- Konu Sahibi kazandibi3434
-
Yazdıklarını okurken aynen bu halde gözlerim açıldı.hemde karşımda ayna var şu anda.orada kendimi görünce bile şaşırdım.evet yaşadıkların çok büyük hasızlık ve kötü olaylar ama bence verilmiş sadakan varmış.allah gözünü açmış.seni daha fazla kandırmalarına izin vermemiş.zararın neresinden dönülürse kardır.herkes dengi dengine.demek ki o zavalı adam seni kaldıracak biri değil.sağlam ,kaliteli,şık adamlar varken niye azıyla yetinecektin.boşver.o kızla aynı masada oturmuşsunuz hemde.hadii en yakın arkadaşım demese diyeceğim bir şekilde kıvırdı.nasıl bir iştir bu.hangi kadın bunu kabullenir ki.zavalı bir kadın.
ayrıldınız mı canım pekii?Yoksa sen bunu öğrendin ama normal mi davranıyorsun ona orasnı anlamadım.Evet çok kötü bir durumm ama böyle bir iinsan için üzülerek yine kendine zarar verirsinn.Ona birşey söylemediysen ara dök içindekileri rahatlarsın.Sonrada çıkar o adamı hayatından kesinlikle hiç konuşma.Muhtemelen kabullenmez yalan söyler.kabul edenini görmedim zaten
O hayallerini gerçekleştirme şansı verdi aslında.o eşyaları zaten alacaktın.o ayrı ama evlendiğin zaman gerçekten hakedenle o eşyaalrı kulalnma şansı yakalmış olmanın hazı şle kullanabileceksin.
canımm benimm çok iyi anlıyorum seni .. ondan o hırsı almadıkça asla onu ve yaptıklarını sindiremezsin.. onu sen herkesten iyi tanırsın buradaki herkesten o yüzden neyden canı çok yanarsa oradan vur onu intikam bütün hırsıını alır ama yaptıklarını unutturmaz acını dindirmez unutma .. onun varlığına nasıl alıştıysan yokluğunada alışırsın hiç kaygılanma biraz zamnını alır ama olur ..seni bir adım öteye götürebilecek hayatına anlam ve mana katabilecek ne varsa okul , sınav vs her neyse ona asıll
offfff. bu nasıl bişe yaaa ALLAHdandamı korkmuyolar bunlar. inan okurken gözlerim dolduallahım sabır versin sana yıllarını verdigin adamın aslında ne oldugunu ögrenmek çok zor. bide bi cümlende yazmışsın ev eşyaları alıyodum ' bak aşkım bunla sana reçel koycam ' felan yazmışsın yaaa o mahvetti beni nedir buuu yaa madem bu pisligi yapcaksınız neden çıkıyosunuz tertemiz kalplerin karşısına. offf ne desem boş kalbin yanıyor biliyorum. inşallah o adam asla rahat uyuyamaz yatagında. rezillllllll !
deli gıbnı kpss ye hazılanıodum dun dersın ortasında dürttü bısey de 3 dakıkada buldum onları yazısmaları dahada calısmadım yığıldım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?