canim dinen de 10, haftadan once aldirmanin gunahi yok.
Anladigim kadariyla yasin kucuk, erkek ark in da oyle askere gitmemis, is yok, para yok, senin okul bitmemis, bebege yaziksa sana da yazik ona da yazik gunah.
Bir severek isteyerek evlenmek var bir de zorunluluktan apar topar. Sonradan sorun cikarsa ben ne yapmisim dersin.
Duygusal mesajlara aldanma bu ulkede hem yasal hem de dinen sakincasi yok kurtajin. 20 kusur yasinda 2 insani harcamak var bi yanda, diger yanda 20 kusur hucreli henuz insan olmayan bi fetusu harcamak var.
Hata yapmissin sonuclarina iki turlu de katlanacaksin, ikinizin ve ailelerin huzuru mutlulugu acisindan aldirin. Zaten altinda bit yenigi ararlar anlatmak durumnda kalirsin isler karisir iyice.[/QU
arkadaşa katılıyorum..iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor malesef..bir de şu şekilde düşün...iş yok para yok...o çocuk dünyaya geldiği zaman sana maddi yükünü de düşün...onu bir pamuklara sarmalayıp büyütmen var bir de zor güç büyütmen...iyi düşün..benim anlamadığımda yüksek lisans yapan bir kişisin ve korunma yöntemini bilmiyorsun..en iyi kararı yine sen veririsin..bizler yorum yaparız sadece...yıldırım nikahıyla evlenmem demek..eşin dostun agzına baklayı vermen(elalemden bizene diyenler olacak aileler takar böyle konuları) ve aileni zor duruma düşürmen demek...yani direk çocugu aldır demek haddime değil..ama her iki seçeneğide yazdım..karar senin..