dünyam karardı

yaslariniz kac?
yaptiginiz yanlis.. keske bekleseydiniz be canim.. o geri cekmeyi bir cok insan 'yöntem' saniyor ama cok yanlis..
:50:
yani ne bileyim nasil güvendiniz o yönteme, biz hemen bebek istemiyoruz evlenince hapla korunmayi düsünüyorum, ve bazen diyorum ya hap aldigim halde olursa diye korku basiyor düsün..

olmus artik birkere.. sükürki sevgilinde vicdan varmis, cogu erkekler bu durumda ortada birakip kaciyorlar, aldir diyip rest cekip terk ediyorlar düsün..
bu konudan cok sanslisin..evlenelim diyor sevinmelisin bence.
sevgilin bi ise girsin bi yandanda kpss ye devam calissin, sende okulunu bitirmeye bak eyer uzun yillar sürmicekse
bi sekilde artik gecinmeye bakicaksiniz allah hayirlisini yasatsin canim.. hakkinizda hayirlisi olsun

ben 24 erkek arkadaşım 25
teşekkür ederim duanız için

Keşke olmasaymış erkenden planlarınız gerçekleştikten sonra olsaymış ama artık geri dönüşün yok sakin ol önce yaşadın oldu bitti ne ölmesi ne intiharı bu kadar cahil değilsin sen okumuş yüksek lisansını yapan olgun bir genç kızsın lütfen kendine gel dünyanın sonu değil. Bebek kaç aylık ailene çevrene söylemesen yıldırım nikahıyla evlensen olmaz mı sonra hemen hamile kaldım dersin

hiç bilmiyorum doktora gitmedim..test yaptık kendimiz sadece

bi akrabamız vardı adamın eşi hamile olduğu için evlendiler..yakın akrabamız ailem o kadını çok kınadı :'( kadın evlendikten sonra eşinden dayak yedi eşide diş doktoru ve eşinin ailesi tarafından dışlandı..kendi aileside kabul etmedi yüzüne bakmadılar..bende bu hallere mi düşeceğim :'((

Sen bu hallere düşmeyeceksin. İyi şeyler düşün lütfen. İyi olacak. Güzel hayaller kur.

erkek arkadaşım mesaj attı..kendini üzme ölene kadar senin ve bebeğimiz için çalışırım biliyorum şuan yemek bile yemedin sıkıntıdan ama çekme bu sıkıntıyı hep yanındayım ailelerimizde bilse affedecekler kötü bişi yapmadık zamansız yaptık telafi edeceğiz yazmış
çok seviyorum onu yaaa

erkek arkadaşım mesaj attı..kendini üzme ölene kadar senin ve bebeğimiz için çalışırım biliyorum şuan yemek bile yemedin sıkıntıdan ama çekme bu sıkıntıyı hep yanındayım ailelerimizde bilse affedecekler kötü bişi yapmadık zamansız yaptık telafi edeceğiz yazmış
çok seviyorum onu yaaa

Erkek arkadaşına madalya takmak istiyorum :))

Erkek arkadaşına madalya takmak istiyorum :))

bende seni çok seviyorum yazdım
o da erkek sözü veriyorum ikinizide mutlu rahat bi hayat yaşatmak için elimden geleni yapacağım yazdı
ailemle yaaşdığım için ağlamkta bile sıkıntı çekiyorum :S

ben 24 erkek arkadaşım 25
teşekkür ederim duanız için

rica ederim.. yaslariniz kücük degilmis, bence evlenmenizdede bir mahsur yoktur
er yada gec ailene söylemek zorundasin, ilk cok öfkelenip kizsalarda zamanla af edeceklerdir yapacak birsey yok..
allah af etsin önemli olan bu..
insallah biran önce yoluna girer hayatiniz..
ailenle biran önce konus karnin cikmadan dügün nikah yapilsin gec kalmadan..

bizim burda bir kiz vardi 6 aylik hamile gecen nikahi oldu , dügünde olmadi düsün.. annesi yikilmis vaziyette seni böylemi gelin edecektim diye
ama bitane daha kiz vardi oda hamileydi 2 aylik hemen dügünü yapildi kimse cakmadi bile..
diyecegim o ki usulüyle kina dügün yapilir gec kalinmassa..

