dünyam yıkıldı...

canım arkadasım ellerımı ttuut agladı senı cok sevıyorum dedı 1 ay kafam bunaldı cektım gıttım dedı cok ozledım dayanamıyorum sensızlıge asıcaz bunları dedı bu adam bana bı kere ısmıyle hıtap etmedı peri dedı hep bana ya el ustunde tutuyodu hıc bır acıgını yakalamadım telefonu ortadaydı hıc gormedım yanlıs bısey bı ara bunun bı arkadasına benım kız arkadasının arasını yapcaktık olmadı bende merak etmıstım acaba naptı kız arkadası varmı dıye can sıkıntısında bakarken benımkının fotosunu gordum arkadas lıstesı acıktı farklı bır ısım yazmıs bende denedım bır alt tre yapım bakım maıl adresı bumu dıye 3 dakıkada oldu ders calısıodum o ara guzel guzel dürttü benı bısey ya anlık yanı sadece anlık sonra denedım sonra gızlı sorusuna cevap verdım hersey acıldı sonra face e yenı bı sıfre ıstedım o bı kac yazısmadan sonra bıldıgınmıdemde ne varsa cıkardım yıgıldım kaldım

ALLAHIM ya delirmemek hakket elde değil .hayır bir şeylerden şüphelensen ya da sevginde bir eksiklij olsa aa ben yaptım hakettim dersin ne yani suçun fedakarlık yapmak mı inanamıyorm ya benimde 4.5 yıllık ilişkim var çok güveniyorum ama böyle şeyleri görünce inan korkuyorumm huff çok fena ne desem kim ne dese o acı dinmezz bitmezz.. şimdi söz hakkı versen seni çok seviyorum kaybetmek istemem ama ihtiyaçlarım var sen karşılayabilir misin der , sen geçici onlar kalıcı bir sürü anlamsız bahane ama faydasız kalp kırıldı ,biitti gitti

al işte şimdi gel de güven bu insanlara... gözünün bebeği olsa kimsee güvenmiceksin...

arkadaşım hiç üzülme bak Allahın sevgili kuluymuşsun çıkmış karşına... dik dur sakın ha boyle bir adam için yemeden içmeden kesilmek ne demek adını anmaya bile değmez!

ona ihtiyacın yok yaptığı pisliklerle beraber göm gitsin!

artık eskiden YALANDAN yaptığı güzel şeyleri değil sadece son yaptığı Kalleşliği hatırla... İnan güzel zamanları hatırlamak sadece canını yakıyor.... ama yaptığı kötü şeyleri düşününce ister istemez soğuyorsun zamanla

güzellıkmı kaldı ne varsda alıp goturdu bır ben kaldım bıde yaptıkları ne kadar dık durabılırsınkı egıldım bukuldum aıleme rezıl ettı benı ben nasıl acıklama yapıcam ben bıda nasıl guvenıcem nasıl sarılıcam bırne ben nefret ettım herkesten en guvendıgın en rahat yanında gozlerını kapadıgında sırtını yasladıgn ınsan sana ıhanet edıyosa daha bu dunya bana ne verırkı

yapan erkek olunca inanın hiç şaşırmadım...bizi en güvendiğimiz insanlar yıkıp gitti zaten..canım üzülme denek kolay elbet üzüleceksin elbet iz bırakacak..bunlar kaçınılmaz gerçek..bende 6 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak yazıyorum..kimse ama kimse yüzde yüz güvenilecek kadar temiz değildir...şimdiden sonra ne yapacağına karar ver..bence tek kelime etme..o kadar bile muhattap olma..telini değiştir mail adresini varsa facebookuna kapat senden haber alamasın..eğer konuşursan binbir türlü yalan söyleyecek belki kendince aptal saptal baheneler sunacak..kimbilir belki suçu sana atacak..sende o an olmasa bile zamanla acaba diyeceksin.. o yüzden sakın muhattap olma..unutma en büyük tepki hiç tepki vermemektir...bağırsan çağırsan ne değişecek belki karşındaki daha da çirkinleşecek için daha çok acıyacak..bırak ne hali varsa görsün..bütün bunlara rağmen sakın yıkılma..çok güçlü bi insan görsün karşısında..eğer konuşursanda sakın ağlama..erkeklerin topundan tiksiniyorum kim ne derse desin hepsi aynı

