B Black99 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2015 357 141 18 31 14 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay034 #81 Gulay034 .!.: Ben bu konuyu buradaki insanlara derdimi anlatmak azda olsa icimi rahatlatmak onlarin fikirlerini almak tecrubelerinden yararlanmak icin paylastim acip da konuyu takip etmemek icin degil. Yorumunuz icin tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama değmeyecek biri için konu açmanıza onu düşünmenize gerek yok üzülmeyin demek istemiştim :)
Gulay034 .!.: Ben bu konuyu buradaki insanlara derdimi anlatmak azda olsa icimi rahatlatmak onlarin fikirlerini almak tecrubelerinden yararlanmak icin paylastim acip da konuyu takip etmemek icin degil. Yorumunuz icin tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama değmeyecek biri için konu açmanıza onu düşünmenize gerek yok üzülmeyin demek istemiştim :)
G Gulay034 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2015 39 12 3 34 14 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay034 #82 Black99 .!.: Haklısınız ama değmeyecek biri için konu açmanıza onu düşünmenize gerek yok üzülmeyin demek istemiştim :) Genişletmek için tıkla... Anliyorum tabi ama dusunmemek uzulmemek elimde degil zaman diyorum sabirli olmam lazim sadece
Black99 .!.: Haklısınız ama değmeyecek biri için konu açmanıza onu düşünmenize gerek yok üzülmeyin demek istemiştim :) Genişletmek için tıkla... Anliyorum tabi ama dusunmemek uzulmemek elimde degil zaman diyorum sabirli olmam lazim sadece
dogadostupanda Nirvana Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 13.386 47.312 798 14 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay034 #83 İstediği kadar kiza yazsin sonucu kardes kardes uyumak olacak. Bu ona verilmis en buyuk ceza bence o yuzden Allahindan bulmus de gec uzme kendini
İstediği kadar kiza yazsin sonucu kardes kardes uyumak olacak. Bu ona verilmis en buyuk ceza bence o yuzden Allahindan bulmus de gec uzme kendini
G Gulay034 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2015 39 12 3 34 14 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay034 #84 dogadostupanda .!.: İstediği kadar kiza yazsin sonucu kardes kardes uyumak olacak. Bu ona verilmis en buyuk ceza bence o yuzden Allahindan bulmus de gec uzme kendini Genişletmek için tıkla... Bugun yanimdan bi araba gecti o sandim nasil atlaticam bu durumu inanin hic bilmiyorum gecicek diyorum sabirli ol gecicek ama canim cok yaniyor
dogadostupanda .!.: İstediği kadar kiza yazsin sonucu kardes kardes uyumak olacak. Bu ona verilmis en buyuk ceza bence o yuzden Allahindan bulmus de gec uzme kendini Genişletmek için tıkla... Bugun yanimdan bi araba gecti o sandim nasil atlaticam bu durumu inanin hic bilmiyorum gecicek diyorum sabirli ol gecicek ama canim cok yaniyor