hayatınızın tek odağı bebeğiniz olmasa sizin için de daha iyi değil mi? Dediğim gibi, benim doğum tecrübem olmadığından böyle konuşuyorumdur belki ama
Bedelli askerlik yaptı ve şimdi o borcu ödüyoruz keske git askerliğini yap deseydimO da herhangi bi konuda mesela askerliği ile ilgili bişey söylerse aynı cümleyi sende o na karşı kurabilirsiniz." Dünyada bi sen mi askerlik yaptın " gibi. O zaman anlayabilir kurduğu cümlenin vehametini ;-)
Canım hamilelikte alınganlık çok oluyo üzülme sen yanlış kelime kullanmıştır bazen odun gibi davranıyolar anlmıyolarNe guzel maşallah
Bazen oda cok ilgili oluyor ama bu söylediklerini asla unutamayacağım ilk defa bu kadar kırıldım ona
Keske girse benimle doguma da görse ama girmem dedi şimdidenBenim esim de oyle diyordu dogumumda yanimdaydi anladi dogumun nasil zor oldugunu.
bol bol la havle cek bosver kafana takma bebege zarar olur .Ne guzel dedin Ağzına sağlık
Aynen öyle gidip bi öküzü baba yapıyorum
Tabii haklısınız; kendimi sizin yerinize koyduğumda ben de benimle ilgilenmesini beklerdim herhalde eşimin bu durumda. Zamanla düzelecektir bence.Belirttiğim gibi 7/24 bu konuyu açmıyorum bazen dogum korkusu sarnıca oluyor
Bu duygu Heran yok Üzerimde
Istiyorum ki o an beni rahatlatsın ama yok daha da kırıyor beni yalnızlığın içine itiyor
Aksi halde bende sıkılıyorum sizin gibi ama asla o boyuta getirmedim
Oda benimkinden farksizmisBenim esime gorede dogum yapmak buyuk tuvaletini yapmak kafar dogal ve kolay.bana diyoki ne gerek var ozel hastanelere doktorlara o kadar para vericez 2 agri ceker dogurur gelirsin.
Inşallah etkilenmez yavrumbol bol la havle cek bosver kafana takma bebege zarar olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?