ben bu düşünceden bu histen kurtulmak istiyorum ama yapamıyorumNiye sen gözünle görmedin mi kıza neler yazdığını
O inandırmıyo sen aptallık etmek istiyorsun
Düşüncelerimin kibar kibar ifade edilmiş hali ( :Kendinize kahır okumayın.
Ancak bu adamla devam ederseniz kahır okumanıza da gerek kalmaz zaten.
Şükredin ki evlenmeden önce yakalamışsınız sadakatsizliğini ya da asla kabul etmediği cinael sorununu.
Dönerseniz kendi ipinizi kendiniz çekmiş olursunuz.
haklsınız herşeyin farkında olmama ragmen başaramıyorumKendinize kahır okumayın.
Ancak bu adamla devam ederseniz kahır okumanıza da gerek kalmaz zaten.
Şükredin ki evlenmeden önce yakalamışsınız sadakatsizliğini ya da asla kabul etmediği cinael sorununu.
Dönerseniz kendi ipinizi kendiniz çekmiş olursunuz.
Nesinden vazgeçemiyosun meselaben bu düşünceden bu histen kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum
kimseyi onun kadar sevmeyecekmişim gibi.. tüm hatalarına rağmen onu kabul ettim ve hep sevgimin arkasına sığındım okadar çok taviz verdm ki kendimden anlatamam.Nesinden vazgeçemiyosun mesela
ben bu düşünceden bu histen kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum
benim onunla dalga geçip beni bıraktıgı ve benden ayrıyken hep cok üzüldüğünü bensiz yapamadığını söyleyip başkalarıyla bu şekilde konuşması onu arayıp agzıma gelenı saymak istiyorumIktidarsiz diye mi dunya basiniza yikildi yoksa baska kiza sirnasti diye mi?
Kusura bakma da basligi gorunce biri öldü zannettim.Bu ne keder allasen.Canin aciyodur anliyorum seni ama burdan cikarman gereken bir ders ve uzaklasman gereken bir erkek var.benim onunla dalga geçip beni bıraktıgı ve benden ayrıyken hep cok üzüldüğünü bensiz yapamadığını söyleyip başkalarıyla bu şekilde konuşması onu arayıp agzıma gelenı saymak istiyorum
birsey düşünemiyorum beynim durmuş gibi elim ayagım tutmuyor sankiNasıl olsa icraate dökemez o kızlarla konuşur anca diye düşünüyor olabilir misin?
Affetmeye sebep aramanın başka açıklaması yok bence.
tam anlamıyla birliktelik yaşanmadıİktidarsızsa nasıl birliktelik oldu ben onu anlamadım?
İktidarsızlık demek o işi yapamamak demek değil mi?
Ne cahilim ya
haklsınızKusura bakma da basligi gorunce biri öldü zannettim.Bu ne keder allasen.Canin aciyodur anliyorum seni ama burdan cikarman gereken bir ders ve uzaklasman gereken bir erkek var.
tam anlamıyla birliktelik yaşanmadı
kimseyi onun kadar sevmeyecekmişim gibi.. tüm hatalarına rağmen onu kabul ettim ve hep sevgimin arkasına sığındım okadar çok taviz verdm ki kendimden anlatamam.
Degil gececek uzulme hersey cok yeni sadece Allaha cc guven o sana yardim ederüzerime yapışmısta hiç gecmeyecekmiş gibi
Tesekkur ederim yorumlariniz icinDegil gececek uzulme hersey cok yeni sadece Allaha cc guven o sana yardim eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?