Yahu şu forumda millet çocuk çocuk diye deliriyor, nerde yasak bir ilişki var ordan hemen bi tane çocuk çıkıyor. Tek gecelik bile olsa.. Demek Rabbimin imtihanı. Ne diyeyim ki arkadaşım, sen muhakkak ki doğru olanı biliyorsundur ama yapmışsın işte. Rabbim evlat nasip etmiş, o cana kıyma hakkı olamaz kimsenin. Evlenme şansınız var mı? Üniversitede mi okuyorsun? Tek çare bu gibi.

Aynen arkadasım. Ben de o deliren gruptayim :)

çok seviyorum onu yaaa

tebrik ediyorum erkek arkadasin adam gibi ADAMmis gercekten:46::46::46::46:

kiymetini bil canim, cok sanslisin sükür et:)
senin adina cok sevindim canim insallah hersey yoluna girer biran önce :)
bence hemen gidip annenin karsisina oturup anlat hemen simdi.. zaman kaybetme

Son düzenleme:
rica ederim.. yaslariniz kücük degilmis, bence evlenmenizdede bir mahsur yoktur
er yada gec ailene söylemek zorundasin, ilk cok öfkelenip kizsalarda zamanla af edeceklerdir yapacak birsey yok..
allah af etsin önemli olan bu..
insallah biran önce yoluna girer hayatiniz..
ailenle biran önce konus karnin cikmadan dügün nikah yapilsin gec kalmadan..

bizim burda bir kiz vardi 6 aylik hamile gecen nikahi oldu , dügünde olmadi düsün.. annesi yikilmis vaziyette seni böylemi gelin edecektim diye
ama bitane daha kiz vardi oda hamileydi 2 aylik hemen dügünü yapildi kimse cakmadi bile..
diyecegim o ki usulüyle kina dügün yapilir gec kalinmassa..

mezhep farkımız var umarım ailem sorun etmez :'(

arkadaşım yıllar önce bende aynen senin durumundaydım
eğitim falan filan dedik ve aldırdım ne kadar pişmanım ne kadar sana anlatamam
keşke o zamana geridönebilsem ne olursa olsun o bebeğimi kucağıma alabilsem diyorum
bebeğini doğur hayat şartları gelip geçicidir o zor zamanlarda sana yoldaş olur
bebeği yaşatmaya ikna olmak istiyorsan özelden yazabilirsin

tebrik ediyorum erkek arkadasin adam gibi ADAMmis gercekten:46::46::46::46:

kiymetini bil canim, cok sanslisin sükür et:)
senin adina cok sevindim canim insallah hersey yoluna girer biran önce :)
bence hemen gidip annenin karsisina oturup anlat hemen simdi.. zaman kaybetme

erkek arkadaşım küçük bi yerden gelmişti ankaraya herkes yadırgadı beni başta çıkma onla konuşmayı bile bilmiyo diye ama şuan bunu diyenlerin sevglisi yanlarında değil beim aşkım yanımda

ne gibi canim sevgilin türk degilmi?
canim bunu ailen sorun edemez zaten cünkü ortada bir cocuk var.
mecbur artik herseyi kabullenicekler.. annene anlatmalisin

erkek arkadaşım arap yani antakyada ailesi o şafi ben hanefi mezhep farkımız çok sorun değil gibi arada uçurumlar yokmuş.. diğer durumu bilmiyorum :'(

erkek arkadaşım küçük bi yerden gelmişti ankaraya herkes yadırgadı beni başta çıkma onla konuşmayı bile bilmiyo diye ama şuan bunu diyenlerin sevglisi yanlarında değil beim aşkım yanımda

