dünyam yıkıldı...

ben olsam telefonlarını acmaz bıttı deme tenezzulunde bıle bulunmazdım faceden heryerden sılerdım hatta telımı değiştirirdim...merak etsın kudursun...

canım çok üzüldüm nekadar oldu bunu öğreneli.sanırım kendini affettirme çabasıda yok ölemi...offfff

ya aldatmadım dıyo ya bende ıspatla dıyorum kızı arıcam dıyorum nolur arama dıyo bana yapma nolur bunu yapma dıyo yapmadım cunku bılıyorum kotu seyler duyucam kendımı daha da kotu hıssedıcem yapamadım elım gıtmedı kıza bı maıl msj atmaya ne affettrme cabası hıcbısey yok hatta benı msn den de sıldı.aldattım yaptım ben bole bısey de durust ol dımı defol gıt sonra onu bıle yapmadı ınkar ettı ben senı cok sevdım halada cok sevıyorum dıyo ya hala bunları soyluyo.gecen hafta salı ogrendım carsambada onu aradım

Son düzenleme:

inan aynısını bende yaşadım.msjlaşmalarını yakaladım.aldatmadım dedi.ama hiç ispat etmeyede çalışmadı.numarasını değişti düşünn aynı şeyler..sonra aylar sonra yeni numarasından aradı ..face.den maj attı seviyorum aldatmadım dedi yine ama yine kanıtlamadı...şimdide görüşmüyoruz...eğer kanıtlamıyorsa sevgi falan yalan..seven insan kanıtlmamazmı

ne kadar zaman sonra aradı senı .ınan o kadar ıstıyorumkı gozlerının ıcıne baka baka sordugum her soruya cevap almayı

ne kadar zaman sonra aradı senı .ınan o kadar ıstıyorumkı gozlerının ıcıne baka baka sordugum her soruya cevap almayı

canım ben bunla alkayı kestikten sonra işte 1 ay kadar sonra aradı ama ya evden arıyordu ya abisinden falan msjlar attı hiç cvp vermedim hiççç.sonra birgün yeni numarasından aradı açtım baktım o konuşmamız lazım bilmediğin çok şey var falan filan dedi.ayrı şehirlerdeyiz bu arada deiki gelicem falan bende çok olumsuz konuşmadım.sonra bidaha aramadııııııı:))şaka gibi yılbaşında kuru bi msj attı.sonrada msjlaştık ve daha da çirkefleştiii.açıklayacak bişem yok aldatmadım falan gibi.ogünden sonrada konuşmuyoruz görüşmüyoruz.geçende arkadaşımı arayıp sormuş beni napıyo hayatına birini aldımı yoksa falan gibi.arkadaşımdan yok haytında biri cvpını alıncada hıı zaten biz bittikde merak ettim falan demiş:))ahmak ya ozaman ne diye soruyosun...demem o ki kaybetmeyi göze alamayan uğraşır didinir ama baksana bunlara hiçbişe yokkkk

ya niy yakaladığınız konuşmaların çıktısını alıp önüne koymadınız.ne diyorsun.al işte kanıt diye
o zaman susmak zorunda klırdı.gerçi tamam o an olmadı.sonradan alsaydınız.şifreside varmış elini,zde

sen buları okuyup hala ayrılmadınmı? ben o kısmı anlamadım canım bide farklı şehirlerdemisiniz onu anlamadım

canım konusurken tek tek soledım zaten hatta face sıfresı onda msn sıfresı bende kaldı gıbı bısey oldu okudum bunları yazmıssın dıye o kadar sallıyodukı algılayamadım zaten kekelıyodu knusurken soylıcek yalan uretmeye claısıodu hazırlıksız yakaladım onu

sen buları okuyup hala ayrılmadınmı? ben o kısmı anlamadım canım bide farklı şehirlerdemisiniz onu anlamadım

ıste yakaladıktan bır sonrakı aksam aradım telımıd egıstırcektm arkadas yapma bak hayat boyu ıcınde kalıcak ara onu dedı aradım bıttı zaten ondan sonra ceyızımde ne var ne yok parcalyıp atmısım farklı sehırlerdeyız atandı o

canım için yanıyor şu an biliyorum ama neden kanıtlama derdine düşeceksin ki? adam yapacağını yapmış zaten sen de gözünle görmüşsün. evet ben seni aldattım bunu yaptım dese eline ne geçecek canının daha çok yanmasından başka? o sana değer vermemiş demek ki. onu kafana takman bile büyük bi onur onun gibi bi adam için. zaman en büyük ilaç. allah yardımcın olsun

kabullenmek zor kanıtlamak ıcın degıl zaten gordum ben gorecegımı aldatmıs o knuda artık bı suphem yok benım sadece herseyı anlatamıosunuz etrafındakılere sızlere dokuyorum ıcımı bazen dayanılmıyo ıcıne at at boğuluyorum sanıyorum

keşke insanın aklından kalbinden söküp atması bir anda olabilse ama yaşananlar geçtikten sonra geriye bu sıkıntılar kalıyor işte. zararın neresinden dönsen kardır bu insanla evlenip yuva kurduğunu bir yavrun olduğunu düşünsene bir de ne acılar çekecektin. kendi adına mutlu ol sadece tatlım seni hakeden biriyle sıfırdan başlayacaksın hayata. içindeki heyecanı yeniden hissedeceksin. güzel şeyler düşünmeye çalış çünkü allah seni korumuş gerçekten

bugunden ıtıbaren zamana bıraktım kendımı ıyılestırmesı ıcın benı baska yapacak hıc bıseyım yok her derdın acısını veren sabrınıda dermenınıda verır ınsallh daha buyuk acıları dusunup bıraz daha rahatlamaya calısıyorum umarım basarabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…