Dünya'da herkes dogum yapıyor diye bu durum benim doğumumu özel olmaktan çıkarır mi ?

Bu dönem de çok daha hassas ve kırılgan oluyoruz. Deveyi pire yapıyoruz. Onların da bizi anlaması zor biz herseyi yaşayıp cekiyoruz onlar uzaktan izliyor. Bak daha 2 gün önce (zaman zaman çatı ağrısı oluyor) ağrım vardı ve bana dönüp hastalık hastası yarim dedi ! Bir bağırdım tabi 2 ay sonra zaten sen doguracaksin dimi diye ordan tartışma başladı daha doğrusu o sustu ben konuşup durdum karnin biraz büyüyünce hissedecek heyecanlanacaktir

Hepsi ayni demek istemiyorum ama geneli böyle ve onları baba yapıyoruz bunun hic mi Değeri yok
Her doktor randevusuna Tartışmalı gittik diyebilirim
Ben Anlayış ve ilgi bekliyorum o ise yapmacık yaptıkları dışında ilgisiz

Şoka mi girdi acaba ? Bekleyip istediğiniz planladığınız bir şekilde mi oldu ? Bizim tamamen sürpriz oldu ben tedaviye başlamıştım ve cok yeniydi 1 ay şoktan çıkamadı :) karnımda küçükken hiç hissetmiyordu heyecanlanicam birsey var ama senin içinde senin kadar hissedemiyorum senin kadar heyecanlı olamıyorum diyordu
her randevu ya birlikte gittik ve o zaman öyle bir aşkla bakıyordu ki o minicik bedene. Şimdi tekmeleri de hissediyor ve aslan oğlum at bakiym bi tekme diye diye seviyor. Alisacak sizin esinizde zaman verin

Hep ben ondan daha istekliydim bu konuda pek planlayarak olmadı ama sürpriz de değildi istedik ikimizde
Bide 4-5 çocuk istediğini Söyler hep bu yaptıklarından sonra ikinciyi bile zor düşünürüm önce baba olmanın sorumluluklarını öğrensin

Keske girse benimle doguma da görse ama girmem dedi şimdiden

Girmemeli bencede . Erkekleri olumsuz etkileyebiliyormuş.

Eşiniz her doğum yapanın yanında olmuş sanki. Her evde böyle konular konuşulur. Her kadın endişelenir, araştırma yapar v.s

Size tavsiyem araştırmalarınızı nefes teknikleri ve doğum egzersizi üzerinde yoğunlaştırın. Çok işinize yarayacak. Hayırlı doğumlar nasip olsun.

Cok teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım tavsiyenizi

Keske girse benimle doguma da görse ama girmem dedi şimdiden
canim benim esim de girmedi doguma asla beni o halde gormek istemedi ben de istemedim zaten.. Ama onemli olan sen doguma girene kadar sanciyi cekerken yaninda olmasi zaten son anda aliyorlar dogumhaneye..
Bence hic kafanda kurma dogumu asla dusunme.. Zamani gelince bir sekilde olacak zaten.. Ama itiraf edeyim ki kendimi hep soyle teselli ederdim icimden tamam efsunkaaar herkes dogurduysa sen de dogurabilirsin dimi sen de doguracaksin elbet karninda kalmayacak ya ne diye dusunuyorsun bosa derdim. :))

Anladım canım bende istemiyorum zaten ama desteğini bekliyorum HAKLI olarak
Normal zamanlarımda bende senin gibi teselli ediyorum kendimi ama bazen duygular tavan yapıyor o haldeykense Anlayış istiyorum sadece ama genelde olmuyor

Dur daha şimdiden.. iyi olur inşallah sen içini sıkma gönlünü ferah tut eşinde zamanla anlayışlı olacak azıcık sabır

Ya bu kadinlar napsin dogumdan korkuyorum dese sıkıntısını paylassa bi doguran sen misin oluyor.
Dogurur eve kaynana coluk combalak dolar morali bozuk olsa anama surat mi yaptin oluyor.
Lohusadir hassastir tum fizyolojisi degismis vucudundan kanı çekilmis ayy ne nazlisin daha ayaga kalkamadin oluyor.
Bebekle ugrasmaktan eve bakamaz daginik pasakli oluyor.
Stresten sutu azalsa bi cocuguna bakamadi mamayi dayadi oluyor.
Dogum kilosu gitmemistir ayı gibi oldun hic cekici degilsin oluyor.
Uyumaya vakit bulamaz herifi isve cilven yok benimle ilgilenmiyosun oluyor.
.........
Yani sizin sucunuz yok canindan bir can doguyor herkes korkar. Ben hamile degilim bi dogum videosu izlesem icim cıkar. Cok rahat acisiz sancisiz bir dogum gerceklestirirsiniz umarim.

