- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
Sizi tenzih ederim sizib eşinizle bunları paylaşmanız çok normal. Ama eşinizin dediği abartıyı yapan bayanlardan bıktık artık sonradan görme gibi milletin gözüne sokmalar saçma sapan kutlamalar midemiz bulandı artık. Eşiniz heycan duymuyo sanırımÖyle kırıldım ki kızlar
Normal dogum yapmak istiyorum nasipse ve ilk olacak hersey cok korkuyorum ve heyecanlıyım ama kendimi bazen cok yalnız hissediyorum
Biraz önce esime normal doğumla alakalı arastirdigim bilgileri anlatıyordum ki bi nebze korkumu heyecanımı biriyle paylaşabileyim ama birden tepkisi cok Kırıcı oldu
" sanki Dünya'da ki ilk dogumu sen mi yapacaksın ne kadar abartıyorsun herkes dogum yapıyor ama sen Saçma sapan seyler üretiyorsun "
Aynen bunları söyledi
Ki ben öyle cok kafasını da sisirmiyorum kaç saattir telefonda oyun oynuyordu bi beş on dk oturduk meyve yerken bahsettim sadece ve tepkisi bu oldu
Öyle üzgünüm ki sizden başka teselli arayacağım kimsem yok
Benim 3 cocugum var bende senin gibi dusunuyorumBen bile henüz doğum yapmamış bir kadın olarak hamile kadınların doğum, çocuk; çocuklu kadınların çocuklarının okulu, ödevi, kursu muhabbetinden bayılıyorum. Muhtemelen kocanız da doğum yapmamış ve yapmayacak olmanın etkisiyle biraz bayılmıştır.
Sizi de anlamaya çalışıyorum, elbette ki hormonlarınız değişkendir. Ama kendinize pozitif telkinde bulunmaya çalışın, daha 6 ay var doğumunuza. Vakit yaklaştıkça o da babalık psikolojisine girip daha ilgili olacaktır.
Bilmiyorum böyle bir şey mümkün mü ama, daha 3 aylık hamileyken hayatınızın tek odağı bebeğiniz olmasa sizin için de daha iyi değil mi? Dediğim gibi, benim doğum tecrübem olmadığından böyle konuşuyorumdur belki ama
Aa sizin çocuğunuz mu vardıBenim 3 cocugum var bende senin gibi dusunuyorum
Belkide bizim babamiz yeteri kadar abarttigindan böyleyim
Ama evet Aynen konu sahibinin esi gibi düsünüyorum
Canimsin seker 16 yasini bitirecek ikizlerim bide tekne kazintim varAa sizin çocuğunuz mu vardı
Allah bağışlasın, umarım konu sahibi de zamanla istediği düzeni oturtur.
hamilesiniz ve eşinizin tepkisi çok kırıcı. tabiki ilk doğumu siz yapmıyorsunuz ama insan bazen içindekileri iyide olsa kötüde olsa paylaşmak, birilerine anlatmak istiyor. yani bu durumda suçlu kesinlikle ve kesinlikle eşiniz.Öyle kırıldım ki kızlar
Normal dogum yapmak istiyorum nasipse ve ilk olacak hersey cok korkuyorum ve heyecanlıyım ama kendimi bazen cok yalnız hissediyorum
Biraz önce esime normal doğumla alakalı arastirdigim bilgileri anlatıyordum ki bi nebze korkumu heyecanımı biriyle paylaşabileyim ama birden tepkisi cok Kırıcı oldu
" sanki Dünya'da ki ilk dogumu sen mi yapacaksın ne kadar abartıyorsun herkes dogum yapıyor ama sen Saçma sapan seyler üretiyorsun "
Aynen bunları söyledi
Ki ben öyle cok kafasını da sisirmiyorum kaç saattir telefonda oyun oynuyordu bi beş on dk oturduk meyve yerken bahsettim sadece ve tepkisi bu oldu
Öyle üzgünüm ki sizden başka teselli arayacağım kimsem yok
Ay maşallah, Allah bağışlasınCanimsin seker 16 yasini bitirecek ikizlerim bide tekne kazintim var
Ama genelde nisan dugun dogum gunu .., gibi özel gunlerde prensses moduna giremiyorum.yapim soguk sanirim
Insallah konu sahibinin hersey istedigi gibi olur
Ne guzel dedin Ağzına sağlık
Aynen öyle gidip bi öküzü baba yapıyorum
Keske girse benimle doguma da görse ama girmem dedi şimdiden
Benim esime gorede dogum yapmak buyuk tuvaletini yapmak kafar dogal ve kolay.bana diyoki ne gerek var ozel hastanelere doktorlara o kadar para vericez 2 agri ceker dogurur gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?