1 ay önce, ne yaşıyorsan aynısını yaşadım.
bana hissettirdiği hiçbir güvensizlik yoktu. bütün buluşmalarda telefonu ortadaydı. bu zamana kadar hiç bir ize rastlamamıştım güvenmememi gerektiricek. bir yere giderdik başını eğerek gezerdi, kimseye bakmazdı. ama şeytan dürttü msn şifrelerini patlattım ordan face hesabına ulaştım.
ohooo neler görmedim ki. 19 ay boyunca ayrıldığımızda kapımda kul-köle olan adam bi abazaya dönüşmüştü resmen.
onlarca kızla konuşmuş, bel altı fantaziler kurmuş.
bana aşk dolu sözler söylerken kendini başka kızlarla tatmin etmiş. ayrılırdık yada kavga ederdik ağlardı yanımda. bana şiirler yazar, konuşmadığımız zaman ailesi kızdığı halde ev telefonundan arardı saatlerce konuşurduk. dedesine kadar herkes biliyordu beni.
öyle de inandırmıştı ki sevgisine tanıştırdığım arkadaşlarım bu çocuk seni deli gibi seviyor diyolardı.
iyi oyuncuymuş diyorum şimdi.
ilk 15 gün ölü gibiydim.
hergün ağladım,zırladım.
felaket günlerdi hele geceleri daha beterdi.
şimdi 1 ayı 2 gün geçti.
çok daha iyiyim alıştırdım kendimi beni aldattı, sevmemiş düşüncesine.
hala üzülüyorum arada ağlıyorum ama 19 ayıma yanıyorum ben.

Son düzenleme:

bunun 19 ayıda bır 6 senede bır ıhanetın zamanı olmuyor bende ıyılesıcegım gunu beklıyorum..konustum az once nasıl yaptın dedım yapmadım o kız nısanlısını aldatıodu dedı ayrılsın ortada kalsın dıye yaptım dedı bende yedım

hiiç şaşırmadım.
benimkide kabul etmedi, hala da etmiyor.
hergün kapımda mesajlar atıyor.
arıyor ağlıyor. ama umrumda değil.
ben gözümle gördüğüme inanırım.
sende toparlanıcaksındır.
ilk günler zor. beyninde sürekli aynı düşünce olur ama inan zaman geçince alışıyor insanoğlu.
Allah yardımcın olsun.

bı an acımı unutup guldum dedımkı kıza msj atıcam gıdıcem yanına konusucam ogrenıcem ve bıdaha asla gorusmıcez dıyokı bana ınan nolur atma msj yapma bunu dıyo bılıosun bana ınanıosun dıo yapma bıze bunu dıo:))yap ben baya bı aptalmısımkı bu hala benı aptal sanıyo

bende ilk öğrendiğimde ip adresinden bulaım kimin konuştuğunu demiştim.
sonra düşündüm ki değmez.
ben 7 ay boyunca msnde konuştum onunla konuşma tarzı nedir, nasıl konuşur biliyorum. üstüne birde 19 ay bounca sevgiliydik.
adalet yerini bulur birgün elbet.
Allah'ın adaleti bizimle olsun.

Dünya Değmeyen Biri İçin Hemen Yıkılmaz Kendine Gel Ve Düşün;
Bir aşk için yapabileceğin herşeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen
Şuan yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve
yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır.
Hani ağzınla kuş tutsan"Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?"
diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin..iki ucu keskin bıçaktır bu işin.
Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman.
Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur.ıyi halin cezanda indirim sağlamaz.

Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o,"şunu yapmadın"
diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.
Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.
Özledin,ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın.

"Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta.
Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.

Bir insan eksik yaşıyorsa,ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak
için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?

Hayatı ıskalama lüksün yok senin.
Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın…

Her zamanki gibi yaşayacaksın sen.
"Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu.

Hem ne olmuş yani,yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil.
Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki,
Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu?

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan YÜREKTıR
Yürek sesi ne bilmeyenler, yada bilip de duymayanlar acıtsa da içini

A-S-L-A U-N-U-T-M-A ;

Yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte.
Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu.
Elbet bitecek güneşe hasret günler.
Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil,
Güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini .!.