kimseyi dinleme kimseyi.. bak sevgilin yaninda, yaptiginiz cok yanlis ama olacagi varmis
allah can vermis karnindaki bebege.. sakin kiyma ona annene biran önce gidip anlat
ne olursa olsun evleniceksiniz yaslariniz kücük degil ailenin tepkisi agir olsa bile
siz birbirinizi birakmayin ortada bir bebek var

ne gibi canim sevgilin türk degilmi?
canim bunu ailen sorun edemez zaten cünkü ortada bir cocuk var.
mecbur artik herseyi kabullenicekler.. annene anlatmalisin

erkek arkadaşım arap yani antakyada ailesi o şafi ben hanefi mezhep farkımız çok sorun değil gibi arada uçurumlar yokmuş.. diğer durumu bilmiyorum :'(

kızlar benimki annesini aramış size gelin getiriyorum diye..annesi zaten biliyodu beni fotolarımı göstermişti sevgilim o da çok beğenmişti..onlarda zaten evlenmek için iş bulmaya falan bakmıyorlar pek.. annesi tamam demiş.. onun ailesi razı bile şimdiden umarım benimkilerde razı olur..mesaj yağmuruna tutuyo beni çok heyecanlıymış

helal olsun o erkek arkadaşına,mert delikanlıymış,öncelikle ölmeyi sakın düşünme,hata kaza oldu böyle bir şey o masumu da öldürmeyi düşünmeyin bir defa vicdan azabı yıllarca yakanı bırakmaz,çok zor allah kimseye yaşatmasın.yaşlarınız uygun evlenmenize mani çıkacağını sanmıyorum,maddi durumları da çok kafaya takma,sade bir düğün ya da nikahla yuvanızı kurabilirsiniz,ondan sonrasında rabbim de yardım ediyor zaten.erkek arkadaşın bu yürekle limon satar yine bakar size.kendini de çok yıpratıp üzme,birbirinizi sevmişsiniz bundan daha güzel bir şey olamaz,sevginizin de tohumu yeşeriyor yavaş yavaş zamanı çok doğru değil ama rabbim hayırlısını daha iyi bilir.varmış bir hikmeti ki böyle oldu,canını sıkma,evlilik için de bir an önce harekete geçseniz iyi olur canım.dilerim mutlu ve huzurlu bir yuvan olur,sonsuza dek yüzün güler:49:

ne olur yadırgamayın beni sadece yardıma ihtiyacıma var o kadar çaresizim ki

erkek arkadaşımla birlikte oluyorduk ama sadece geri çekme yöntemiyle korunduk öğrendim ki bu bi yöntem değilmiş :'(

geç kalınca adetim test aldık 3 tane üçüde pozitif..erkek arkadaşım ağladı aldıramayız evlenelim o bizim yavrumuz dedi

ama işi yok daha hatta askere bile gitmedi cezamı çekiyorum intihar etmeyi bile düşünüyorum...bugüne kadar emek verdiğim okulumun hiçbişin anlamı kalmadı

büyük hata yaptım bi şekilde hayatımla ödeyeceğim bunu.aldırsam vicdan azabıyla diğer türlü bu şartlarda evlenip yaşam mücadelesiyle

keşke olmasaydı ama olmuş bir kere
iki yol var
1- vicdan azabı
2- maddi sıkıntı

bence maddi sıkıntı gelir geçer ama vicdan azabı ömürlüktür
o yavruya kıymayın askerlik bilmem ne hepsi yerine gelir
erkek arkadaşınız da düzgün biriymiş baksanıza evlenelim diyor
yapılacak şey belli
ayrıca intihar ne alaka bu durumda o kadar kolay mı
biz bir cana kıymayın diyoruz siz iki canın katili olmayı düşünüyorsunuz

Back
X