- Konu Sahibi kazandibi3434
-
Ama böyle kahretme kendinii artıkk yaa yaşadıklarını inan yaşamış olarak düşünemiyorum halinden farklı olmazdım .. kızlara neler yazıp ettiğinide tahmin edebiliyorumm ALLAH yaşattığının beterini yaşatsın. siz sen görene kadar iyi miydiniz ? sana ilgilimiydi ve şuan durum nasıl ? anladımı yani yok tepkisni gerçekten merak ettim
canım arkadasım ellerımı ttuut agladı senı cok sevıyorum dedı 1 ay kafam bunaldı cektım gıttım dedı cok ozledım dayanamıyorum sensızlıge asıcaz bunları dedı bu adam bana bı kere ısmıyle hıtap etmedı peri dedı hep bana ya el ustunde tutuyodu hıc bır acıgını yakalamadım telefonu ortadaydı hıc gormedım yanlıs bısey bı ara bunun bı arkadasına benım kız arkadasının arasını yapcaktık olmadı bende merak etmıstım acaba naptı kız arkadası varmı dıye can sıkıntısında bakarken benımkının fotosunu gordum arkadas lıstesı acıktı farklı bır ısım yazmıs bende denedım bır alt tre yapım bakım maıl adresı bumu dıye 3 dakıkada oldu ders calısıodum o ara guzel guzel dürttü benı bısey ya anlık yanı sadece anlık sonra denedım sonra gızlı sorusuna cevap verdım hersey acıldı sonra face e yenı bı sıfre ıstedım o bı kac yazısmadan sonra bıldıgınmıdemde ne varsa cıkardım yıgıldım kaldım
al işte şimdi gel de güven bu insanlara... gözünün bebeği olsa kimsee güvenmiceksin...
arkadaşım hiç üzülme bak Allahın sevgili kuluymuşsun çıkmış karşına... dik dur sakın ha boyle bir adam için yemeden içmeden kesilmek ne demek adını anmaya bile değmez!
ona ihtiyacın yok yaptığı pisliklerle beraber göm gitsin!
artık eskiden YALANDAN yaptığı güzel şeyleri değil sadece son yaptığı Kalleşliği hatırla... İnan güzel zamanları hatırlamak sadece canını yakıyor.... ama yaptığı kötü şeyleri düşününce ister istemez soğuyorsun zamanla
1 ay önce, ne yaşıyorsan aynısını yaşadım.
bana hissettirdiği hiçbir güvensizlik yoktu ama şeytan dürttü msn şifrelerini patlattım ordan face hesabına ulaştım.
ohooo neler görmedim ki. 19 ay boyunca ayrıldığımızda kapımda kul-köle olan adam bi abazaya dönüşmüştü resmen.
onlarca kızla konuşmuş, bel altı fantaziler kurmuş.
bana aşk dolu sözler söylerken kendini başka kızlarla tatmin etmiş.
öyle de inandırmıştı ki sevgisine tanıştırdığım arkadaşlarım bu çocuk seni deli gibi seviyor diyolardı.
iyi oyuncuymuş diyorum şimdi.
ilk 15 gün ölü gibiydim.
hergün ağladım,zırladım.
felaket günlerdi hele geceleri daha beterdi.
şimdi 1 ayı 2 gün geçti.
çok daha iyiyimalıştırdım kendimi beni aldattı, sevmemiş düşüncesine.
hala üzülüyorum arada ağlıyorum ama 19 ayıma yanıyorum ben.
bunun 19 ayıda bır 6 senede bır ıhanetın zamanı olmuyor bende ıyılesıcegım gunu beklıyorum..konustum az once nasıl yaptın dedım yapmadım o kız nısanlısını aldatıodu dedı ayrılsın ortada kalsın dıye yaptım dedı bende yedım
hiiç şaşırmadım.
benimkide kabul etmedi, hala da etmiyor.
hergün kapımda mesajlar atıyor.
arıyor ağlıyor. ama umrumda değil.
ben gözümle gördüğüme inanırım.
sende toparlanıcaksındır.
ilk günler zor. beyninde sürekli aynı düşünce olur ama inan zaman geçince alışıyor insanoğlu.
Allah yardımcın olsun.
bı an acımı unutup guldum dedımkı kıza msj atıcam gıdıcem yanına konusucam ogrenıcem ve bıdaha asla gorusmıcez dıyokı bana ınan nolur atma msj yapma bunu dıyo bılıosun bana ınanıosun dıo yapma bıze bunu dıo:))yap ben baya bı aptalmısımkı bu hala benı aptal sanıyo
Canım benim inan çok üzüldüm ,seni öyle iyi anlıyorum ki yaşadım çok kez sineye çektim (aptal gibi).3 senemi yedi ailesini bahane etti ayrıldık 1 hafta gecmeden nişanlandı çok ağldım kahroldum Rabbime sükür toparlandım aradan 1 sene gecti beni aradı yapamıyorum nişanı attım gel bi şans ver daha köpekler gibi pişman oldu hiç ummadıgım insan !
Demek istegiğim sen hiç tasalanma o öyle bir pişman olacak ki asla yaptıklarından dolayı kendini affetmiycek,sen onu affedersen oda iyi birsey yapmıs gibi unutup gitcek.Bırak kendi hayatına bak bundan sonra..
Bende yapamam edemem diyordum ama şuan hayatımda birisi var bana cok deger veren,yaşadıklarımı biliyor üzerime titriyor tabi bu onunda yapmıcagı anlamına gelmez ama insan en azından daha temkinli oluyor..Kolay kolay güvenemiyor ama emin olabilirsin bi gün bu cektigin acıları ,iyiki çekmişim de iyi ki bitmiş diye hatırlarsın(Yanında sana deger veren birisiyle)..
Kendini toparlamaya calıs derslerine odaklan,oda pis dünyasında bogulsun
hayatin bana verdigi tek ders kimseyi kendinden fazla sewmeyeceksin. sana sunu diyeyim ki icine sinmeyen hic biseyi devam ettirme ask, arkadaslik hep boyledir. yol ver gitsinler.ugrasma zamanina yazik sonra pisman olursun benim gibi aman takma sakin....
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Kurtulmuşsun düşünmemeye çalış. Yaptığı elbet yanına kalmaz sevenin ahı tutar derler.
Yakın arkadaşımın da başına buna benzer olay geldi ama onunki daha da beterdi,arkadaşımı kandırdı evli çıktı ve çocukları da var.2 sene çok rahat kandırdı yalanlarıyla daha sonra öğrendik evli olduğunu. Buna rağmen arkadaşım kabul etti devam ediyorlar o kadar uyardık ki konuşmadık bir süre ama akıllanmadı,hala başkalarıyla da görüşüyor adam. Sana diyeceğim şu güzelim huylu huyundan vazgeçmez. Yazık etme kendine asla ama asla inanma ona. Kendine güven ayakta durmayı öğren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?