dunden berı ne yasadıgımı bıldım ne uyudugumu bana dıyorkı kız benı sevıyordu nısanlıydı ben onu kandırdım nısasnlısından ayırdım cunku evlılık kurumunu haketmıyolardı aıle benım ıcın cok onemlı cunku benım aılem boyle seyler ıcın yıkıldı dedı yalanlar yanı yalanlar ılk defa ona bu kadar ınanmamıstım benı aldattı dılerım ahımla doymazlar dılerım bana yasattıkları ne varsa allahım sorsun ben yıne yasıcam ama oyle ama boyle acımla kaldım ama hakkım sorulcak onlara ılahı adalet gosterıcek herseyı bıde bana ben senı cok sevıyorum dıyo hala ne kadar mıdem bulandı herseyden dedımkı sende hıcmı vıcdan yok ben senı koklarken operken gozlerının ıcıne bakarken sen baskasının aıcsını bende nasıl yasıyabıldın bu kadarmı kısılıksızdın ne ıstedın benden senelerım gıttı aldatmadım senı yalan soylemedım dıyıp durdu hıc ınanmadım aldatmıstı ben bu yıkıntılarla kaldıgım yerden nasıl baslıcam nasıl bırıne bıdaha guvenıcegımı bılmıorum gecıcek dımı arkadaslarım gecer dımı yasayanlara soruyorum allah yasatmasın gectımı yapanlar ılahı adaletten aldılarmı hakkını hattımı degıstırcem dedı dedımkı ıstedıgını yap ben artık ölüyüm senın ıcın ve ölüler konusmazlar hakkımı helal etmıyorum sana asla dedım ve boyle bıttı herseyı sana soyledıgı her cumleyı her yapıp ettıgını sorguluyosun cok uzuluyorum kızlar ben acaba bana neden soguk dedıgım her an o kızla oturuyodu kahrımdan ölücem

Canım benim inan çok üzüldüm ,seni öyle iyi anlıyorum ki yaşadım çok kez sineye çektim (aptal gibi).3 senemi yedi ailesini bahane etti ayrıldık 1 hafta gecmeden nişanlandı çok ağldım kahroldum Rabbime sükür toparlandım aradan 1 sene gecti beni aradı yapamıyorum nişanı attım gel bi şans ver daha köpekler gibi pişman oldu hiç ummadıgım insan !
Demek istegiğim sen hiç tasalanma o öyle bir pişman olacak ki asla yaptıklarından dolayı kendini affetmiycek,sen onu affedersen oda iyi birsey yapmıs gibi unutup gitcek.Bırak kendi hayatına bak bundan sonra..
Bende yapamam edemem diyordum ama şuan hayatımda birisi var bana cok deger veren,yaşadıklarımı biliyor üzerime titriyor tabi bu onunda yapmıcagı anlamına gelmez ama insan en azından daha temkinli oluyor..Kolay kolay güvenemiyor ama emin olabilirsin bi gün bu cektigin acıları ,iyiki çekmişim de iyi ki bitmiş diye hatırlarsın(Yanında sana deger veren birisiyle)..
Kendini toparlamaya calıs derslerine odaklan,oda pis dünyasında bogulsun

cok tesekkur ederım desteklerınız ıcın ınsallah allahın ıznıyle atlatıcam hergun artık bunun ıcın dua edıyorum allahım ne olur yasadıklarımı unutturcak bıseyler yap cunku ben kımsenın canını yakmadım canımı yakanlarıda sana havale ettım dıye.sadece tek ıstedıgım yanlarına kalmasın o zaman kahırdan gıderım cunku benımde yasadıklarım bana kalıcak cok hayat onunla en kısa zamanda ılgılenıcek hıssedıyorum bunu

hayatin bana verdigi tek ders kimseyi kendinden fazla sewmeyeceksin. sana sunu diyeyim ki icine sinmeyen hic biseyi devam ettirme ask, arkadaslik hep boyledir. yol ver gitsinler.ugrasma zamanina yazik sonra pisman olursun benim gibi aman takma sakin....

kpss ıcın delı gıbı calısıodum allak bullak oldum bı anda hadı bı gayret dedım basarmak ıcın hersey gıbı oda damadagın oldu ama soz verdım kendıme bugun basarıcam ve dedımkı sonra allah büyük..

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Kurtulmuşsun düşünmemeye çalış. Yaptığı elbet yanına kalmaz sevenin ahı tutar derler.
Yakın arkadaşımın da başına buna benzer olay geldi ama onunki daha da beterdi,arkadaşımı kandırdı evli çıktı ve çocukları da var.2 sene çok rahat kandırdı yalanlarıyla daha sonra öğrendik evli olduğunu. Buna rağmen arkadaşım kabul etti devam ediyorlar o kadar uyardık ki konuşmadık bir süre ama akıllanmadı,hala başkalarıyla da görüşüyor adam. Sana diyeceğim şu güzelim huylu huyundan vazgeçmez. Yazık etme kendine asla ama asla inanma ona. Kendine güven ayakta durmayı öğren.

sevgı kaldımı kı ıcımde nefretde etmıyorum herkes gıbı hersey gıbı bısey oldu ıcımde dıbe vurdu nötr oldu benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…