Bende kendimi böyle teselli ediyorum doğru yolda miyim ve kesinlikle hiçbir doğum hikayesini okumuyorum dinlemiyorum ve izlemiyorum

sadece erkekler için değil ki, korkularınızı doğum yapmış bir kadınla paylaşsanız o da aman canım ben kaç tane doğurdum senin de canın ne kıymetliymiş diyebilir. :)
insanlar bencilliklerinden de yapabiliyor bunu veya karşı tarafın korkusunun yersiz olduğunu düşündüklerinden. eşin bencillikten çok düşündüğün kadar kötü sanmadığı için böyle tepki vermiş bence.

Erkek akıyla korkularının yok olmasına çalışmış bence. Benim eşimde sizinki gibiydi ama doğumdan çıktım sezeryan olmuştum. Onu gözleri yaşlı çok telaşlı gördüm. O anda anladımki aslında oda canımın yanmasına çok üzülmüş. Erkeklerin bazen böyle saçmaladığı oluyor. Kötüye yorma yani.

nerden bılecek kı dogum anında senın ne cekecegını.
eşinin eşşekliği işte

mesela ben, allah buyuk konusturmasın ama normal benım harcım degıl gıbıme gelıyor
ve bunu soran herkese soyledım
çok korkuyorum ben çook
o yuzden normal olmaz sanırım. senın yıne aklında varmıs
benım hamılelıkten once vardı bu dusunce

canım daha doğumuna çok var... kkarnın bile belli değil ki eşin baba olacağı hissine girememiş belli ... ki girmesi de epey uzun sürecek haxırla kendini... hiçbir zaman senin kadar önemsediğini hissedemeyeceksin ama bu sana yada bebeğinize değer vermediği anlamına gelmiyor sadece erkekler hislerini çok belli etmiyorlar :) üzülme düşüncesizce konuşmuş ama sen sakince neden kırıldığını anlatırsan eminim daha dikkatli davranacaktır ... allah nasip ederse pazartesi günü yavrumuzu kucağımıza alacağız ama benim eşiöde hala heyecan belirtisi göremiyorum ben :) haabu arada daha çok yenisin kendini normale şartlama hatta hiç ni doğum şekline şartlama ....bende normal olsun diye diye dolaştım sezeryan doğuma mecburuz şuan ve benim kabullenmem 2 haftayı buldu

Kusura bakmayin ben de 2 haftadir kocaniza benzer odunumsu bir varlikla cebellesiyorum.
Adam anlamiyor yaa kas kafali.
Otuz kere degil ucyuzotuz kere de anlatsam, yok olmuyorr..

Merkur mu yorungesinden cikiyor,
Mars mi U donusu yapiyor,
Jupiter mi geri geri gidiyor,
bu evren her ne yapiyorsa, yapmayi biraksin...
Vallah sabrim kalmadi.

Ayy yine sinirlendim konuyu unuttum.
Allahim bir avazda yavrunuza kavusmayi nasip etsin insAllah.

(Benim derdim baska biz daha sevgiliyiz)

Son düzenleme:
Valla hiç kimsede böyle düşünemez hakkımızda.evet bir ben doğuruyorum hayatta kendime göre en özel insan benim ve bir ben doğuruyorum bir ben korkuyorum, bir ben heyecanlıyım bir benim vucudum hiç olmadığı kadar değişiyor.dahası yok.herkes saygı duyacak kaprisimizi çekecek.çünkü ben çevremde hamile olann herkese üstünde baktım prenses gibi davrandım bi zahmet onlarda bize yapsın zaten hayatımızdaki en değişik ve zor dönemi yaşıyoruz.hiç canını sıkma üzülme kendi başına gelmeyen anlamaz halimizi.ben bu lafı kimseye ettirmiyorum etseler de unrumda olmaz ne çektiğim i ben bilirim.

Bebek rahmine ve yüreğine düşünce anlarsın tek odagın o olur ve bu durum gebelikte normaldir o senin canından daha değerlidir artık bi de hamilelik süreci çook farklı bana komik gelirdi yaşamadan önce.

dunyada tum kadınlar dogurur fakat her dogum hıkayesı farklıdır
bu dogum hıkayesı esın ıcınde farklı olmalı cunku onun cocugu
erkekler cok enteresan

Inşallah etkilenmez yavrum
Çok beklenti içine girme akışına bırak asıl20.haftadan sonra o tekmelerde bak nasıl yapışıyo karnına eşin şimdi çok minik..
Ben de sürekli planlarımı anlatyrum :)
eşim bazen duymuyo :))
Bazen gülüyo çünkü ben meslek bile seçtim dilime vurdu hep bahsedesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…