evlenmek için çok hayaller kurduk sevgisinede inandım hep nasıl böyle oldu aklım almıyorKime ne yazarsa yazsın bir şey yapacağı yok ki abi iktidarsızmış
Sen bununla evlenmek mi istiyorsun anlayamadım???
haklısnız bende kendime ınanamıyorumAy nasıl yapıyosunuz bunları ya ..
hem birlikte oluyosun hem adamı denemek için kız arkadaşını ayarlıyosun çocuk kıza yeşil ışık yakıyo senle birlikte oldugu halde ve sen dıyosun kı bu cocuk bana gerı donerse affetmekten korkuyorum ?
Gerçekten şaşırıyorum ve dicek laf bulamıyorum!!!
bukadar aptal olduğum için kendime kızıyorumKendine beddua etme dualarin kabul saatine denk gelebilir tevbe et hatani tekrarlama bir daha asla
bugune kadar bana naptıysa hem altan aldım ondan bu haldeyim hayatımı mahvettimAffedeceğimden korkuyorum diyorsan affetmeye karar vermişsin daha dönmeden
Geçmişler ola
Azıcık daha mahvedeyim diyorsun o zamanbugune kadar bana naptıysa hem altan aldım ondan bu haldeyim hayatımı mahvettim
bikac kez denedik ve yapamadıgını fark ettimİktidarsız olduğunu hemencık nasıl anladın?
Evet insaniz hata yapiyoruz bazen gec anliyoruz ama toparla.kendini olanla ölene care yok psikoljin bozulurbukadar aptal olduğum için kendime kızıyorum
kendimi ondan alıkoyamıyorum herzaman beni ınandırmayı başardı offfAzıcık daha mahvedeyim diyorsun o zaman
Yaşınız kaç sevgilinle ikinizin?bikac kez denedik ve yapamadıgını fark ettim
üzerime yapışmısta hiç gecmeyecekmiş gibiEvet insaniz hata yapiyoruz bazen gec anliyoruz ama toparla.kendini olanla ölene care yok psikoljin bozulur
Niye sen gözünle görmedin mi kıza neler yazdığınıkendimi ondan alıkoyamıyorum herzaman beni ınandırmayı başardı offf
24Yaşınız kaç sevgilinle ikinizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?